Delhi Confidential: En ny rolle og et “forskuddsparti” for BJP-parlamentsmedlem Prakash Joshi

0
118

For mange kom parlamentsmedlem Chandra Prakash Joshis utnevnelse som ny BJP-sjef for meningsmåling-bundet Rajasthan som en overraskelse. Men partiinnsidere sier det har vært nok signaler til at partiet kan velge ham til stillingen for å kjøpe fred blant forskjellige fraksjoner i den statlige enheten. Joshi ble bedt av partiet om å starte debatten om takkeforslag til presidentens tale i budsjettsesjonen.

Han hadde nylig vært vertskap for en middag som ble deltatt av visepresident Jagdeep Dhankhar, Lok Sabha-speaker Om Birla , mange statsråder og seniorpartiledere, blant andre. Joshi’s middag blir nå sett av mange ‘feiringer på forhånd’ for hans nye rolle.

Les også

Delhi Confidential: Luftforsvarets toppforelesning tilbake etter tre års pause

Delhi Confidential: Sparring Over Nehru

Delhi Confidential: Healing Touch

Delhi Confidential: Et uvanlig syn mens Piyush Goyal innvier nasjonal…Anbefalt for deg

  • 1Delhi Confidential: Hvordan unionsminister Jitendra Singh finner tid til sine kjæledyrprosjekter
  • 2Delhi Confidential: RS-formann Dhankar&# 8217;s jibb om Raghav Chadhas tilstedeværelse på sosiale medier gjør at parlamentet er splittet

leder fronten

Med Høyesterett innrømmet felles påstand fra 14 opposisjoner parter over den “vilkårlige bruken” av CBI og ED mot deres ledere og fastsettelse av høringen 5. april, blir begjæringen det neste store skrittet for å sette sammen en samlet front mot BJP. Kilder sa at det var AAPs initiativ hvis leder Raghav Chadha ringte opp nesten alle opposisjonsledere og sendte en kopi av begjæringen til dem. Til slutt ble 14 parter enige om å signere oppropet.

© The Indian Express (P) Ltd