Razer wil uw Quest 2-headset comfortabeler maken

0
71
Razer

Als je een Quest 2-headset van Meta bezit, weet je hoe belangrijk het is om deze goed op je hoofd te houden terwijl je speelt. Deze week heeft Razer twee nieuwe Quest 2-accessoires uitgebracht die je daarbij helpen: de Razer Adjustable Head Strap en de Razer Facial Interface.

De Razer Adjustable Head Strap is ontworpen voor langdurig comfort en evenwichtige ondersteuning. Het hoogwaardige nylon materiaal maakt het behoorlijk duurzaam en gaat lang mee, en dankzij de geoptimaliseerde gewichtsverdeling kun je actiever zijn tijdens het spelen. Bovendien stellen de zachte, verstelbare bandjes je in staat om de perfecte pasvorm te vinden, en het slip-on-ontwerp betekent dat je het snel aan en uit kunt trekken, wat resulteert in minimale onderbreking wanneer je het een minuutje uittrekt en trek dan weer aan om je game te hervatten.

De Razer Facial Interface is gebouwd met ultradunne gestructureerde en geprofileerde membranen om je Quest 2 comfortabel en strak tegen je gezicht te houden terwijl je speelt. Het unieke ontwerp elimineert druk op het gezicht met hypoallergene materialen van medische kwaliteit, wat ook helpt huidirritatie te verminderen. De gezichtsinterface is ook uitstekend in het blokkeren van licht van buitenaf terwijl het toch ventilatie mogelijk maakt, zodat gamers maximale onderdompeling in hun games krijgen.

Je kunt de Razer Adjustable Head Strap en de Razer Facial Interface afzonderlijk of als pakket kopen deal.

Razer gezichtsinterface en verstelbaar hoofdbandsysteem geautoriseerd voor Meta Quest 2

Houd je Meta Quest 2 stevig en comfortabel met deze accessoires van Razer.

Shop

$ 139,98