De beste Samsung Galaxy S23 Ultra-accessoires

0
68
Justin Duino/Review Geek

Vanaf $ 1.099, is de Galaxy S23 Ultra misschien wel het grootste vlaggenschip van Samsung tot nu toe. Uitgebracht op 17 februari, bevat het een indrukwekkende 200 MP camera, een Snapdragon 8 Gen 2-chipset en nog veel meer. Toch zijn er belangrijke dingen die de Galaxy S23 Ultra mist.

De Galaxy S23 Ultra wordt bijvoorbeeld niet geleverd met een oplader of een beschermhoes. Zonder deze en andere essentiële accessoires haal je simpelweg niet het meeste uit je telefoon. Gelukkig hebben we een lijst samengesteld met de beste Samsung Galaxy S23 Ultra-accessoires die je zou moeten hebben.

Dit omvat een oplader, een beschermhoes, een mobiele gamecontroller, de Galaxy Watch 5 Pro, Galaxy oordopjes en een autotelefoonhouder. Al deze accessoires zijn ontworpen om u te helpen het potentieel van de Galaxy S23 Ultra te maximaliseren. Laten we nu eens kijken naar de beste accessoires voor de Samsung Galaxy S23 Ultra.

GaN-oplader: UGreen Nexode GaN-oplader

Bill Loguidice/Review Geek

Een oplader is het belangrijkste accessoire voor elk elektronisch apparaat dat op batterijen werkt, inclusief de Galaxy S23 Ultra. En over opladers gesproken, GaN-opladers zijn enkele van de beste opladers die u kunt kopen. Ze zijn compact, efficiënt en supersnel. Dat gezegd hebbende, de UGreen Nexode GaN-oplader is een van de beste opladers voor de Galaxy S23 Ultra.

GERELATEERDUGREEN Nexode 65W USB-C oplader review: compact opladen voor maximaal drie apparaten

Deze GaN-oplader van 65 watt is compact, lichtgewicht en supersnel. Het wordt geleverd met twee USB-C-poorten en één USB-A-poort. Hij is compatibel met een breed scala aan apparaten en kan een MacBook Air M2 in 30 minuten tot 51 procent opladen. Winnaar van de Red Dot Design Award, het is ook CarbonNeutral-gecertificeerd. Het is ook uitgerust met slimme ingebouwde veiligheids- en beschermingsfuncties.

GaN-oplader

UGreen 10334 GaN-oplader

☆☆☆☆☆ Koppelingspictogram Lees recensie Volledige recensie van Geek

De UGreen 10334 is een compacte en lichtgewicht GaN-oplader van 65 watt die razendsnel oplaadt en tegelijkertijd uw apparaat beschermt met ingebouwde veiligheidsfuncties.

Amazon

$ 49,99
 

Beschermhoes: Spigen Galaxy S23 Ultra Tough Armor Case

Spigen

Je dure gadgets in goedkope hoesjes stoppen is een slecht idee. Toch wil je geen fortuin uitgeven om alleen een telefoonhoesje te kopen. Voor een goede prijs kun je de Spigen Galaxy S23 Ultra Tough Armor Case krijgen. Het is een van de beste Galaxy S23 Ultra-beschermhoesjes op de markt. Deze schokbestendige behuizing is gemaakt van krasbestendig PC-TPU-materiaal en is voorzien van Extreme Protection Tech en Air Cushion-ontwerp.

GERELATEERDDe beste hoesjes voor de Galaxy S23 Ultra

Deze heavy-duty lichtgewicht hoes wordt geleverd met nauwkeurige uitsparingen voor alle poorten en knoppen op de Galaxy S23 Ultra, inclusief de S Pen. Het heeft een verhoogde rand die uw scherm en cameralenzen beschermt tegen krassen op het oppervlak. Het wordt ook geleverd met een versterkte standaard voor handsfree gebruik, biedt goede antislipgrepen en ondersteunt draadloos opladen.

Beschermhoes

Spigen Galaxy S23 Ultra Tough Armor-hoes

De Spigen Galaxy S23 Ultra Tough Armor Case wordt geleverd met precisie-uitsparingen, verhoogde randen, een versterkte standaard en ondersteunt draadloos opladen.

Amazon

$20.99
$44.99 Bespaar 53%< /p>

Mobiele gamingcontroller: Razer Kishi mobiele gamingcontroller

Razer

Met 6,8 inch is de Galaxy S23 Ultra een grote telefoon. Het is echter nog steeds een klein scherm voor het spelen van games zoals Fortnite, PUBG en Genshin Impact. Evenzo belast langdurig intensief gamen op kleine apparaten de handen en kan het zelfs leiden tot carpale tunnel of ander RSI-letsel. Gelukkig kun je dit regelen door een mobiele gamecontroller te gebruiken.

En over mobiele gamecontrollers gesproken, de Razer Kishi V2 Mobile Gaming Controller is een van de beste. Deze universele ergonomische mobiele gamepad heeft klikbare analoge thumbsticks voor verbeterde nauwkeurigheid en voelbare feedback. Het ondersteunt low-latency cloud en mobiele gameplay, evenals pass-through opladen voor non-stop langdurig gamen.

Mobiele gamingcontroller

Razer Kishi V2 mobiele gamingcontroller

Schaf de Razer Kishi V2 mobiele gamingcontroller aan voor ergonomisch console-achtig cloud- en mobiel gamen met pass-through opladen voor je Galaxy S23 Ultra.

p> Amazon

$ 99,99
 

Beste Koop

€ 99,99
 

Galaxy Watch: Samsung Galaxy Watch 5 Pro< /h2>

Josh Hendrickson/Review Geek

In tegenstelling tot gewone en zelfs luxe polshorloges kan een smartwatch veel meer dan alleen de tijd aangeven. Het kan onder andere hartslag en vitale functies registreren. Als je de perfecte smartwatch voor je Galaxy S23 Ultra wilt, koop dan de Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Gelanceerd in augustus 2022, het is een van de beste Galaxy S23 Ultra-accessoires die je kunt kopen.

GERELATEERDSamsung Galaxy Watch 5 Pro Review: de nieuwe Best Wear OS Watch

De Galaxy Watch 5 Pro beschikt over automatische trainingstracking voor meer dan 90 oefeningen, lichaamssamenstellingsanalyse (BCA) voor lichaamsvet, skeletspieren, lichaamsvocht, basaal metabolisme en Body Mass Index (BMI). Het wordt ook geleverd met een slaaptracker en geavanceerde slaapcoaching om je slaappatroon te verfijnen. Het biedt ook GPS-ondersteuning en TrackBack om u te helpen terug te gaan naar waar u begon met gesproken of vibrerende turn-by-turn navigatie.

Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

☆☆☆☆☆ Koppelingspictogram Lees recensie Geek's volledige recensie

De Galaxy Watch 5 Pro sluit naadloos aan op de Galaxy S23 Ultra, zodat je slaappatronen, hartslag, analyse van de lichaamssamenstelling, BMI en nog veel meer kunt volgen.

Amazon

$449.00
 

Beste koop

$ 449,99
 

Samsung

$ 449,99
 

Oordopjes: Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung

Muziek- of mediastreaming is een van de meest populaire bezigheden die mensen op hun smartphone beleven. en de Galaxy S23 Ultra is niet anders. De ingebouwde luidsprekers worden geleverd met Dolby Atmos-ondersteuning en produceren een indrukwekkend geluid dat verder kan worden verrijkt met de Samsung Galaxy Buds 2 Pro, een van de beste Galaxy S23 Ultra-accessoires.

De Galaxy Buds 2 Pro is een echte draadloze Bluetooth-oordop. Het wordt geleverd met hifi-geluid van studiokwaliteit, actieve ruisonderdrukking, uitstekende comfortabele pasvorm en verbeterde 360-graden audio (voor een gepersonaliseerde surround sound-ervaring). Het wordt ook geleverd met een intuïtieve Intelligent Conversation Mode en is waterbestendig.

Oordopjes

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

De Galaxy S23 Ultra wordt geleverd met geweldig geluid en Dolby Atmos-ondersteuning. Verrijk het verder met deze eersteklas hifi-oordopjes met ruisonderdrukking.

Amazon

$199.99
$229.99 Bespaar 13%< /p> Best Buy

$ 199,99
$ 229,99 Bespaar 13%

Samsung

$ 199,99
$ 229,99 Bespaar 13%

Autotelefoonhouder: iOttie universele autotelefoonhouder

IOttie

Als u veel tijd in een voertuig doorbrengt op reis, woon-werkverkeer of als carrière bestuurder, je hebt een autotelefoonhouder nodig om je Galaxy S23 Ultra vast te houden. Met autotelefoonhouders kunt u uw oproepen veilig handsfree beantwoorden tijdens het rijden. Hiermee kunnen passagiers op de achterbank ook deelnemen aan videogesprekken. Het zijn even handige telefoonhouders als navigatiehulpmiddelen voor chauffeurs.

GERELATEERDDe beste draadloze Android auto-adapters in 2022

Wat autosteunen betreft, is de iOttie Easy One Touch 4 autohouder een van de beste op de markt. Het is een van de beste Galaxy S23 Ultra-accessoires om te kopen. Dankzij het Easy One Touch-mechanisme kunnen telefoons eenvoudig worden vergrendeld of vrijgegeven. De telescopische arm strekt zich 4 tot 6,5 inch uit en draait in een boog van 260 graden. De roterende kogelgewrichten ondersteunen landschaps- en portretmodi. Het heeft ook een krachtige zuignap voor veilige montage en een verstelbare houder.

Autotelefoonhouder

iOttie Easy One Touch 4 universele autotelefoonhouder

Geniet onderweg van veilige, probleemloze handsfree communicatie en navigatie met de iOttie Easy One Touch 4 universele autotelefoonhouder

Amazon

$22,95 < br/>