6 bästa spelstolar för stora och långa killar

0
162

När du spenderar mycket tid på att spela videospel eller streama vill du ha något bekvämare än en enkel kontorsstol. En ergonomisk spelstol som uttryckligen är gjord med dina kroppsmått i åtanke kan förbättra din spelupplevelse oerhört.

Det kan dock vara svårt att hitta rätt spelstol för någon med en okonventionell kroppstyp. I den här artikeln handplockade vi de bästa stora och höga gamingstolarna med ergonomi bättre lämpade för långa personer och de som föredrar lite mer plats i sina datorstolar.

Innehållsförteckning

  De bästa spelstolarna för stora och långa spelare

  Så vad ska du leta efter när du väljer en kraftig spelstol för en fysiskt stor och lång spelare? För det första bör stolen vara bredare och ha en utökad höjdjustering för att uppmuntra en god hållning samtidigt som den lindrar ryggsmärtor och stelhet. Svankstöd och dämpning är avgörande av samma anledning.

  Ett fåtal företag erbjuder livstidsgaranti på vissa delar av sina spelstolar. Leta åtminstone efter 1 års eller flera års garanti som ingår i din stol, eftersom det talar om kvaliteten på materialen som används i dess produktion.

  Medan högkvalitativa material och tyger är viktiga, kommer ergonomi och justerbarhet fortfarande i första hand. Resten beror på dina personliga prioriteringar och tillgänglig budget.

  Här är några av de bästa spelstolarna på marknaden, perfekta för stora killar och tjejer.

  1. Secretlab Titan Evo XL 2022-serien: Bäst totalt

  Secretlab Titan Evo-stolen är en spelstol i racingstil som blev tillgänglig i XL-storlek. Det är en av de mest bekväma stolarna på marknaden. Den erbjuder mycket justerbarhet och svankstöd och kommer med anpassningsbara armstöd.

  Titan Evo XL har en bred 19,3 tums sits med justerbara armstöd på vardera sidan för att öka den totala bredden. Stolen kan bära upp till en maxbelastning på 395 pund tack vare den robusta strukturen. Höjdintervallet för denna stol är från 5'11″ till 6'9″ (med minsta sitthöjd på 18 tum, utdragbar till 22 tum). Några extrafunktioner som du kommer att älska inkluderar en magnetisk nackkudde, en minnesskumsits med kylande gel och lutningsmekanismen på stolens bas, så att du bekvämt kan sjunka tillbaka utan att glida ut ur stolen.

  Titan Evo XL är en mycket stabil och bekväm stol som också ser bra ut. Secretlab erbjuder flera ytbehandlingar och mönster tillgängliga för dig att välja mellan. Det finns ett hybridläder, ett SoftWeave-tyg, ett NAPA-läder och en exotisk finish. Du får också välja mellan ett dussintal olika färger och mönster.

  Pris: från 584 USD på Amazon.

  2. AKRacing Masters Series Max Gaming Chair: Runner Up

  If om du gillar Titan Evo premiumkänsla och exklusiva material men vill ha något lite mer överkomligt med ännu mer utrymme, är AKRacing Masters Series Max-stolen det näst bästa alternativet.

  Denna spelstol har en utökad viktkapacitet på 400 pund maxvikt och en 23,3” sätesbredd. Det breda sätet gör att du kan sitta i vilken position du vill, medan huvudkudden, ländkuddarna och justerbara armstöden ger extra komfort för din kropp och ryggstöd.

  AKRacing Masters Series Max är en stol i racingstil med bas i aluminium och klädsel gjord av material som andas – PU läder. Denna skrivbordsstol kommer bara i svart, men du kan välja mellan olika färgaccenter för att passa bättre med ditt datorbord och resten av ditt rum.

  Med den här stolen får du fem års garanti på PU-läderöverdraget och galna 10 års garanti på stålramen, vilket betyder att den här stolen håller ett tag.

  Pris: från $569 eller $439 på Amazon.

  3. AndaSeat Kaiser 3 XL: Bästa Titan Evo-alternativet

  AndaSeat Kaiser 3 XL är ett perfekt val för den som letar efter ett högkvalitativt Titan Evo-alternativ. Även om den visuellt ser annorlunda ut, är den väldigt lik vår favorit Titan Evo-funktioner.

  Kaiser 3 Xl är en rymlig stol i racingstil som kommer med justerbart svankstöd, 4D-armstöd, två utskärningar nära axelområdet för ventilation och sittdynan böjd uppåt för att hjälpa dig att sitta bekvämt i mitten av stolen. Även om den här stolen till en början kan verka som en medelstor stol, är den fortfarande en tron, även för en stor och lång spelare.

  Kaiser 3XL har en klass 4 gaslyft och en lutningsfunktion, så att du kan luta din stol bakåt till 165 grader. Den har en ergonomisk design, rejäl skumstoppning, nackstödsdämpning och en hög rygg med justerbart svankstöd.

  AndaSeat erbjuder många färgalternativ för Kaiser 3XL-klädseln, så att du kan välja en stil som passar perfekt i ditt spelrum.

  Pris: från 499 USD på Amazon.

  4. Homall spelstol med fotstöd: bästa budgetalternativet

  Det är svårt att hitta en prisvärd spelstol som passar en stor och lång spelare, men det är inte omöjligt. Homall har en serie höga kontorsstolar som ger perfekta stora och höga spelstolar för den som har en budget.

  Homall Gaming Chair with Footrest är den senaste utgåvan av deras serie av spelstolar. För drygt 200 dollar får du en racingstol med stålram, avtagbart fotstöd och ett ryggstöd som kan lutas upp till 180 grader. Denna stol kan hålla upp till 330 lbs tack vare dess robusta byggkvalitet.

  Några andra imponerande egenskaper hos denna budgetvänliga stol inkluderar en 360-graders vridningsfunktion för mer rörelsefrihet när du sitter, en avtagbar nackstödskudde och svankkudde, en högdensitetsskumsits och släta PU-hjul för att undvik att skada dina golv. Det gör Homall till ett utmärkt alternativ för alla som letar efter en bekväm stol med hög rygg för PC-spel och andra ändamål.

  Pris: från 119,99 USD på Amazon.

  5. Vertagear PL6800: Best Heavy-Duty Chair

  Vertagear PL6800 kan ta upp till 400 lbs vikt och är 5’9”- 6’8” i höjd, vilket gör den till en av de mest mångsidiga stora och höga spelstolarna på vår lista. Alla stolens sittdelar är vadderade med memory foam, vilket gör den till en utmärkt ergonomisk stol för alla kroppstyper.

  Den här stolen erbjuder den mest inkluderande höjden tack vare den starka gasflaskan och mer än fyra tum vertikalt utrymme. 4D-armstöden kan lutas upp till 140 grader. För att kontrollera och justera höjden och lutningen på din stol måste du använda två rattar och en spak – även om det skiljer sig från andra stolar är systemet fortfarande intuitivt.

  PL6800 har en relativt enkel stil som passar alla rum och kontor. Vertagear erbjuder en slitage & rivskyddsprogram, en treårig utökad garanti och en 10-års begränsad garanti på denna stol för att stödja löftet om högkvalitativa material som används i denna stol.

  Pris: från 499,99 USD på Amazon.

  6. E-Win Flash XL: bästa extrahöga alternativ

  Det finns medelstora och långa spelstolar, och nästa nivå är stor och lång som E-Win Flash XL-serien. Om du letar efter det största tillgängliga alternativet är det här för dig. Denna stol har en extra hållbar metallramkonstruktion och en 5-stjärnig bred aluminiumbas som klarar upp till 550 lbs maxbelastning.

  Det rymliga 22-tumssätet och en klass 4-lyft som justerar sitthöjden från 18,7 till 22,7 tum, tillsammans med en extra lång rygg, gör att denna stol kan ge bekväma sittplatser till de längsta spelarna.

  Ovanpå den justerbara sitthöjden får du den justerbara lutningen (85 – 155 grader) med en låsmekanism, justerbara 4D-armstöd och ett justerbart ryggstöd. Den här speltronen har även högdensitetsskum inuti sätet för att stödja din kroppsvikt.

  Allt detta täcks av det långvariga fläckbeständiga 2.0 PU-lädret. Du kan välja mellan några olika färgalternativ som presenteras på E-Wins officiella webbplats.

  Pris: från 469 USD på Amazon.

  Dags att välja den bästa spelstolen för dig

  De stora och höga spelstolarna i den här artikeln är bara de bästa valen vi hittade när vi jämförde erbjudandena på dagens marknad . Om du inte ser din drömspelstol på listan eller behöver en ergonomisk kontorsstol med lite olika egenskaper, kolla in våra köpguider med de bästa spelstolarna under $200 och de bästa kontorsstolarna under $100.