Home Dutch De beste zelfnivellerende laserwaterpassen van 2023

De beste zelfnivellerende laserwaterpassen van 2023

0
Jonge werkster met laser op de bouwplaats.

Een zelfnivellerende laserwaterpas maakt gebruik van laser- en pendelsensoren in plaats van met bubbels en vloeistof gevulde flesjes in conventionele waterpassen. In deze samenvatting hebben we enkele van de beste zelfnivellerende laserwaterpassen samengesteld die met geld te koop zijn. Dit kan als richtlijn dienen als u er een wilt kopen voor uw doe-het-zelfprojecten of voor professioneel gebruik.

Waar u op moet letten in een Zelfnivellerende laserwaterpas

De volgende factoren zijn het overwegen waard voordat u uw portemonnee trekt en betaalt voor een zelfnivellerende laserwaterpas.

 • Type >: Er zijn verschillende soorten zelfnivellerende laserwaterpassen, waaronder rode, groene, roterende, punt-, lijn-, kruislijn-, combinatie-, helling- en pijplasers. Deze verschillen in constructie, toepassingen, voor- en nadelen. Voor persoonlijk gebruik zijn lijn-, kruislijn-, punt- of combinatielasers voldoende. Het is een mooie aanvulling op je basis doe-het-zelfpakket.
 • Nauwkeurigheid: Nauwkeurigheid is alles bij het gebruik van een waterpas, vooral een zelfnivellerende laserwaterpas, en het hangt af van de kalibratie. Volgens deskundigen zou dit in de buurt van + 1/16 inch (0,00625 inch) per 100 voet moeten zijn, wat 10x dat van een waterpas is.
 • Bereik : Hoewel u waterpassen alleen plaatselijk kunt gebruiken, kunt u met de beste zelfnivellerende laserwaterpassen uw markeringen zelfs van een afstand correct projecteren en positioneren. Dit bereik kan verder worden vergroot met behulp van compatibele ontvangers (afzonderlijk verkrijgbaar).
 • Zichtbaarheid:Rode straallasers zijn buiten of in het wild moeilijker te volgen. Groene laserstralen daarentegen zijn buitenshuis beter zichtbaar en gemakkelijker te volgen. Zorg ervoor dat u de kleur kiest die het beste bij uw ogen/behoeften past.

Beste overall: Huepar 621CG combinatie laserwaterpas

Huepar

Pro's

 • ✓ Heldergroene horizontale, verticale en kruislijn 360 graden draaibare laserwaterpas
 • ✓ Meer dan 45 meter bereik met hoge nauwkeurigheid
 • ✓ Bevestiging met schroefdraad en een magnetische draaibare voet

Nadelen

 • ✗ Ziet er delicaat uit, vereist zorgvuldige behandeling
 • ✗ Gebruikershandleiding niet zo gedetailleerd

Rekening houdend met de bovenstaande factoren, is de Huepar 621CG combinatielaser een van de beste zelfnivellerende laserwaterpassen om te kopen. Deze groene beamer is een combinatie laserwaterpas. Het combineert twee rode loodpuntlasers, een 360 graden horizontale lijn en een 140 graden verticale straal met op- en neerwaartse punten. Elke lasermodus kan onafhankelijk worden geselecteerd met behulp van de laserkiezer op het toetsenbord. Het ondersteunt plafond, puntenoverdracht, nivellering, uitlijning, loodgieterswerk en kwadratuur.

Het heeft een handmatige modus en kan zichzelf waterpas stellen (+ vier graden) en toestanden buiten het waterpas aangeven. De heldergroene laserstralen met een nauwkeurigheid van +1/9 op 33 voet voor lijnen en 1/9 inch op 33 voet voor punten. De pulsmodus verhoogt het laserbereik tot 55 meter met behulp van de Huepar LR-6RG/LR-5RG lijnlaserontvanger. Het heeft een looptijd van vier uur met alle stralen aan, staat bovenop een magnetische draaibare voet, meet 4,8 x 2,7 x 4,2 x inch en weegt 0,5 pond.

Beste overall

Huepar 621CG combinatie laserwaterpas

De Huepar 621CG is een veelzijdige zelfnivellerende combinatie laserwaterpas die de kracht van een punt- en kruislijnlaser combineert.

Amazon

$ 116,99
 

Beste budget: RockSeed LV1V zelfnivellerende kruislijnlaser

RockSeed

Pro's

 • ✓ Betaalbare zelfnivellerende laserwaterpas
 • ✓ Horizontaal en verticaal waterpas die 360 ​​graden draaibaar is
 • ✓ Lichtgewicht met batterijen die lang meegaan

Nadelen

 • ✗ Kort bereik voor voornamelijk gebruik binnenshuis

Zelfnivellerende laserwaterpassen zijn meestal duurder dan conventionele laserwaterpassen en het vinden van een goed budget laserwaterpas kan moeilijker zijn dan u denkt. Maar met de RockSeed LV1G 50-FT kruislijn zelfnivellerende laser krijgt u een solide niveau tegen een goed prijsniveau. Deze laserwaterpas is een kruislijnwaterpas met horizontale en verticale lijnen die je 360 ​​graden kunt draaien. Verkrijgbaar in rood en groen, het beschikt over een handmatige en zelfnivellerende modus (die wordt geactiveerd wanneer het + vier graden wordt gekanteld).

Bij meer dan vier graden gaat het naar de handmatige modus, vergrendelt de slinger en schakelt het alarmsysteem buiten het niveau in. Het heeft een nauwkeurigheid van + 1/8 inch op 30 voet. Het heeft een loodbereik van 33 voet en een niveaubereik van 16,5 voet. De meegeleverde batterijen gaan tot 20 uur mee, afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Het meet 3,98 x 3,54 x 3,43 inch en weegt 0,75 pond. Het heeft een 1/4-inch schroefdraadbevestiging voor bevestiging aan stalen oppervlakken of noppen en kan ook op een statief worden gemonteerd.

Beste budget

RockSeed LV1V 50-FT kruislijn zelfnivellerende laserwaterpas

De RockSeed LV1V zelfnivellerende laserwaterpas is gemakkelijk betaalbaar en geeft je waar voor je geld.

Amazon

$ 39,99
 

Beste Premium: Spectra Precision LL300N zelfnivellerende laser met ontvanger

Spectra

Pro's

 • ✓ Alles-in-één zelfnivellerende laserwaterpasoplossing
 • ✓ Super lang bereik van 550 voet
 • ✓ Hoge nauwkeurigheid en eenvoudig te monteren en te gebruiken.

Nadelen

 • ✗ Vrij duur

Hoewel de RockSeed LV1G laserwaterpas een solide aankoop is, is de Spectra Precision LL300N zelfnivellerende laser met ontvanger een veel krachtigere optie. Het komt niet alleen met een hoger prijskaartje, maar het is ook geschikter voor werkterrein/professioneel gebruik. Deze eersteklas en veelzijdige zelfnivellerende kit wordt geleverd met een laserwaterpas, HL450 digitale uitleesontvanger en klem, 15-voet meetlat in tienden, statief en alkalinebatterijen, allemaal in een handige, stevige en draagbare draagtas.

Het is ontworpen om bestand te zijn tegen regen, stof, extreme weersomstandigheden, de zwaarste werkterreinen en botsingen tot anderhalve meter. Het heeft een werkbereik van 500 meter met een nauwkeurigheid van + 3/32 inch op 30 meter en automatische zelfnivellering op + vijf graden. Met minder mechanische onderdelen en automatische zelfnivellering kunt u de uitvaltijd als gevolg van instellen, laten vallen en kantelen van een statief drastisch verminderen. Het beschikt ook over bediening met één knop voor gebruiksgemak. Het heeft een operationele batterijduur van 90 uur.

Best Premium

Spectra Precision LL300N zelfnivellerende laser met ontvanger

De Spectra Precision LL300N zelfnivellerende laser wordt geleverd met een ontvanger, klem, meetlat en alles wat u nodig hebt om de klus te klaren.< /p> Amazon

$ 952,00
 

Beste kruislijn: Huepar Box-1G zelfnivellerende kruislijnlaser

Huepar

Pro's

 • ✓ Heldergroene horizontale, verticale en kruislijn 360 graden draaibare laser waterpas
 • ✓ Meer dan 50 meter bereik met hoge nauwkeurigheid
 • ✓ Bevestiging met schroefdraad en een magnetische draaibare voet

Nadelen

 • ✗ Ziet er delicaat uit, vereist zorgvuldige behandeling
 • ✗ Gebruikershandleiding niet zo gedetailleerd

De Huepar Box-1G zelfnivellerende kruislijnlaser is een andere inzending van Heupar en een van de beste zelfnivellerende kruislijnlasers. Deze groene kruislijnlaser beschikt over 130 graden horizontale en 150 graden verticale onafhankelijk selecteerbare laserlijnen voor verschillende waterpas- en uitlijntoepassingen. Het is ook 360 graden draaibaar. Het is geschikt voor gebruik buitenshuis, heeft een nauwkeurigheid van 1/13 inch op 30 voet en kan een bereik van 150 voet bestrijken.

Dankzij de bediening met één knop kunt u eenvoudig de lood-, waterpas- of kruislijnmodus selecteren. Het stelt zichzelf automatisch waterpas en geeft via zijn pendelsensoren aan dat het waterpas staat. Het gebruikt de pulsmodus met de Huepar-ontvanger om het volledige bereik van de laserstralen te versterken. De felgroene balken zijn zelfs buiten zichtbaar. Het wordt geleverd met een 1/4-inch schroefdraadbevestiging en een draaibare magnetische basis voor eenvoudige bevestiging aan compatibele oppervlakken. De meegeleverde batterijen kunnen tot vijf uur werken met alle stralen aan.

Beste Cross-Line

HUEPAR Box-1G zelfnivellerende kruislijnlaser

De HUEPAR Box-1G zelfnivellerende laser is een krachtige zelfnivellerende kruislijnlaser voor de perfecte waterpas- en uitlijntaken.

Amazon

$ 55,97
 

Beste voor professionals: Johnson 99-006K roterende zelfnivellerende laserwaterpas

Johnson

Pro's

 • ✓ Complete professionele turnkey-oplossing
 • ✓ Bereik tot 250 meter met detector (inbegrepen)
 • ✓ Visuele en akoestische uit-niveau-indicator

Nadelen

 • ✗ Rode straal

Of het nu gaat om het ophangen van foto's/lijsten, landmeten, constructie of andere hoogwaardige nivellerings- en uitlijntoepassingen, u zult merken dat de Johnson 99-006K roterende zelfnivellerende laserwaterpas perfect past. Het is een van de beste laserwaterpassen voor professionals die een hoger niveau willen bereiken. Het stelt zichzelf automatisch horizontaal horizontaal en handmatig waterpas in het verticale vlak met een visuele en hoorbare indicator voor uit-niveau. U kunt ook de 90 graden gesplitste straal gebruiken voor al uw uitzetwerk.

Deze roterende laser met rode straal roteert met 200, 400 en 600 RPM. Het heeft een indrukwekkende nauwkeurigheid van + 1/8 inch op 50 voet en een bereik van 800 voet met een detector (inbegrepen). Deze kant-en-klare gereedschapsset voor waterpas stellen op de bouwplaats wordt geleverd met een zachte draagtas voor de klasse IIA-laser, een meetlat van 13 voet, een statief van aannemerskwaliteit, een eenzijdige LED-detector, een beugel voor verlaagd plafond, een vrijstaand doel en laserbril voor je ogen. Het meet 6,7 x 5 x 6,6 inch en weegt 3,3 pond.

Beste voor professionals < h3>Johnson 99-006K roterende zelfnivellerende laserwaterpas

Professionals vertrouwen op de Johnson 99-006K roterende zelfnivellerende laserwaterpas, en dat zou u ook moeten doen.

Amazon

$559.74
&nbsp ;