Priyanka Gandhi slår tilbake til statsminister Modi: “Du fornærmet Kashmiri Pandits ved å spørre hvorfor vi ikke bruker Nehru-etternavnet”

0
90

Kongressens generalsekretær Priyanka Gandhi Vadra slo fredag ​​ut mot statsminister Narendra Modi over diskvalifikasjonen av kongresslederen og broren Rahul Gandhi som parlamentsmedlem i Lok Sabha, etter hans domfellelse i en ærekrenkelsessak over sin bemerkning fra 2019 og straffutmålingen i to år.

Priyanka merket statsministerens Twitter-håndtak og sa: «@narendramodi ji, sykofantene dine kalte sønnen til en martyrisert statsminister for en forræder, Mir Jafar. En av sjefsministrene dine spurte hvem faren hans er. I henhold til skikkene til Kashmiri Pandits, bærer en sønn en turban etter farens død, og opprettholder familiens tradisjon.»

I en annen tweet sa hun: «Du fornærmet hele familien min og Kashmiri Pandit-samfunnet ved å spørre ham hvorfor de ikke bruker Nehru-etternavnet. Men ingen dommer dømte deg til to år og diskvalifiserte deg ikke fra parlamentet. Som en ekte patriot stilte Rahul ji spørsmålstegn ved Adani’s tyvegods… reiste spørsmål om Nirav Modi og Mehul Choksi… Har vennen din Gautam Adani blitt større enn parlamentet og det store folket i India, fordi du ble sjokkert da byttet hans ble avhørt? Du kaller familien min dynaster. Vit dette: familien min har ofret og utøst blod for indisk demokrati, som du prøver å ødelegge.»

Priyanka fortsatte med å legge til: “Denne familien har hevet stemmen til folket i India og kjempet for sannheten i generasjoner. Blodet som renner i våre årer har en unik egenskap. Vi har aldri bøyd oss ​​for en feig, maktsyk diktator som deg og vil aldri bøye oss. Gjør hva du vil.”

Anbefalt for deg

  • 1 muslimsk organ i Karnataka for å søke rettslig klage over skroting av 4 % kvote
  • 2Rahul Gandhi’s diskvalifikasjon: De svorne Kerala-rivalene CPM, Cong navigerer hvordan man kan være venner og forbli fiender
  • 15.00 Modi søker fullt flertall i Karnataka, sier staten ‘en ATM& #8217; for kongressen

Tidligere refererte Priyanka til økonomiske lovbrytere som Nirav Modi, Mehul Choksi og Lalit Modi, og sa til tross for de enorme svindelmengdene de er anklaget for, ble etterforskningen mot dem stoppet. . “Hvorfor har BJP kommet til unnsetning for de som plyndret landets penger?” påsto hun. «Hvorfor flykter vi fra en etterforskning? Men det reises saker mot de som reiser spørsmål om dette. Støtter BJP det korrupte?”

© The Indian Express (P) Ltd