HyperX gjorde en superladdad kontroll för PC och Xbox

0
85
HyperX

Det finns redan massor av PC-spelkontroller som kan vara ett bra alternativ till tangentbords- och musspel, men HP- ägda HyperX introducerade just ett intressant alternativ: HyperX Clutch Gladiate.

The Clutch Gladiate är en ny Xbox- och PC-kontroller från HyperX, och nej, det är inget stavfel — det är “Gladiate,” inte “Gladiator.” Den är tänkt som ett alternativ till Microsofts egen Xbox-kontroll, men till skillnad från den officiella Xbox-spelplattan finns det inget trådlöst stöd. Den här handkontrollen är endast kopplad, men HyperX gjorde tack och lov USB-kabeln löstagbar, så det är lätt att byta ut sladden om den är skadad.

HyperX sa i sitt tillkännagivande, “Clutch Gladiate Wired Controller för Xbox har dubbla triggerlås och ommonterbara bakre knappar, vilket ger en anpassningsbar spelupplevelse. Avtryckarlåset med två lägen gör det också möjligt för användare att växla mellan ett kort avtryckartryck och ett långt avtryckartryck. Kontrollenheten har dessutom två omapperbara knappar som kan ställas in utan extra programvara.”

< h3>HyperX Clutch Gladiate

Denna spelkontroll från HyperX är byggd för Xbox och PC, med en trådbunden anslutning och anpassade bakre triggers.

Shoppa

Det är värt att notera att du redan kan mappa om knapparna på en vanlig Xbox-kontroll om du spelar på Windows eller Xbox, så de viktigaste försäljningsargumenten här är det lägre priset och modifierade triggers. Vi måste se om Gladiate-kontrollen är lika (eller mer?) bekväm än Microsofts gamepad.

HyperX Clutch Gladiate är tillgänglig nu från HyperX’s webbplats för 35 USD. Det är billigare än den officiella trådlösa Xbox-kontrollern för 59 USD, men Microsofts kontroller har fördelen att den inte behöver någon kabel.

LÄS NÄSTA

  • › Så här lägger du till appar på din Discord-server
  • › Hur man laddar upp en Instagram-rulle från en dator
  • › Innan DVD-skivor fanns VCD-skivor: Videoskivan som alla glömde
  • › Hur du hittar och tar bort din rösthistorik för Google Assistant
  • › Är Parallels Desktop gratis på en Mac?
  • › Så här sätter du på eller stänger av Always On Display för Android