SpaceX-raket legt een verbluffende time-lapse van de aarde vast

0
87
SpaceX

In een Hollywood-film een ​​uitzicht op de aarde van duizenden kilometers ver zien is leuk, maar het is nog verbazingwekkender als het in het echte leven gebeurt. Een nieuwe video en timelapse gedeeld door het bedrijf SpaceX van Elon Musk deed precies dat, en het is behoorlijk verbluffend.

Tijdens de tweede fase van zijn Falcon 9-raketmissie op 17 maart, team heeft beelden van de aarde vastgelegd die me doen denken aan de originele “blauwe marmeren” foto van NASA in 1972. SpaceX deelde het ongelooflijke landschap en een korte video op Twitter, die je hieronder kunt zien.

SpaceX zei dat zijn raket bezig was met het leveren van twee telecommunicatiesatellieten voor het in Luxemburg gevestigde bedrijf SES, dat gebruikers hoge -snel internet en andere diensten.

Tijdens de missie richtte de Falcon 9-raket echter zijn aandacht op de rots die we thuis noemen, waardoor we een helder zicht kregen op het blauwe water, strepen van wolken en alle stukken land. Het is een korte en mooie clip, maar toch opwindend.

Zowel NASA als SpaceX zijn druk bezig gebleven als het gaat om ruimtevluchten. NASA's Artemis SLS-raket is druk bezig met zijn werk, en de twee hebben aankomende missies om een ​​astronaut op de maan te laten landen. Nadat ik dit heb gezien, kan ik niet wachten om de beelden van die missies te zien.

via Space