Nyfødt 'knust i hjel' i politiraid i Jharkhand; CM bestiller sonde

0
93

En fire dager gammel gutt døde angivelig etter å ha blitt knust under støvlene til politimenn under et raid på et hus i Jharkhands Giridih-distrikt tidlig onsdag, noe som fikk sjefsminister Hemant Soren til å beordre en etterforskning.

Søren merket en video av en person som beskrev hendelsen, og tvitret: «Jharkhand Police, undersøk saken og informer».

Anbefalt for deg

  • 1Hær, IAF gjennomfører felles flerdomeneøvelse nær LAC i nordøst
  • 2Utvidelse av Smart Cities Mission er en 'åpen sak', sier Ministry til House-panelet
  • 3Govt: Education in Anganwadis fra i år

Den angivelige hendelsen skjedde i en landsby under Deori politistasjon da politipersonell dro til huset for å arrestere to personer, inkludert spedbarnets bestefar Bhushan Pandey, i forbindelse med en overgrepssak. «Det har blitt påstått at en fire dager gammel gutt døde da politiet dro dit for å fullbyrde to arrestordre utstedt av en domstol. Umiddelbart er det ikke funnet ytre skader på babyens kropp. Den har blitt sendt til obduksjon, sier Giridih SP Amit Renu til PTI. Så snart obduksjonsrapporten kommer, vil politiet kunne si hva som skjedde, sa SP.

BJP-leder og tidligere CM Babulal Marandi kalte hendelsen “avskyelig” og krevde handling mot høytstående tjenestemenn.

CPI-ML MLA Vinod Kumar Singh tok opp saken i Jharkhand-forsamlingen og krevde en etterforskning. —Med PTI-innganger

© The Indian Express (P) Ltd