Hoe het Masters-toernooi van 2023 te bekijken

0
107
Alex Kravtsov/shutterstock.com

Van 6 tot 9 april tot 100 van de beste golfspelers van over de hele wereld zullen strijden om miljoenen aan prijzengeld tijdens het Masters-toernooi van 2023. De 87e jaarlijkse golfcompetitie staat publiek toe, maar degenen die het Augusta, GA-evenement niet kunnen halen, hebben verschillende digitale opties. Hoewel het toernooi zich afspeelt in de Verenigde Staten, zijn er gratis en betaalde mogelijkheden voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Canada en Australië om clips met hoogtepunten of het volledige toernooi te zien.

Ondanks dat ze in Georgia spelen, hebben golfliefhebbers in de Verenigde Staten alleen gratis toegang tot de derde en vierde ronde van het toernooi via tv-uitzendingen. ESPN biedt toegang tot het hele evenement in zijn pakket van $ 6,99 per maand. Australische kijkers hebben wat meer geluk met volledige gratis toegang tot het toernooi via 9NOW, of ze kunnen $ 25 betalen voor een maand Foxtel/Kayo Sports. Via BBC2 heeft het Verenigd Koninkrijk toegang tot gratis hoogtepunten, maar de lokale bevolking kan het volledige evenement zien via Sky Sports Golf voor $ 25 per maand. Ten slotte hebben Canadese golffans gratis toegang via tv-aanbieders zoals Bell, Virgin Plus of Shaw, terwijl de Fransen het toernooi voor ongeveer $ 8,62 kunnen bijwonen via het premium televisienetwerk Canal+.

Bekijk het Mastertoernooi | Vanaf $ 8,32 per maand | ExpressVPN

Aangezien 9NOW in Australië de enige gratis optie is om The Masters te zien, kunnen kijkers die elders in de wereld zijn gestationeerd, ook afstemmen op de lokale zender door een virtueel particulier netwerk (VPN) te gebruiken. Met een VPN kunt u het netwerk laten denken dat u zich in Australië bevindt door uw locatie geografisch te verschuiven. Een dienst als ExpressVPN maskeert uw IP-adres en verbindt u met een vervalste privéserver in het land van uw keuze. Om het Masters-toernooi gratis te bekijken, moet je een Australische verbinding selecteren om toegang te krijgen tot 9NOW. Hoewel ExpressVPN een betaalde service is, biedt het wel een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie mocht u niet tevreden zijn met de toegang voor meerdere apparaten en de geoptimaliseerde servers.

Het gebruik van een VPN is de eenvoudigste manier om het vierdaagse golftoernooi bij te wonen zonder een streamingabonnement. U hoeft zich alleen maar snel aan te melden voor een service als ExpressVPN en u kunt een veilige stream van hoge kwaliteit van het hele 87e Masters-toernooi ontvangen.

Express VPN

ExpressVPN biedt snelle, veilige en handige privénetwerken via servers in 94 landen, waaronder Australië , Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Winkel

LEES VOLGENDE

  • › U kunt de PC- of Xbox Game Pass niet meer krijgen voor $ 1
  • › Intel's nieuwe kleine pc heeft een 13e generatie Core i7 CPU
  • › Microsoft Teams is nu sneller, met een Windows 11-achtig ontwerp
  • › Werk uw pc nu bij om de beveiligingsfout van Snipping Tool te verhelpen
  • › Documenten online ondertekenen met SIGN.PLUS
  • › Je iPhone, iPad, Mac, & Apple Watch krijgt vandaag nieuwe functies