6 beste gamestoelen voor grote en lange jongens

0
109

Als je veel tijd besteedt aan het spelen van videogames of streamen, wil je iets comfortabelers dan een simpele bureaustoel. Een ergonomische gamestoel die expliciet is gemaakt met je lichaamsafmetingen in gedachten, kan je game-ervaring enorm verbeteren.

Het kan echter een uitdaging zijn om de juiste gamestoel te vinden voor iemand met een onconventioneel lichaamstype. In dit artikel hebben we de beste grote en hoge gamestoelen uitgekozen met een ergonomie die beter geschikt is voor lange mensen en mensen die liever wat meer ruimte in hun computerstoel hebben.

Inhoudsopgave

  De beste gamestoelen voor grote en lange gamers

  Dus, waar moet je op letten bij het kiezen van een stevige gamestoel voor een fysiek grote en lange gamer? Ten eerste moet de stoel breder zijn en een uitgebreidere hoogteverstelling hebben om een ​​goede houding aan te moedigen en rugpijn en stijfheid te verlichten. Lendensteun en demping zijn om dezelfde reden essentieel.

  Een paar bedrijven bieden levenslange garantie op sommige onderdelen van hun gamestoelen. Zoek op zijn minst naar 1 jaar of meerdere jaren garantie die bij uw stoel is geleverd, want dat zegt iets over de kwaliteit van de materialen die bij de productie zijn gebruikt.

  Hoewel hoogwaardige materialen en stoffen belangrijk zijn, staan ​​ergonomie en verstelbaarheid nog steeds op de eerste plaats. De rest hangt af van uw persoonlijke prioriteiten en het beschikbare budget.

  Hier zijn enkele van de beste gamestoelen op de markt, perfect voor grote jongens en meisjes.

  1. Secretlab Titan Evo XL 2022-serie: beste overall

  De Secretlab Titan Evo-stoel is een gamestoel in racestijl die verkrijgbaar is in XL-formaat. Het is een van de meest comfortabele stoelen op de markt. Het biedt veel verstelbaarheid en lendensteun en wordt geleverd met aanpasbare armleuningen.

  Titan Evo XL heeft een brede stoel van 19,3 inch met verstelbare armleuningen aan weerszijden om de totale breedte te vergroten. De stoel kan dankzij de stevige structuur een maximale belasting van 395 pond dragen. Het hoogtebereik voor deze stoel is van 5'11 “tot 6'9” (met een minimale zithoogte van 18 inch, uitschuifbaar tot 22 inch). Een paar extra's waar je dol op zult zijn, zijn een magnetisch nekkussen, een zitting van traagschuim met verkoelende gel en het kantelmechanisme van het onderstel van de stoel, waardoor je comfortabel achterover kunt zakken zonder uit de stoel te glijden.

  Titan Evo XL is een zeer stabiele en comfortabele stoel die er ook nog eens goed uitziet. Secretlab biedt verschillende afwerkingen en ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Er is een hybride kunstleer, een SoftWeave-stof, een NAPA-leer en een exotische afwerking. Je kunt ook kiezen uit een tiental verschillende kleuren en designs.

  Prijs: vanaf $ 584 op Amazon.

  2. AKRacing Masters Series Max Gaming Chair: Runner Up

  Als je houdt van het eersteklas gevoel en de hoogwaardige materialen van de Titan Evo, maar iets betaalbaars wilt met nog meer ruimte, dan is de AKRacing Masters Series Max-stoel de volgende beste optie.

  Deze gamestoel heeft een groter draagvermogen van maximaal 400 pond en een 23.3” zit breedte. Door de brede zitting kunt u in elke gewenste houding zitten, terwijl het hoofdkussen, de lendenkussens en de verstelbare armleuningen extra comfort bieden voor uw lichaam en rug.

  De AKRacing Masters Series Max is een stoel in racestijl met een aluminium onderstel en bekleding van ademend materiaal – PU-leer. Deze bureaustoel is alleen verkrijgbaar in het zwart, maar je kunt kiezen uit verschillende kleuraccenten om beter te passen bij je computerbureau en de rest van je kamer.

  Bij deze stoel krijg je vijf jaar garantie op de PU-leren bekleding en maar liefst 10 jaar garantie op het stalen frame, waardoor deze stoel lang meegaat.

  Prijs: vanaf $ 569 of $ 439 op Amazon.

  3. AndaSeat Kaiser 3 XL: beste Titan Evo-alternatief

  De AndaSeat Kaiser 3 XL is een perfecte keuze voor iemand die op zoek is naar een hoogwaardig Titan Evo-alternatief. Hoewel het er visueel anders uitziet, lijkt het erg op onze favoriete Titan Evo-functies.

  Kaiser 3 Xl is een ruime stoel in racestijl die wordt geleverd met verstelbare lendensteun, 4D-armleuningen, twee uitsparingen bij de schouders voor ventilatie en het naar boven gebogen zitkussen om u te helpen comfortabel in het midden te zitten van de stoel. Hoewel deze stoel in eerste instantie misschien een stoel van gemiddelde grootte lijkt, is hij nog steeds een troon, zelfs voor een grote en lange gamer.

  Kaiser 3XL heeft een Klasse 4 gasveer en een leunfunctie, waardoor u uw stoel tot 165 graden naar achteren kunt kantelen. Het heeft een ergonomisch ontwerp, stevige schuimvulling, hoofdsteundemping en een hoge rugleuning met verstelbare lendensteun.

  AndaSeat biedt tal van kleuropties voor de Kaiser 3XL-bekleding, zodat je een stijl kunt kiezen die perfect past in je speelkamer.

  Prijs: vanaf $ 499 op Amazon.

  4. Homall-gamingstoel met voetsteun: beste budgetoptie

  Het vinden van een betaalbare gamestoel die past bij een grote en lange gamer is moeilijk, maar niet onmogelijk. Homall heeft een reeks hoge bureaustoelen die perfect zijn voor grote en hoge gamestoelen voor mensen met een beperkt budget.

  De Homall Gaming Chair with Footrest is de nieuwste editie van hun lijn gamingstoelen. Voor iets meer dan $ 200 krijg je een racestoel met een stalen frame, een afneembare voetsteun en een rugleuning die tot 180 graden achterover kan leunen. Deze stoel kan tot 330 lbs dragen dankzij de stevige bouwkwaliteit.

  Enkele andere indrukwekkende kenmerken van deze budgetvriendelijke stoel zijn een 360-graden draaifunctie voor meer bewegingsvrijheid terwijl u zit, een afneembaar hoofdsteunkussen en lendenkussen, een zitting van schuim met een hoge dichtheid en soepele PU-wielen om voorkom beschadiging van uw vloeren. Dat maakt Homall een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele stoel met hoge rugleuning voor pc-gaming en andere doeleinden.

  Prijs: vanaf $ 119,99 op Amazon.

  5. Vertagear PL6800: beste stoel voor zwaar gebruik

  De Vertagear PL6800 is geschikt voor maximaal 400 lbs gewicht en is 5’9”- 6’8” in hoogte, waardoor het een van de meest veelzijdige grote en hoge gamestoelen op onze lijst is. Alle zitcomponenten van de stoel zijn opgevuld met traagschuim, waardoor het een geweldige ergonomische stoel is voor elk lichaamstype.

  Deze stoel biedt de meest inclusieve hoogte-aanpassing dankzij de sterke gascilinder en meer dan tien centimeter verticale speling. De 4D-armleuningen kunnen tot 140 graden worden gekanteld. Om de hoogte en kanteling van uw stoel te regelen en aan te passen, moet u twee draaiknoppen en een hendel – hoewel het anders is dan andere stoelen, is het systeem nog steeds intuïtief.

  De PL6800 heeft een relatief simplistische stijl die in elke kamer of kantoor past. Vertagear biedt een slijtage & scheurbeschermingsprogramma, een verlengde garantie van drie jaar en een beperkte garantie van 10 jaar op deze stoel om de belofte van hoogwaardige materialen die in deze stoel zijn gebruikt, waar te maken.

  Prijs: vanaf $ 499,99 op Amazon.

  6. E-Win Flash XL: beste extra hoge optie

  Er zijn gemiddelde grote en hoge gamestoelen, en er is een hoger niveau groot en hoog zoals de E-Win Flash XL-serie. Als u op zoek bent naar de grootste beschikbare optie, dan is deze voor u. Deze stoel heeft een extra duurzame metalen frameconstructie en een 5-sterren brede aluminium voet die een maximale belasting van 250 lbs ondersteunt.

  De ruime 22-inch stoel en een klasse 4-lift die de zithoogte aanpast van 18,7 tot 22,7 inch, samen met een extra hoge rugleuning, zorgen ervoor dat deze stoel comfortabele zitplaatsen kan bieden aan de langste gamers.

  Bovenop de verstelbare zithoogte krijg je de verstelbare kanteling (85 – 155 graden) met een vergrendelingsmechanisme, verstelbare 4D-armleuningen en een verstelbare rugleuning. Deze gamingstoel is ook voorzien van schuim met een hoge dichtheid aan de binnenkant van de stoel om je lichaamsgewicht te ondersteunen.

  Dat alles is bedekt met het duurzame vlekbestendige 2.0 PU-leer. U kunt kiezen uit een aantal verschillende kleuropties die worden gepresenteerd op de officiële website van E-Win.

  Prijs: vanaf $ 469 op Amazon.

  Tijd om de beste gamestoel voor jou te kiezen

  De grote en hoge gamestoelen in dit artikel zijn slechts de topkeuzes die we hebben gevonden bij het vergelijken van de aanbiedingen op de huidige markt . Als je je droom-gamingstoel niet op de lijst ziet of een ergonomische bureaustoel nodig hebt met iets andere kenmerken, bekijk dan onze koopgidsen met de beste gamestoelen onder $ 200 en de beste bureaustoelen onder $ 100.