7 arrestert for lynsjing av Chhattisgarh-mannen i Gujarat, mistenkt for tyveri

0
89

Syv personer ble arrestert fra landsbyen Vansol Sundha i Mahemdabad taluka av Kheda-distriktets politi for angivelig lynsjing av en migrantarbeider fra Chhattisgarh, mistenkt for å være en tyv.

Ramesh Kumar Kherwar, fra Mandhana-landsbyen Balrampur. distriktet i Chhattisgarh, ble angivelig slått i hjel tidlig mandag.

Anbefalt for deg

  • 1Om 3 år forventer Center å spare Rs. 20 000 crore i gjødselsubsidier gjennom PM-PRANAM
  • 2Indiske sjøfolk under rettslig varetekt i Iran for å returnere til India
  • 3‘Mahatma Gandhi hadde ikke en eneste universitetsgrad’ : J&K L-G Manoj Sinha

Fire siktede ble arrestert tirsdag, mens tre andre ble arrestert onsdag, ifølge visepolitioverbetjent VR Bajpai.

– Fire som ble arrestert tirsdag ble fremstilt for retten onsdag hvor vi ba om fem dagers varetektsfengsling for videre etterforskning. Retten ga oss varetektsfengsling i én dag. Vi har også arrestert tre personer til onsdag klokken 19 i saken, sier Bajpai.

De fire siktede – Vishnu Sodha, Lalsinh Sodha, Suresh Parmar og Ganpat Dabhi, har blitt anmeldt under seksjoner 143 (medlem av en ulovlig forsamling), 147 (opptøyer), 148 (opptøyer, bevæpnet med dødelig våpen), 149 (medlem av ulovlige forsamlinger). forsamling skyldig i lovbrudd begått i rettsforfølgelse av felles gjenstand), 302 (drap) og 114 (forbryter tilstede når lovbrudd er begått) i indisk straffelov (IPC). Tre pågrepet onsdag er Vikram Parmar, Jagdish Parmar og Kirit Chauhan.

En første informasjonsrapport (FIR) i forbindelse med saken ble innlevert til Mahemdabad politistasjon mandag.

Kherwar, som kom til Ahmedabad for et år siden, kom i kontakt med 22 år gamle Manish Kumar Singh for jobb. Klageren i saken, Singh, jobber ved høyhastighetsjernbaneterminalen i Sabarmati og kommer fra Chhapra-distriktet i Bihar. Han sa at politiet fant nummeret hans i Kherwars eiendeler og ringte ham for å “identifisere liket til en person som døde under behandling for overfallsskader ved Ahmedabad Civil Hospital”.

Annonse

Kherwar overleves av sin kone og tre sønner. , 17, ni og syv år. Han bodde med familien i Madhna. Hans foreldre og søsken bodde i landsbyen Harigawan.

Kherwars kone Indarso (31) sa til The Indian Express: «Han var den eneste forsørgeren til familien. Dette var første gang han dro til Gujarat alene. Han hadde reist til Gujarat to ganger tidligere med en gruppe på syv-åtte menn. Jeg vil at regjeringen skal hjelpe meg med å utdanne barna mine og kompensere for tapet vårt. Jeg håper regjeringen hjelper oss med å bringe tilbake kroppen hans siden vi ikke har råd til utgiftene.»

Kherwar, en bonde som dyrket ris og mais, dro til Gujarat for å tjene ekstra penger. Ifølge familien jobbet han ved en murovn i Gujarat.

Annonse

Indarso sa at hun mottok en telefon fra politiet mandag morgen, og informerte om at Kherwar ble angrepet og myrdet nær en jernbanestasjon. Hennes svigerfar og svoger har reist til Ahmedabad for å bringe tilbake liket. Kherwars slektning Baram Singh, som var på vei til Ahmedabad, sa onsdag kveld at de vil hente liket fra Ahmedabad Civil Hospital torsdag morgen.

19. mars ble en 35 år gammel nepalesisk statsborger ble lynsjet i Sanand etter mistanke om tyveri. Ti personer ble arrestert i forbindelse med hendelsen.

© The Indian Express (P) Ltd