Voldtektssaker henlagt, sikh-offiserens skjegg kuttet, muslimske offiserer målrettet med bacon, sier granskningsrapport fra London-politiet

0
97

En ny hardtslående anmeldelse av Scotland Yard som ble utgitt på tirsdag, gjør et funn av institusjonell rasisme, sexisme og homofobi i Storbritannias største politistyrke etter å ha hørt om tilfeller der skjegget til en britisk sikh-offiser ble kuttet og en annens turban blir lagt i en skoeske.

Baroness Casey Review’ inn i standardene for atferd og intern kultur til Metropolitan Police Service konkluderer med at styrken virker stadig mer i utakt med londonere og har mistet allmennhetens tillit til dens evner.

Anbefalt for deg

  • 1Canada vokste med rekordhøye 1 million mennesker fra immigrasjon
  • 2‘Skrik så høyt du kan’: 5 gutter reddet fra New York City-tunnelen
  • 3Joe Bidens alternativer på TikTok begrenser seg etter at Beijing presser seg tilbake

De viktigste funnene i den årelange uavhengige etterforskningen av barones Louise Casey avslører hvordan voldtektssaker ble henlagt på grunn av bevis som ble ødelagt i en ødelagt fryser, kvinnelige offiserer ble mobbet og muslimske offiserer ble målrettet med bacon.

“Vi har funnet institusjonell rasisme, kvinnehat og homofobi i Met,” sa anmeldelsen.

“Det har vært en rekke hendelser der døpte (sikhiske) offiserer blir plukket på. En offiser fikk skjegget kuttet fordi en offiser syntes det var morsomt. En annen offiser fikk satt turbanen i en skoeske fordi de syntes det var morsomt. Med mindre vi utdanner offiserene våre, så vil dette skje,” stod det.

Rapporten fant at politibetjenter fra Met-politiet som etterforsker saker om seksuelle krenkelser, må kjempe med “overfylte, falleferdige eller ødelagte kjøleskap og frysere som inneholder bevis, inkludert voldtektssettene til ofrene”. En fryser brøt sammen under fjorårets hetebølge og “alt bevis måtte destrueres fordi det ikke lenger kunne brukes … og at det betydde at alle de påståtte voldtektssakene ville bli henlagt. 8221;

“Det er ikke vår jobb som offentlighet å holde oss trygge fra politiet. Det er politiets oppgave å holde oss trygge som publikum. Altfor mange londonere har nå mistet troen på politiet til å gjøre det. Mange londonere, spesielt svarte londonere, hadde det aldri til å begynne med. Jeg forstår fullt ut hvorfor de føler det slik», sier Casey i forordet sitt.

Storbritannias innenriksminister Suella Braverman, ministeren med ansvar for landets polititjeneste, sa at det er tydelig at det har vært alvorlige svikt i kultur og lederskap i Met Police og en “grossist endring” i styrkens kultur er nødvendig. “Det er mye mer å gjøre og oppgaven med å utrydde uegnede offiserer betyr at ytterligere uakseptable saker vil komme frem,” sa hun.

Møt-kommissær Sir Mark Rowley sa at rapporten vekker følelser av skam og sinne, men den hadde også økt hans besluttsomhet. “Denne rapporten må føre til meningsfull endring. Hvis det bare fører til søyle og skyld hos det eksepsjonelle flertallet av offiserer, er det bare kriminelle som vil tjene på det,» sa Rowley.

Annonse

“Vi trenger det for å oppmuntre londonere, det dedikerte politiflertallet og politikere til å smelter sammen rundt reform og fornyelse av politiarbeid ved samtykke for det 21. århundre,» sa han.

Bordføreren i London, som fører tilsyn med politistyrken til den britiske hovedstaden, sa at bevisene for anmeldelsen er ekstremt “fordømmende”. “Denne anmeldelsen må ganske enkelt være et vendepunkt, og jeg forventer at alle anbefalingene implementeres raskt og i sin helhet,” sa han.

Anbefalingene inkluderer skritt for å rydde opp i styrken til uegnede offiserer, ha et nytt tilbud på plass for kvinner og barn, bygge tillit i de forskjellige lokalsamfunnene i London og håndheve nye systemer for tilsyn og ansvarlighet .