NEET UG 2023: Offline vs online coachingklasser – hva bør elevene foretrekke

0
59

— Saurabh Kumar

NEET UG 2023: Når National Eligibility cum Entrance Test Undergraduate (NEET UG) nærmer seg, er studentene til tider litt bekymret når det gjelder coaching metoder. Noen velger et tradisjonelt fysisk treningssenter, mens andre mener det er best å velge online klasser. De siste årene, spesielt i Covid-tider, har mange NEET-toppere delt sine preferanser for online coaching, da det hjelper dem å spare tid på pendling og også hoppe over flyttefaktoren i noen tilfeller.

Anbefalt for deg

  • 1Fravær av 50 000 studenter i Plus Two-eksamener 2023 ekko i Tamil Nadu Assembly
  • 2NEET PG 2023: Sjekk resultatkort, rådgivning, 5 år’ cut-off
  • 380 % amerikanske universiteter dropper SAT-kvalifikasjonskriteriene for opptak; hvordan vil det påvirke indiske studenter?

Selv om begge veiledningsmetodene har sine fordeler og ulemper, må en student velge det best egnede valget for dem gitt det høye konkurransenivået i NEET UG eksamen.

NEET UG 2023 |NEET UG 2023: Studer MBBS fra Ukraina – kvalifisering, avgifter, liste over medisinske høyskoler og mer

— Fleksibilitet

En av de viktigste fordelene med nettkurs er fleksibiliteten de tilbyr. Med nettkurs kan studentene studere i sitt eget tempo og timeplan, noe som betyr at de kan balansere NEET UG-forberedelsene sine med andre forpliktelser som skole, jobb eller fritidsaktiviteter. Denne fleksibiliteten lar studentene lage en studieplan som passer deres individuelle behov og preferanser.

— Variert studiemateriell

En annen fordel med nettkurs er mangfoldet av studiemateriell som er tilgjengelig. Online NEET UG-forberedelseskurs gir ofte studentene tilgang til en rekke ressurser som videoforelesninger, falske tester og interaktive quizer. Denne variasjonen av studiemateriell lar studentene lære på forskjellige måter og finne studiemetoden som fungerer best for dem.

Les |NEET UG 2023-søknaden: Topp 5 delstater med høyest registreringer

— Raskere tvilsløsning

Annonse

Nettkurs gir også en plattform for studenter å samhandle med jevnaldrende og lærere. Online NEET UG-kurs inkluderer ofte diskusjonsfora og chatterom der studentene kan stille spørsmål, diskutere konsepter og få tilbakemeldinger fra jevnaldrende og lærere. Denne interaksjonen med andre kan hjelpe studentene til å holde seg motiverte og engasjerte i studiene.

— Kostnadseffektivt

Online NEET UG-kurs kan også være mer kostnadseffektive enn tradisjonelle coachingtimer. Studenter trenger ikke å pådra seg ekstra utgifter som transport eller overnatting, noe som kan spare dem for mye penger. I tillegg er nettkurs ofte rimeligere enn tradisjonelle coachingtimer, noe som kan være en stor fordel for studenter med økonomisk svakere bakgrunn.

— Bedre revisjon

Til slutt kan nettbaserte NEET UG-kurs gi studentene mye fleksibilitet når det kommer til revisjon. Nettkurs gir ofte studentene tilgang til opptak av forelesninger, noe som betyr at de kan se og revidere materialet når som helst. Denne fleksibiliteten kan hjelpe elevene til å styrke læringen og forbedre sjansene for å lykkes i NEET UG-eksamenen.

Annonse Les |NEET UG 2023: Liste over feil du bør unngå mens du forbereder deg

— Tidsstyring

Ved å melde deg på et online coachingprogram få fleksibiliteten til å delta på kurs når det passer deg, uavhengig av hvor du befinner deg. Dette eliminerer behovet for tidkrevende pendler til fysiske klasserom, og frigjør verdifull tid. I tillegg kan du unngå trettheten som ofte følger med reiser og rette energien din mot studiene, og oppnå en sunn balanse mellom studier og hvile.

Nettkurs kan være svært fordelaktig for studenter som forbereder seg til NEET UG-eksamenen . De tilbyr fleksibilitet, en rekke studiemateriell, interaksjon med jevnaldrende og lærere, kostnadseffektivitet og fleksibilitet når det gjelder revisjon. Med disse fordelene kan studentene få mest mulig ut av NEET UG-forberedelsene sine og øke sjansene for å lykkes i denne svært konkurransedyktige eksamen.

(Forfatteren er Chief Academic Officer, Vidyamandir Classes)

© IE Online Media Services Pvt Ltd