Vad är en Discord-token och hur får du en?

0
98
Hannah Stryker/How-To Geek

En Discord-token är en unik alfanumerisk identifierare som validerar alla åtgärder du gör med Discords servrar. Du kan hitta den med webbversionen av Discord och din webbläsares utvecklarverktyg.

Du måste utföra några webbläsartrick för att avslöja din Discord-token, och det av goda skäl. Avslöja inte din Discord-token för någon annan, eftersom vem som helst kan logga in på ditt konto om de har det.

Innehållsförteckning

Vad är en Discord-token?
Hur får du din Discord-token
Se upp för Discord-token-grabbers
Hur ändrar du din Discord-token
Hur att logga in med en Discord-token
Hur får man en Discord-bot-token
Gör mer med Discord

Vad är en Discord-token?

Din Discord-token är en alfanumerisk sträng som fungerar som både ditt användarnamn och lösenord för att verifiera din identitet med Discord. Varje åtgärd du utför på Discord auktoriseras med denna token, som skapas när du först skapar ditt konto (och genereras på nytt när du ändrar ditt lösenord).

Varning:

stark >Bevaka denna token noggrant och ge den inte till någon om du inte uttryckligen litar på dem eller vet exakt varför de behöver den. Om någon upptäcker din token kan de använda den för att logga in som du, få tillgång till alla servrar du äger och komma åt alla servrar du råkar vara en del av.

Var försiktig om någon ber dig följa stegen nedan, särskilt om du inte känner till eller litar på dem.

Hur får du din Discord-token

Du kan få din Discord-token med hjälp av en skrivbordswebbläsare som ger dig tillgång till utvecklarverktyg. Gå först till Discord.com i din webbläsare och logga in som vanligt. Med Discord öppet startar du webbläsarens utvecklarverktyg.

Kortkommandot för detta är vanligtvis Ctrl+Skift+I (på Windows) eller Kommando+Alternativ+I på en Mac. Du kan också komma åt dessa verktyg med hjälp av menyn högst upp i webbläsarfönstret.

I Chrome klickar du till exempel på menyn med tre punkter och sedan på Fler verktyg > Utvecklarverktyg. I Microsoft Edge och andra Chromium-baserade webbläsare hittar du menyalternativet på samma plats.

I Firefox gå till Verktyg > Webbläsarverktyg > Verktyg för webbutvecklare. I Safari gå till Utveckla > Visa webbinspektör (du måste aktivera “Visa utveckla-menyn i menyraden” under Inställningar > Avancerat först.)

Med den här menyn öppen klickar du på Nätverksfliken, uppdatera sedan webbsidan med F5 på en Windows-dator eller Command+R på en Mac (alternativt använd uppdateringsknappen högst upp i fönstret).

Nu, i “Filter” textfält högst upp på panelen för utvecklarverktyg, skriv in /api för att filtrera efter resultat, klicka sedan på “bibliotek” (den kan innehålla en landskod) följt av “Rubrikerna” flik. Rulla ner tills du ser “Auktorisering” fältet under “Begäran” rubrik, där du hittar en sträng med bokstäver och siffror.

Grattis, du har precis upptäckt din Discord-token. Bevaka den nu med ditt liv!

Se upp för Discord Token Grabbers

Skadliga aktörer kan använda Discord-tokenkontrollverktyg för att kapa ditt konto och ännu värre. Discord-token-grabbers är små skript som är utformade för att stjäla Discord-tokens och annan personlig identifieringsinformation om ett offer. Detta kan inkludera ditt telefonnummer, IP-adress, hårdvaruinformation som vilket grafikkort du har och mer. De är tillgängliga för nedladdning över hela webben och är relativt enkla att installera och använda.

Token grabbers måste ställas in av en serverägare, vanligtvis via en webhook. Denna typ av integration används vanligtvis inom Discord för att skicka information mellan webbappar men kan också användas för skändliga syften. För det mesta kommer användare som försöker använda tokengrabbers att skapa servrar specifikt för detta ändamål.

Ditt främsta försvar mot denna attack är att inte acceptera slumpmässiga filöverföringar (eller andra nedladdningar) från slumpmässiga användare. För att grabbern ska fungera måste du köra kod på din enhet, så var försiktig om någon skickar en fil till dig som ber dig att “testa något” eller “prova det här spelet” eftersom det finns en god chans att de försöker stjäla din information.

Hur du ändrar din Discord-token

Du kan ändra din Discord-token genom att ändra ditt lösenord. Du kan göra detta genom att öppna Discord och komma åt dina användarinställningar. Du hittar det här på webben och på stationära versioner av Discord under “kugghjulet” knappen bredvid ditt användarnamn. På mobilversioner trycker du på “Användare” fliken längst ned på skärmen.

< p>Med användarinställningar öppna, gå till Mitt konto > Byt lösenord och följ stegen. När du har ändrat ditt lösenord kommer din Discord-token att återskapas. Du måste följa stegen ovan för att hitta den igen.

Så här loggar du in med en Discord-token

Du kan logga in på Discord-webbappen med din token. Det finns även Discord-tokeninloggningstillägg för webbläsare som Chrome som lovar att förenkla processen, men vi rekommenderar starkt att du inte använder dessa. Instruktionerna nedan är enkla nog att följa, och tillägg kan exponera din token för tredje part.

För att logga in med din token på webben måste du först kopiera din token med hjälp av stegen ovan. Gå sedan till Discord.com i en webbläsare och klicka på “Logga in” i det övre högra hörnet på sidan.

< p>Starta sedan webbläsarens utvecklarverktyg (du kan använda Ctrl+Skift+I på Windows eller Kommando+Alternativ+I på en Mac). Klicka på “Konsolen” fliken när den visas.

Längst ner i det här området hittar du ett textfält där du kan skriva och klistra in kommandon. Vi använder detta för att logga in. Kopiera nu följande kod men ersätt “DIN TOKEN” med Discord-token som du antecknade tidigare.

funktion login(token) { setInterval(() => { document.body.appendChild(document.createElement `iframe`).contentWindow.localStorage .token = `”${token}”` }, 50); setTimeout(() => { location.reload(); }, 2500); } login('DIN TOKEN')

Klistra nu in den ändrade koden i textfältet längst ned på konsolfliken i webbläsarens utvecklarverktyg. Tryck på Enter, vänta en sekund och du bör vara inloggad.

Kom ihåg att vem som helst kan göra detta om de får tillgång till din token, så skydda den noggrant.

Hur får du en Discord Bot-token

Du kan hitta en Discord-bottoken, som fungerar på ungefär samma sätt—men för en bot—under Discord-utvecklarportalen. Detta beror på att du redan har en bot på din Discord-server. Du måste välja programmet där du har en bot installerad och klicka sedan på “Bot” i sidofältet till vänster på sidan.

Du kan bara se din token efter att du har skapat en bot genom att återskapa den. Klicka på “Återställ token” för att återställa och skapa en ny token.

Gör mer med Discord

Discord är ett bra ställe att chatta med vänner, träffa nya människor och till och med titta på filmer på distans. Kolla in några av de bästa Discord-funktionerna som du förmodligen inte använder, inklusive integration med Sonys PlayStation 5-konsol.

Se bara till att du är försiktig när du använder Discord, särskilt om du’ 8217;re en serverägare. Discord-servrar är ofta inriktade på razzior och är mottagliga för spam och andra attacker. Du bör vara medveten om vad Discord-server nuking är och hur du kan skydda dig själv.

LÄS NÄSTA

  • › Brakade ditt kodprojekt precis? Det kan vara GitHub’s fel
  • › Windows 11 uppdaterar widgettavlan (igen)
  • › De bästa gratis VPN:erna 2023
  • › Köp en Surface Laptop Go 2 på 256 GB för bara 550 USD idag
  • › Surfplatta vs e-läsare: Vilket är bättre för e-böcker?
  • › Framework Laptop 16 har en uppgraderingsbar GPU