Horoskop i dag, 23. mars 2023: Sjekk astrologisk spådom for Vekten, Vannmannen, Skytten, Fiskene og andre tegn

0
90

For å gå tilbake til et av favoritttemaene mine, strakte jeg meg nylig ved å lese om teorien om parallelle universer. Ifølge noen kosmologer dannes et nytt univers hver gang vi velger mellom to alternativer – det er ett univers for hvert alternativ. Personlig synes jeg det er vanskelig å tro, men ikke vanskeligere enn noen andre rare ideer!

VÆREN (21. mars – 20. april)

Innlandsplaner virker fortsatt å oppta mer av tiden din enn de kanskje burde, men med lidenskapelige forhold dannet av Venus og Pluto, kan svaret ditt være utålmodig og irritert! Det er kanskje på tide at luften ble renset.

Anbefalt for deg

  • 1Horoskop i dag, 24. mars 2023: Sjekk astrologisk spådom for Vannmannen, Tyren, Løven, Fiskene og andre tegn
  • 2Horoskop i dag, 22. mars 2023: Sjekk astrologisk spådom for Tvillingene, Jomfruen, Skorpionen, Vannmannen og andre tegn

TYREN (21. april – 21. mai)

Hvis du ikke gjør et poeng av å være optimistisk i dag, vil ingen andre gjøre det. Gitt at dette er en av de dagene da partnere og slektninger kan gi utløp for negative følelser, er det opp til deg å vise dem noe mer positivt. Fortsett – gjør ditt beste!

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Mars er planeten å se på, spesielt ettersom den er en indikasjon på et forestående utbrudd av himmelsk energi. Gjør deg selv en veldig stor tjeneste nå og fortsett med praktiske oppgaver i stedet for å bli forført til følelsesmessige blindveier av folk som burde vite bedre.

KREFT (22. juni – 23. juli)< /h2>

Du har en god grad av kontroll over det meste av det som skjer i dag, så hvis du ønsker det, kan du holde deg over kampen. Dessuten har du hatt din del av angst tidligere. Hold forresten et eksepsjonelt øye med økonomien din, ellers vil noen bli fristet til å dra nytte av det.

LEO (24. juli – 23. august)

Stjernene dine er egentlig ganske usedvanlig kraftige, men du bør innse at din følelsesmessige styrke må utøves med forsiktighet og tilbakeholdenhet. Følg for all del en anelse, men ikke trekk for konklusjoner. Og ikke vær for hard mot partnere som ikke kommer til grunnen.

LES OGSÅ |Hvordan vil Indias hveteproduksjon påvirke matinflasjonen i 2023?

VIRGO (24. august – 23. september)

Noe hemmelig ser ut til å plage deg i dag. Det kan være en hendelse som skjedde for lenge siden, kanskje som kan dreie seg om en gammel kjærlighet. Hvis du føler en trang til å ta kontakt og fornye en gammel kontakt, eller besøke tidligere tilholdssteder, fortsett. Du fortjener en pause.

Annonse

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Dine profesjonelle stjerner er sterke, men ikke så sterke at suksess er uunngåelig. Du må gjøre din del av å bukke og skrape! Sosialt sett vil partnere spise deg ut av hånden, men du må være ganske eksepsjonelt klok og moden i svarene dine.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

Du bør trå veldig forsiktig på jobben og forstå at de såkalte fakta er ganske irrelevante. Det som er veldig mye viktigere er hva folk, spesielt arbeidsgivere, mener er tilfellet. Gi autoritetspersoner en bred køye – spesielt hvis de neppe vil se grunn!

LES OGSÅ |Ved å suspendere Gary Lineker over en tweet, forråder BBC en analog holdning i en digital tidsalder

SAGITTARIUS (23. nov. – Des. 22)

Det kan være tvil om et etisk eller moralsk spørsmål, og det er ånden, snarere enn bokstaven, i loven som bør være viktigst. Endringer i reiseplaner kan være forårsaket av gradvis utviklende romantiske forhåpninger, og du kan bare tjene på å gå på en sjarmoffensiv.

Annonse

CAPRICORN (23. desember – 20. jan.)

Sosiale kostnader kan være høye, og du kan, hvis du ønsker det, trekke deg unna én bestemt forpliktelse. Også noe som gikk tapt, kanskje for lenge siden, kanskje en verdifull eiendel, muligens et forhold, kan snart gjenopprettes. Det blir tid nok til feiring senere.

VANNMANN (21. jan. – 19. februar)

Du holder kanskje den tynne linjen med anstendig og ansvarlig oppførsel mot mennesker som ikke kan se noe utover tilfredsstillelsen av deres umiddelbare følelser. Du kan gå på akkord med detaljer, men ikke prinsipper. Dessuten kan du være et godt eksempel for andre.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Utenlandske kontakter, juridiske spørsmål og utdanningsordninger alle spiller en rolle i din nåværende tenkning. Hovedtemaet som binder sammen alt du gjør er arbeid, selvforbedring og felles interesser. Det høres ut som en god oppskrift på sunt samarbeid.