De bästa tillbehören till Samsung Galaxy S23 Ultra

0
61
Justin Duino/Recensionsnörd

Börjar på $1 099, Galaxy S23 Ultra är utan tvekan Samsungs bästa flaggskeppstelefon hittills. Den släpptes den 17 februari och innehåller en imponerande 200 MP-kamera, en Snapdragon 8 Gen 2-chipset och mycket mer. Ändå finns det viktiga saker som Galaxy S23 Ultra saknar.

Till exempel levereras inte Galaxy S23 Ultra med en laddare eller ett skyddsfodral. Utan dessa och andra viktiga tillbehör kan du helt enkelt inte få ut det mesta av din telefon. Som tur är har vi sammanställt en lista över de bästa Samsung Galaxy S23 Ultra-tillbehören du bör äga.

Detta inkluderar en laddare, ett skyddsfodral, en mobil spelkontroller, Galaxy Watch 5 Pro, Galaxy hörsnäckor och ett biltelefonfäste. Alla dessa tillbehör är designade för att hjälpa dig att maximera potentialen hos Galaxy S23 Ultra. Låt oss nu gå igenom de bästa tillbehören för Samsung Galaxy S23 Ultra.

GaN-laddare: UGreen Nexode GaN-laddare

Bill Loguidice/Review Geek

En laddare är det viktigaste tillbehöret för alla batteridrivna elektroniska enheter, inklusive Galaxy S23 Ultra. Och på tal om laddare, GaN-laddare är några av de bästa laddarna du kan köpa. De är kompakta, effektiva och supersnabba. Som sagt, UGreen Nexode GaN Charger är en av de bästa laddarna för Galaxy S23 Ultra.

RELATERATUGREEN Nexode 65W USB-C laddare recension: Kompakt laddning för upp till tre enheter

Denna 65-watts GaN-laddare är kompakt, lätt och supersnabb. Den kommer med dubbla USB-C-portar och en USB-A-port. Den är kompatibel med ett brett utbud av enheter och kan ladda en MacBook Air M2 till 51 procent på 30 minuter. Vinnare av Red Dot Design-priset, den är också CarbonNeutral-certifierad. Den är också utrustad med smarta inbyggda säkerhets- och skyddsfunktioner.

GaN Charger

UGreen 10334 GaN Charger

☆☆☆☆☆ Länkikon Läs recension Geeks fullständiga recension

UGreen 10334 är en kompakt och lätt 65-Watt GaN-laddare som ger blixtsnabb laddning samtidigt som den skyddar din enhet med inbyggda säkerhetsfunktioner.

Amazon

49,99 USD
 

Skyddsfodral: Spigen Galaxy S23 Ultra Tough Armor Case

Spigen

Att lägga dina dyra prylar i billiga fodral är en dålig idé. Ändå vill du inte spendera en förmögenhet bara för att köpa ett telefonfodral. För ett bra pris kan du få Spigen Galaxy S23 Ultra Tough Armor Case. Det är ett av de bästa Galaxy S23 Ultra skyddsfodral på marknaden. Detta stötsäkra fodral är tillverkat av reptåligt PC-TPU-material och har Extreme Protection Tech och Air Cushion-design.

RELATERATDe bästa fodralen för Galaxy S23 Ultra

Detta kraftiga lätta fodral kommer med precisionsutskärningar för alla portar och knappar på Galaxy S23 Ultra, inklusive S-Pen. Den har en upphöjd ram som skyddar din skärm och kameralinser mot repor på ytnivå. Den kommer också med ett förstärkt stöd för handsfree-användning, erbjuder bra halkskydd och stöder trådlös laddning.

Skyddsfodral

Spigen Galaxy S23 Ultra Tough Armor Case

Spigen Galaxy S23 Ultra Tough Armor Case kommer med precisionsutskärningar, upphöjda ramar, ett förstärkt stöd och stöder trådlös laddning.

Amazon

20,99 USD
44,99 USD Spara 53%< /p>

Mobil spelkontroll: Razer Kishi mobil spelkontroll

Razer

Med 6,8 ​​tum är Galaxy S23 Ultra en stor telefon. Det är dock fortfarande en liten skärm för att spela spel som Fortnite, PUBG och Genshin Impact. På samma sätt belastar långvarigt intensivt spelande på små enheter händerna och kan till och med leda till karpaltunnel eller andra upprepade stressskador. Tack och lov kan du styra detta genom att använda en mobil spelkontroller.

Och på tal om mobila spelkontroller, är Razer Kishi V2 Mobile Gaming Controller en av de bästa. Denna universella ergonomiska mobila gamepad har klickbara analoga tumstickor för förbättrad noggrannhet och taktil feedback. Den stöder moln- och mobilspel med låg latens samt pass-through-laddning för kontinuerligt utökat spelande.

Mobilspelkontroll

Razer Kishi V2 Mobile Gaming Controller

Få Razer Kishi V2 Mobile Gaming Controller för ergonomiskt moln- och mobilspel i konsolstil med pass-through-laddning för din Galaxy S23 Ultra.

Amazon

99,99 USD
 

Bäst Köp

99,99 USD
 

Galaxy Watch: Samsung Galaxy Watch 5 Pro< /h2>

Josh Hendrickson/Recensionsnörd figur>

Till skillnad från vanliga och till och med lyxiga armbandsur kan en smartklocka göra mycket mer än att bara säga tid. Den kan bland annat registrera hjärtfrekvens och vitala tecken. Om du vill ha den perfekta smartklockan för din Galaxy S23 Ultra, skaffa då Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Det lanserades i augusti 2022 och är ett av de bästa Galaxy S23 Ultra-tillbehören du kan köpa.

RELATERATSamsung Galaxy Watch 5 Pro Review: The New Best Wear OS Watch

Galaxy Watch 5 Pro har automatisk träningsspårning för 90+ övningar, Body Composition Analysis (BCA) för kroppsfett, skelettmuskler, kroppsvatten, basal ämnesomsättning och Body Mass Index (BMI). Den kommer också med en sömnspårare och avancerad sömncoaching för att finjustera dina sömnmönster. Den erbjuder också GPS-stöd och TrackBack för att hjälpa dig tillbaka till var du började med röst- eller vibrationsvägledd sväng-för-sväng-navigering.

Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

☆☆☆☆☆ Länkikon Läs recension Geeks fullständiga recension

Galaxy Watch 5 Pro paras sömlöst med Galaxy S23 Ultra så att du kan övervaka sömnmönster, hjärtfrekvens, kroppssammansättningsanalys, BMI och mycket mer.

Amazon

449,00 USD
 

Bästa köp

449,99 USD
 

Samsung

449,99 USD
 

Hörsnäckor: Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung

Strömmande musik eller media är en av de mest populära fritidssysselsättningarna på sina smartphones, och Galaxy S23 Ultra är inte annorlunda. Dess inbyggda högtalare kommer med Dolby Atmos-stöd och producerar en imponerande ljudutgång som kan berikas ytterligare med Samsung Galaxy Buds 2 Pro, en av de bästa Galaxy S23 Ultra-tillbehören.

Galaxy Buds 2 Pro är en äkta trådlös Bluetooth-hörsnäcka. Den kommer med Hi-Fi-ljud av studiokvalitet, aktiv brusreducering, utmärkt bekväm passform och förbättrat 360-graders ljud (för en personlig surroundljudupplevelse). Den kommer också med ett intuitivt intelligent konversationsläge och är vattentät.

Öronsnäckor

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Galaxy S23 Ultra kommer med fantastiskt ljud och Dolby Atmos-stöd. Berika den ytterligare med dessa förstklassiga Hi-Fi-brusreducerande hörsnäckor.

Amazon

199,99 USD
229,99 USD Spara 13 %< /p> Bästa köp

199,99 USD
229,99 USD Spara 13 %

Samsung

199,99 USD
229,99 USD Spara 13 %

p>

Biltelefonfäste: iOttie Universal Car Phone Mount

IOttie

Om du tillbringar mycket tid i ett fordon som reser, pendlar eller som en karriärförare behöver du ett biltelefonfäste för att hålla din Galaxy S23 Ultra. Biltelefonfästen gör att du säkert kan svara på dina samtal handsfree medan du kör. Det tillåter också passagerare i baksätet att delta i videosamtal. De är lika praktiska telefonhållare och navigeringshjälpmedel för förare.

RELATERATDe bästa trådlösa Android Auto-adaptrarna 2022

När det gäller bilfästen är iOttie Easy One Touch 4 bilfäste ett av de bästa på marknaden. Det är bland de bästa Galaxy S23 Ultra-tillbehören att köpa. Dess Easy One Touch-mekanism gör att den enkelt kan låsa eller frigöra telefoner. Dess teleskopiska arm sträcker sig 4 till 6,5 tum och svänger i 260 graders båge. Dess roterande kulleder stödjer landskaps- och porträttlägen. Den har också en kraftfull sugkopp för säker montering och en justerbar monteringsvagga.

Biltelefonfäste

iOttie Easy One Touch 4 Universal Car Phone Mount

Njut av säker problemfri handsfree-kommunikation och navigering när du är på språng med iOttie Easy One Touch 4 Universal Car Phone Mount

Amazon

22,95 USD < br/>