Hoe een telefoongesprek op Android op te nemen

0
96
Justin Duino/How-To Geek

U kunt een gesprek opnemen op Android via de standaard app Telefoon — Google Phone of Samsung-telefoon. Tik in de Google Phone-app op de knop 'Opnemen' tijdens een gesprek. Open het menu in een oproep met de Samsung Phone-app en tik op 'Gesprek opnemen'.

Er kan een tijd komen dat u een telefoongesprek moet opnemen. Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een telefoongesprek op Android kunt opnemen, als dit mogelijk is op uw locatie. We geven u enkele opties waaruit u kunt kiezen.

Inhoudsopgave

Is het opnemen van gesprekken legaal?
Telefoongesprekken opnemen op Android
Telefoongesprekken opnemen met Google Voice
Telefoongesprekken opnemen met externe apparaten
Apps van derden zijn niet toegestaan

Is het opnemen van gesprekken legaal?

Het opnemen van telefoongesprekken is niet in alle landen legaal. In de Verenigde Staten verschilt de legaliteit per staat. Het is belangrijk om de wetten rond het opnemen van telefoongesprekken op uw locatie te begrijpen. U mag het misschien niet eens doen.

Sommige plaatsen vereisen dat beide partijen weten dat ze worden opgenomen, terwijl andere alleen vereisen dat één partij weet wat er gebeurt. Dit laatste kan een beetje grijs worden, maar ervan uitgaande dat u in een van die staten woont en u weet dat het gesprek wordt opgenomen, is het waarschijnlijk veilig. Het is echter altijd onwettig om openbare telefoons op te nemen zonder toestemming.

Ga voor meer informatie over wetten voor het opnemen van gesprekken naar de Wikipedia-pagina voor wetten voor het opnemen van telefoongesprekken. De FCC raadt aan om contact op te nemen met de overheidscommissie van uw lokale staat voor meer informatie over lokale wetgeving.

Telefoongesprekken opnemen op Android

Een gesprek opnemen op Android met de Google Phone-app of de Samsung Phone-app is gewoon een kwestie van op de opnameknop in een gesprek tikken – ervan uitgaande dat uw regio dit toestaat. Als u op een locatie woont met strikte wetten voor het opnemen van oproepen, ziet u de onderstaande opties niet.

Met de “Phone by Google” app—wat de standaardkiezer is op Pixel-telefoons en sommige andere Android-apparaten, tikt u eenvoudig op de knop “Record” knop tijdens een oproep om te starten. Tik er nogmaals op om de opname te stoppen. Gespreksopnamen zijn te vinden op de pagina “Recents” tabblad.

Tik op een Samsung Galaxy-apparaat met de standaard Samsung Phone-app op het menu met drie stippen pictogram in de rechterbovenhoek tijdens een gesprek. Selecteer “Gesprek opnemen” uit de menukaart. Gespreksopnamen zijn te vinden in Instellingen > Gesprekken opnemen > Opgenomen gesprekken.

Het is echt vrij eenvoudig om dit te doen, het hangt er gewoon van af of uw locatie dit toestaat. Als de opties niet aanwezig zijn in uw telefoon-app, is de kans groot dat het opnemen van gesprekken niet legaal is.

Telefoon opnemen Oproepen met Google Voice

Met Google Voice kunt u eenvoudig oproepen opnemen, maar u moet eerst de functie voor het opnemen van oproepen inschakelen. U kunt dit zowel op internet als in de Android-app doen, en de stappen zijn in beide richtingen in wezen hetzelfde.

Ga op internet naar de Google Voice-website en klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek .

Scrol omlaag tot je het gedeelte Oproepen ziet. Onderaan het gedeelte vindt u “Opties voor inkomende oproepen,” die u wilt inschakelen.

Open in de Android App het hamburgermenu en ga naar Instellingen > Opties voor inkomende gesprekken.

Nu, de volgende keer dat u een telefoongesprek moet opnemen, tikt u gewoon op “4” op het toetsenbord tijdens het gesprek. Een audioprompt laat beide gebruikers weten dat het gesprek wordt opgenomen. Om de opname te stoppen, tikt u gewoon op “4” opnieuw zal een andere prompt aangeven dat de opname is uitgeschakeld.

< p>Deze functie wordt op verschillende apparaten gesynchroniseerd, dus u hoeft dit alleen op de ene of de andere plaats te doen. Houd er ook rekening mee dat dit alleen van toepassing is op inkomende oproepen. U kunt geen oproep opnemen als u degene bent die deze heeft gestart.

Telefoongesprekken opnemen met externe apparaten

Natuurlijk zijn er tal van manieren om audio op te nemen die uit een apparaat komt – technisch gezien hoeft u geen app op het apparaat zelf te gebruiken . Het is mogelijk om een ​​extern apparaat te gebruiken om het telefoongesprek op te nemen, hoewel dezelfde wetten voor het opnemen van oproepen van toepassing zijn.

GERELATEERDAudio opnemen op een Android-telefoon

U zou gewoon een voicerecorder-app op een aparte telefoon kunnen gebruiken om het telefoongesprek op de luidspreker op te nemen. We houden van de Google Recorder-app voor Pixel-telefoons en “Voice Recorder & Spraakmemo's” voor alle anderen.

Als je geen secundaire telefoon hebt liggen, kun je een echte voicerecorder kopen. Nogmaals, zet het gesprek gewoon op de luidspreker en neem het op met het apparaat. Je kunt een Sony Voice Recorder kopen voor ongeveer $50.

Sony Mono Digital Voice Recorder< /h3>

De digitale voicerecorder van Sony belooft een batterijduur tot 57 uur en heeft een USB-aansluiting zodat u uw opnamen naar een computer kunt overbrengen.

Amazon

$ 48,88
$ 59,99 Bespaar 19%

Onthoud dat wetten voor het opnemen van oproepen nog steeds van toepassing zijn op externe apparaten. Een extern apparaat kan eenvoudig worden gebruikt om oproepen op te nemen die niet moeten worden opgenomen. Zorg ervoor dat u de wet op uw locatie opzoekt voordat u deze methode gebruikt.

Apps van derden zijn niet toegestaan

In april 2022 kondigde Google aan dat Android-apps in de Play Store de toegankelijkheids-API's van Android niet langer zouden kunnen gebruiken voor niet-toegankelijkheidsdoeleinden. Omdat dat de methode was die apps voor het opnemen van oproepen van derden gebruikten, werden ze effectief gedood. Het beleid is in mei 2022 van kracht geworden.

Oproepen opnemen is op veel plaatsen een rommelige bezigheid. Helaas bent u in wezen beperkt tot het gebruik van de officiële telefoon-app voor het opnemen van oproepen. Zelfs op sommige plaatsen waar het legaal is, is de optie niet aanwezig en zijn apps van derden geen optie. De situatie is ook niet veel beter op een iPhone. Gelukkig is het veel gemakkelijker om uw scherm op Android op te nemen.

LEES VOLGENDE

  • › Een telefoongesprek opnemen op een iPhone
  • › Audio opnemen op een Android-telefoon
  • › Een telefoongesprek of voicechat opnemen vanaf uw computer of smartphone
  • › AirPods verbinden met Android
  • › Intel NUC 13 Pro Review: een kleine pc die kan zijn wat u maar wilt
  • › HyperX maakte een Super-Charged-controller voor pc en Xbox
  • › Sonos Era 300 Review: ruimtelijke audio is een game-wisselaar
  • › Browserversies doen er niet meer toe