HyperX heeft een Super-Charged-controller gemaakt voor pc en Xbox

0
86
HyperX

Er zijn al genoeg pc-gamingcontrollers die een geweldig alternatief kunnen zijn voor gameplay met toetsenbord en muis, maar HP- eigendom van HyperX heeft zojuist een interessante optie geïntroduceerd: de HyperX Clutch Gladiate.

De Clutch Gladiate is een nieuwe Xbox- en pc-controller van HyperX, en nee, dat is geen typfout — het is “Gladiate,” niet “Gladiator.” Het is bedoeld als alternatief voor de eigen Xbox-controller van Microsoft, maar in tegenstelling tot de officiële Xbox-gamepad is er geen draadloze ondersteuning. Deze controller is alleen bedraad, maar HyperX heeft de USB-kabel gelukkig afneembaar gemaakt, dus het is gemakkelijk om het snoer te vervangen als het beschadigd is.

HyperX zei in zijn aankondiging: “De Clutch Gladiate Wired Controller voor Xbox heeft dubbele triggervergrendelingen en opnieuw toewijsbare knoppen aan de achterkant, wat een aanpasbare game-ervaring oplevert. De trekkervergrendeling met twee standen stelt gebruikers ook in staat om te schakelen tussen een korte trekkertrek en een lange trekkerdruk. Bovendien biedt de controller twee opnieuw toewijsbare knoppen die kunnen worden ingesteld zonder extra software.

< h3>HyperX Clutch Gladiate

Deze gamecontroller van HyperX is gebouwd voor Xbox en pc, met een bekabelde verbinding en aangepaste achtertriggers.

Winkel

Het is vermeldenswaard dat je de knoppen op een normale Xbox-controller al opnieuw kunt toewijzen als je op Windows of Xbox speelt, dus de belangrijkste verkoopargumenten hier zijn de lagere prijs en gewijzigde triggers. We zullen moeten zien of de Gladiate-controller net zo (of comfortabeler?) comfortabel is als de gamepad van Microsoft.

De HyperX Clutch Gladiate is nu verkrijgbaar via de HyperX-website voor $ 35. Dat is minder duur dan de officiële draadloze Xbox-controller van $ 59, maar de controller van Microsoft heeft het voordeel dat er geen kabel nodig is.

LEES VOLGENDE

  • › Apps toevoegen aan uw Discord-server
  • › Een Instagram-reel uploaden vanaf een computer
  • › Vóór dvd's waren er vcd's: de videoschijf die iedereen is vergeten
  • › De spraakgeschiedenis van uw Google Assistent zoeken en verwijderen
  • › Is Parallels Desktop gratis op een Mac?
  • › Het Always On Display voor Android in- of uitschakelen