Home Dutch Documenten online ondertekenen met SIGN.PLUS

Documenten online ondertekenen met SIGN.PLUS

0
SIGN.PLUS

De 21e eeuw is voorstander van snel bewegende, efficiënte applicaties die de dagelijkse workflows in beweging houden. In een zakelijke omgeving waar handtekeningen vaak voorkomen, kan een service als SIGN.PLUS, die snelle, veilige en traceerbare ondertekening biedt, helpen de pijnpunten van omslachtig documentbeheer te minimaliseren.

SIGN.PLUS is een premium elektronische handtekeningservice die als doel heeft veel problemen op te lossen die verband houden met e-ondertekening die we vaak over het hoofd zien of waar we tegenwoordig mee leven. Hoewel het proces van het voltooien van een elektronische handtekening met SIGN.PLUS eenvoudig is, is de service vrij complex en biedt het functies en beveiligingen die gratis applicaties en websites niet bieden.

SIGN.PLUS

Ondertekenen in drie stappen

Het gebruik van SIGN.PLUS om documenten online te ondertekenen is een vrij eenvoudig proces dat is onderverdeeld in drie stappen:

 • Uploaden
 • Bewerken
 • Verzenden

Het begint met het uploaden van uw documenten, of u ze nu zelf ondertekent of van plan bent ze naar een andere gebruiker te sturen om hun handtekening te krijgen. Voordat u het document verzendt, kunt u elementen toevoegen zoals selectievakjes, een datumveld of een tekstvak voor extra informatie.

Zodra het document gereed is voor ondertekening door collega's of zakenpartners, kunt u gebruik uw gratis SIGN.PLUS-account om een ​​handtekening aan te vragen met de naam en het e-mailadres van de ontvanger. Als het document meerdere bureaus moet passeren, kunt u ook specifieke velden toewijzen aan elke gebruiker.

Het beste van alles is dat het ondertekenen en verzenden van documenten allemaal kan worden gedaan via uw mobiele apparaat, dus u kunt ervoor zorgen van zaken, zelfs onderweg.

Het e-handtekeningproces stroomlijnen

Hoewel het ondertekenen van documenten net zo eenvoudig is als altijd met SIGN.PLUS, gaat de service verder dan het maximaliseren bruikbaarheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Het gaat niet alleen om het verkrijgen van de handtekeningen die u nodig heeft. Het gaat ook om organisatie, observatie en verificatie.

Als u een gevoelig document verspreidt dat bedoeld is voor specifieke ogen, kunt u bijhouden waar het is geweest met SIGN.PLUS’ audittrajecten. Het fraudebestendige logboek registreert IP-adressen, e-mailadressen en apparaten wanneer er activiteit op het document is.

Dit gaat hand in hand met uw vermogen om alle real-time voortgang te volgen om te zien welke ontvangers het document hebben geopend, ondertekend, bekeken of ongeldig verklaard. Elke keer dat het document wordt ondertekend, ontvangt u een certificaat van voltooiing met een auditrapport waarin de ondertekenaar wordt vermeld, zodat u altijd weet wie interactie heeft gehad met het document en wie niet.

> SIGN.PLUS

Gebruiksvriendelijke diensten

Als SIGN.PLUS-abonnee profiteert u van enkele voordelen die uw workflow kunnen verbeteren, waaronder functies zoals automatische herinneringen, vervaldatums, zoeken naar documenten en ondersteuning voor verschillende bestandstypen. Het doel van deze service is echter om het ondertekeningsproces te versnellen en ondertekende documenten beter te organiseren, en met een onbeperkt aantal herbruikbare sjablonen en individuele mappen kunt u beide bereiken.

Herbruikbare sjablonen zijn geweldig als u een formulier of contract dat regelmatig moet worden ondertekend. Maak eenvoudig een sjabloon door een document op te zetten met de rollen en velden van de ontvanger die moeten worden ingevuld en maak zoveel kopieën als u wilt. Uiteindelijk bespaart u tijd door eenvoudig dezelfde informatie van verschillende ondertekenaars op te vragen, zo vaak als u wilt. nodig.

Als u deze ondertekende documenten niet op uw harde schijf wilt opslaan, wordt een SIGN.PLUS-account geleverd met veilige cloudopslag die in afzonderlijke mappen kan worden georganiseerd. Deze mappen maken het u gemakkelijk om een ​​ondertekend document te vinden, mocht dat nodig zijn.

Integraties en compatibiliteit

SIGN.PLUS wilde zijn gebruikersbestand niet beperken, dus creëerde het een systeem dat op alle platforms kan worden gebruikt, inclusief Windows-, iOS- en Android-apparaten. De service kan ook worden geïntegreerd in een aantal toepassingen van derden, waaronder Dropbox, Google Drive en iCloud, zodat u uw workflow niet hoeft te wijzigen om een ​​nieuw systeem te implementeren.

SIGN.PLUS

Ongekende beveiliging & Naleving

Wanneer er persoonlijke informatie of vertrouwelijke bedrijfsdocumenten worden uitgewisseld, wilt u dat dit allemaal in handen is van een betrouwbare dienst. SIGN.PLUS pakt mogelijke beveiligingsproblemen aan door:

 • Alle ondertekende bestanden te coderen met unieke coderingssleutels voor elke gebruiker, mogelijk gemaakt door 256-bits Advanced Encryption Standard (AES)-technologie.
 • < li>Secure Sockets Layer (SSL)/Transport Layer Security (TLS) gebruiken voor alle gegevensoverdrachten.

 • 2-factor authenticatie en single sign-on (SSO) implementeren voor extra beveiligingslagen.
 • >

 • Het uitvoeren van interne en externe kwetsbaarheidsbeoordelingen.
 • N-tier systeemarchitectuur gebruiken om de stabiliteit, prestaties en beveiliging te verbeteren.

SIGN.PLUS legt de lat nog hoger door te voldoen aan uitgebreide richtlijnen voor naleving van wet- en regelgeving, waaronder SOC 2, HIPAA, ISO 27001, GDPR, CCPA, evenals voorschriften voor elektronische handtekeningen, zoals ESIGN, eIDAS, ZertES, waaruit blijkt dat het bedrijf zich inzet om te voldoen aan de industriestandaarden op het gebied van gegevensbescherming en deze te overtreffen .

Volgens de strengste privacyrichtlijnen

Het bedrijf staat hoog op de lijst van topprioriteiten van SIGN.PLUS en streeft ernaar een van de meest robuuste privacybescherming ter wereld te bieden. Als in Zwitserland gevestigde organisatie geeft SIGN.PLUS prioriteit aan de strikte Zwitserse privacywetten die alle gebruikersgegevens beschermen. Om het hoogste niveau van gegevensprivacy te garanderen, slaat SIGN.PLUS ook alle persoonlijke gebruikersinformatie op in een uiterst veilig Zwitsers datacenter, dat wordt beschermd door de Zwitserse federale wet op de gegevensbescherming (FADP) en de Zwitserse federale verordening inzake gegevensbescherming (FODP).

SIGN.PLUS

Word vandaag nog een SIGN.PLUS-gebruiker

Hoewel SIGN.PLUS een gratis account biedt, wilt u alle toeters en bellen die het zo betrouwbaar, veilig en efficiënt mogelijk maken. Voor toegang tot meer functies van de service moet u zich aanmelden voor de SIGN.PLUS Personal ($ 9,99/maand), Professional ($ 19,99/maand), Business ($ 29,99/maand) of Enterprise , afhankelijk van uw behoeften.

Elk niveau voegt nieuwe functies toe, zoals aangepaste branding en Slack-integratie beschikbaar vanaf het Business-abonnement of Folder-toegang beschikbaar met de Professional-, Business- en Enterprise-accounts. Het beste van alles is dat SIGN.PLUS 10% korting biedt met de code sign10op nieuwe Professional- en Business-abonnementen, die bovenop de korting komen die u krijgt als jaarlijkse facturering is ingeschakeld.

Registreer u vandaag nog bij SIGN.PLUS om uw workflow te stroomlijnen en een goed geoliede e -ondertekenmachine voor uw bedrijf.

SIGN.PLUS Signature Generator

Verbeter uw workflow met deze service voor elektronische handtekeningen die kan worden geïntegreerd met toepassingen van derden en gebruikers veel veilige, tijdbesparende functies biedt.

Winkel

LEES VOLGENDE

 • › U kunt de PC- of Xbox Game Pass niet meer krijgen voor $ 1
 • › Microsoft Teams is nu sneller, met een Windows 11-achtig ontwerp
 • › Intel's nieuwe kleine pc heeft een 13e generatie Core i7 CPU
 • › Werk uw pc nu bij om de beveiligingsfout van Snipping Tool te verhelpen
 • › Je iPhone, iPad, Mac, & Apple Watch krijgt vandaag nieuwe functies
 • › Hoe u het Masters-toernooi van 2023 kunt bekijken