Tushar Gandhi avviser Manoj Sinhas påstand om at Mahatma ikke hadde en eneste universitetsgrad

0
106

Mahatma Gandhi’s oldebarn Tushar Gandhi har forkastet løytnantguvernør i Jammu og Kashmir Manoj Sinhas påstand om at nasjonens far ikke hadde en eneste universitetsgrad.< /p>

“M. K. Gandhi bestod 2 Matrics 1 fra Alfred High School Rajkot, 2. det er tilsvarende i London, British Matriculation. Han skaffet seg, ved å studere & bestått eksamen en jussgrad fra Inner Temple, en jusshøgskole tilknyttet London University & fikk samtidig to diplomer, det ene i latin og det andre i fransk. Utstedt for å utdanne viseguvernøren i J&K,» twitret Tushar Gandhi.

Anbefalt for deg

  • 1Hundi-samlinger: FCRA på hold, Tirupati trust sitter på Rs 26 crore forex, søker vei ut
  • 2Ladakh LAC sommerplanfaktorer i troppestyrke, luftinnsamlinger, patruljer
  • 15.00 oppfordrer folk til å donere organer: 1 person kan gi nytt liv til 8-9

Sinha hadde snakket om Gandhijis utdanningskvalifikasjoner mens hun holdt en hovedtale for Dr Ram Manohar Lohia Memorial Lecture på ITM Gwalior på torsdag.

“Visste du at han ikke hadde en eneste universitetsgrad eller kvalifikasjon. Det er mange av oss som tror at Mahatma Gandhi hadde juridisk embetseksamen. Nei det gjorde han ikke. Hans eneste kvalifikasjon var et vitnemål på videregående skole. Han kvalifiserte seg til å drive advokatvirksomhet. Han hadde ikke juridisk embetseksamen,” hadde Sinha sagt.

Tushar Gandhi tvitret etter Sinhas kommentarer: “Jeg har sendt en kopi av Bapus selvbiografi til Rajbhavan Jammu med håper at hvis viseguvernøren kan lese, vil han utdanne seg.» “Jeg er enig, Bapu hadde ikke en grad i hele juss!” Tushar Gandhi tvitret.