Home Norsk Regjeringen planlegger landsdekkende øvelse for sykehusberedskap midt i økningen i Covid-tilfeller

Regjeringen planlegger landsdekkende øvelse for sykehusberedskap midt i økningen i Covid-tilfeller

0

Sykehus over hele landet vil sjekke beredskapen for håndtering av Covid-19 og tilfeller av andre luftveisinfeksjoner under en simulert øvelse som er planlagt til 10. og 11. april med tanke på økende pan-respiratoriske sykdommer, inkludert Covid-19, ifølge et felles råd. til alle stater utstedt på lørdag av Union Health Secretary Rajesh Bhushan og generaldirektøren for Indian Council of Medical Research (ICMR), Dr Rajiv Bahl.

Både offentlige og private sykehus vil gjøre status over beredskapen når det gjelder medikamenter, senger. , intensivavdeling, medisinsk utstyr, medisinsk oksygen og menneskelige ressurser under den falske øvelsen, ifølge rådgivende.

Anbefalt for deg

  • 1‘Du har kalt en martyrsønn anti-nasjonal, Mir Jafar’: Det Priyanka Gandhi sa på dagens kongress ‘Satyagraha’
  • 2Rahul Gandhis diskvalifikasjon vil sette mer stål i kongressen: Chidambaram
  • 3Rahul Gandhi endrer Twitter-bio til & #8216;Der’kvalifisert MP’ etter diskvalifikasjon fra parlamentet

Les også |Høyeste antall ferske Covid-19-saker på 146 dager: India logger 1590 nye saker

Rådet sier at det har vært en gradvis, vedvarende økning i Covid- 19 tilfeller siden midten av februar. Det står at de fleste av de aktive tilfellene eller personer med en nåværende infeksjon er fra noen få stater – Kerala (26,4%), Maharashtra (21,7%), Gujarat (13,9%), Karnataka (8,6%) og Tamil Nadu (6,3%) .

Stater ble bedt om å holde øye med den utviklende etiologien – årsaken til en sykdom – blant mennesker som kommer til sykehus med influensalignende symptomer og alvorlig akutt luftveissykdom.

© The Indian Express ( P) Ltd