CUET PG 2023 eksamensdatoer kunngjøres snart av NTA: UGC-sjef

0
153

CUET PG 2023, registrering begynner på cuet.nta.nic.in: National Testing Agency (NTA) vil snart frigi eksamensplanen for Common University Entrance Test (CUET-PG) 2023 undersøkelse. Når de er utgitt, vil kandidatene kunne sjekke datoarket på det offisielle nettstedet – cuet.nta.nic.in.

På nåværende tidspunkt er det offisielle datoarket ikke utgitt. Imidlertid har UGC-sjefen, M Jagadesh Kumar, forsikret studentene om at eksamensplanen snart vil bli utgitt ettersom den fortsatt er under arbeid.

Anbefalt for deg

  • 1University of Hyderabad tar i bruk CUET-poengsum for integrerte PG-kurs
  • 2Catholic University of America tilbyr stipend for indiske studenter
  • 3FMS Plassering: 269 kandidater plassert; gjennomsnittlig CTC på Rs 34,1 LPA

Les |DU NCWEB-opptak som skal gjennomføres gjennom CUET PG 2023; retningslinjer utgitt

“Om noen dager vil vi kunngjøre datoarket til CUET-PG. NTA jobber med det. https://cuet.samarth.ac.in,” han tvitret.

Tidligere hadde Kumar kunngjort at CUET PG 2023-eksamenen vil bli gjennomført fra 1. juni til 10. juni, 2023. Resultatene for det samme forventes offentliggjort i juli. NTA har imidlertid hevdet at de endelige eksamensdatoene ikke er offentliggjort, men kan forventes innen neste måned.

CUET PG-registreringen pågår og avsluttes kl. 17.00 19. april.

Les også |Deltakelse i CUET bør være frivillig for universiteter eller høyskoler: Association of Indian Universities

I år har NTA økt søknaden gebyr på CUET PG med Rs 200, dvs. Rs 1000 for studenter i generell kategori, og Rs 800 for OBC-NCL/Gen-EWS-kategoristudenter, Rs 750 for SC/ST/tredje kjønn, og Rs 700 for PwBD-kandidater.

Les også

KVS-opptak 2023-24: Klasse 1-registrering begynner; sjekk hvordan du søker

NEET UG 2023: MBBS fra Kina – sjekk kvalifikasjoner, avgifter, topp høyskoler, sc…

JEE Advanced 2023: Siste 5 år' cut-offs for opptak til CSE ved IIT Ro…

Bihar Board 10. resultat 2023-oppdateringer: Når slipper BSEB Matric score…

“Vi bestemmer søknadsgebyret basert på estimat av kostnadene som kreves for å gjennomføre eksamen. Nå er alt dette annerledes hvert år. I årets eksamen har vi flere deltakende universiteter, så kostnadene som er involvert vil være mer. På forskjellige universiteter har de forskjellige typer fag og forskjellige forventninger, så hvis du har flere fag, vil du naturligvis pådra deg mer kostnader,” forklarte NTA-sjef, Vineet Joshi.

© IE Online Media Services Pvt Ltd