Delhi Confidensial: RS-formann Dhankars jibb om Raghav Chadhas tilstedeværelse på sosiale medier etterlater parlamentet i splittelse

0
83

Helt siden AAP Rajya Sabha-parlamentsmedlem Raghav Chadha ble sett i selskap med skuespilleren Parineeti Chopra i Mumbai, har sosiale medier vært heftige med spekulasjoner. Videoene, som gikk viralt, slapp heller ikke unna øynene til Rajya Sabha-formann Jagdeep Dhankar. På fredag, da Chadha ba ham om å la ham ta opp spørsmålet om den flyktende diamanthandleren Mehul Choksi, forlot Dhankar huset i splittelse og sa: «Du har allerede opptatt nok plass på sosiale medier. Dette kan være en stillhetsdag for deg.» Senere, som svar på en reporter mens han forlot parlamentet, sa Chadha med et smil: “Aap mujhse rajneeti ki sawal kariye, Parineeti ki sawal na kariye (du stiller meg spørsmål om politikk, ikke Parineeti)…”

< h2>Praktiske råd

Etter at Rahul Gandhi ble dømt av en Surat-domstol, møttes kongressledere i partipresident Mallikarjun Kharge's residens torsdag kveld for å planlegge strategien for fredag. Det var planer om å holde en marsj til Rashtrapati Bhavan, som lederne visste ville bli stoppet av politiet. Siden lederne ønsket at partiet skulle ha et aggressivt ansikt, ga kongressens generalsekretær (organisasjon) K C Venugopal et råd til partiparlamentsmedlemmer fra sørstatene – vennligst bruk kurta-pyjamas eller bukser. Mange av dem kommer til huset iført mundu (dhoti), og det kan bli vanskelig for dem hvis et krangel med politiet brøt ut under protesten.

© The Indian Express (P) Ltd.