Du hoppar över ett steg när du gör ditt franska presskaffe

0
92
Jason Montoya/LifeSavvy

Att göra franskt presskaffe är ett utmärkt sätt att sakta ner och njuta av den rika, fylliga smaken av din favoritblandning. Att veta hur man använder en fransk press är relativt enkelt, men du kan missa ett viktigt steg som kommer att ge ditt kaffe en ännu bättre smak.

Du bör röra om din brygd innan du kastar dig.

< p>När du häller kokande vatten över marken i din franska press kommer de att stiga till toppen. De flesta väntar någon minut på att vattnet ska mätta sumpen och på att kaffet ska “blomma.” Efter den tiden använder du kolven för att trycka marken till botten och njuta av din rykande kopp flytande koffein.

BAYKA French Press Coffee Maker

Rör om och dopp för den perfekta koppen joe.

Amazon

27,99 USD
32,99 USD Spara 15 %< /p>

För ett bättre resultat kan du prova att röra om marken innan du kastar dig. Häll på vattnet som vanligt, låt marken blomma i en minut och rör sedan försiktigt med en sked. Detta enkla steg säkerställer att inga skäl missas. Det kommer att bryta upp dem lite mer så att det inte finns några “torra fläckar”. Du får kaffets fulla blom, vilket kan förhöja både smak och arom.

När du har rört om sumpen, låt dem stå igen i en minut eller två och kasta dig som du brukar. Det är ett enkelt steg som bara tar några extra sekunders arbete men som kan göra stor skillnad när det kommer till din morgonkopp.

Om du använder en fransk press varje gång dag, du är förmodligen redan ganska seriös med ditt kaffe. Se till att du får ut det mesta av det genom att inkludera detta steg i bryggningsprocessen.