20 best nagesynchroniseerde anime om te bekijken op Hulu

0
98

Ben je een fan van anime en op zoek naar nieuwe, spannende shows om naar te kijken? Zoek niet verder! Hulu is de thuisbasis van enkele van de beste anime om je te vermaken. Van klassiekers als Cowboy Bebop tot recente hits als My Hero Academia en Attack on Titan, er is hier voor elk wat wils.

In dit artikel verkennen we onze topkeuzes van de best nagesynchroniseerde anime die beschikbaar is op Hulu, zodat je je een weg kunt banen door de wereld van Japanse animatie.

Inhoudsopgave

  Als je ooit zonder anime-shows op Hulu komt te zitten, bekijk dan onze topkeuzes van originele Netflix-anime en de beste apps om anime gratis te bekijken.

  1. Attack on Titan

  Genre: Actie, Avontuur

  IMDb Score: 9.0

  Attack on Titan is een avontuurlijke anime die zich afspeelt in een wereld waar mensen leven binnen defensieve barrières, uit angst voor mensenetende monsters die bekend staan ​​als Titans. Eren Yeager verloor zijn moeder bij een van de Titan-aanvallen en is vastbesloten haar te wreken.

  Hoewel Eren zich aansloot bij Survey Corps, een militaire organisatie die vecht tegen Titans, realiseerde hij zich dat er meer aan de hand is met de monsters, en om ze te verslaan, zal hij ze eerst moeten begrijpen.

  2. My Hero Academia

  Genre: Actie, Avontuur

  IMDb-score: 8,4

  Deze anime speelt zich af in een wereld vol superkrachten (eigenaardigheden genoemd) en waar iedereen een held kan worden. Maar het verhaal volgt Izuku Midoriya, een middelbare scholier geboren zonder eigenaardigheden. Zal dat hem ervan weerhouden een superheld te worden?

  Izuku werd gekozen door de nummer één superheld, All Might, om zijn eigenaardigheid te erven en zijn opvolger te worden. Het leven van de jongen verandert en hij wordt toegelaten tot een speciale school waar superhelden worden opgeleid.

  3. Death Note

  Genre: Misdaad, Drama

  IMDb-score: 9

  Death Note is een bekende anime en nu kun je hem nagesynchroniseerd bekijken op Hulu. Als je er niet bekend mee bent, is dit de perfecte gelegenheid om te zien waar alle rage over ging in 2006 toen de serie uitkwam.

  Laat je onderdompelen in een wereld waarin een middelbare scholier, Light Yagami, een magisch notitieboek ontdekt dat hem macht geeft over leven en dood. Light gebruikt de Death Note om een ​​wereld zonder criminelen te creëren. Het enige wat hij hoeft te doen om iemand uit te schakelen, is de naam in dit magische notitieboekje te schrijven. Licht wordt een god, maar deze immense kracht zal hem op de proef stellen. Zal hij goed of slecht zijn?

  4. Hunter X Hunter

  Genre: Actie, Avontuur

  IMDb-score: 9

  Als je op zoek bent naar een unieke Shounen-show, probeer dan Hunter X Hunter. Gon Freecs is een jongen die vastbesloten is om jager te worden, net als zijn vader. Andere jagers zoeken naar schatten of vangen criminelen, maar Gon is anders. Hij wil jager worden zodat hij zijn vader kan vinden.

  Om zijn missie te laten slagen, sluit Gon zich aan bij Leorio, Kurapika en Killua, vrienden die hem helpen alle ontberingen en worstelingen tijdens zijn avontuur als officiële jager te overwinnen.

  5. Naruto

  Genre: Actie, Avontuur

  IMDb-score: 8,4

  Naruto is een verhaal van een jonge ninja wiens enige droom is om Hokage te worden, de dorpsleider, net als zijn vader. Maar hij wordt door de samenleving gemeden sinds de dag dat hij werd geboren, omdat hij een vat is voor een demon die bekend staat als de Nine-Tail Fox.

  Naruto heeft zijn doel om dorpsleider te worden nooit opgegeven, maar de weg ernaartoe was gevuld met training en ontberingen waardoor hij nieuwe vrienden verdient.

  6. Bleach

  Genre: Actie, Avontuur

  IMDb-score: 8,2

  Ichigo Kurosaki is een gewone tiener, maar kan geesten zien. Zijn huis wordt aangevallen door een boze geest die bekend staat als Hollow, en zijn ouders worden vermoord. Een gewonde soul reaper Rukia Kuchiki maakte van Ichigo een onsterfelijke ziel en droeg hem op de onschuldige zielen te beschermen op weg naar het hiernamaals.

  Ichigo moet de holtes vinden en Rukia genezen, maar hij leert al snel dat de Soul Society en zijn wereld veel complexer zijn dan hij aanvankelijk dacht.

  7. Cowboy Bebop

  Genre: SciFi, Avontuur

  IMDb-score: 8,9

  In de toekomst leven mensen in kolonies in de ruimte. De vrede en orde in de koloniën worden bewaard door de Inner Solar System Police en ingehuurde premiejagers die bekend staan ​​als de Cowboys. Spike Spiegel is zo'n premiejager.

  Hij jaagt door de bekende ruimte, probeert te overleven en te ontsnappen aan het verleden dat hem achtervolgt. Maar hij staat niet alleen in zijn inspanningen. Vergezeld door een groep bekwame vrienden en een superintelligente hond gaat Spike op weg naar het avontuur van zijn leven.

  8. One-Punch Man

  Genre: Actie, Komedie

  IMDb-score: 8,7

  < p>Saitama is een superheld die bekend staat als de One-Punch Man omdat hij elke vijand kan verslaan met slechts één klap. Helaas betekent dit dat niemand Saitama bedreigt, en hij verveelt zich omdat niemand hem kan uitdagen.

  Al snel sluit hij zich aan bij de Hero Association, maar wordt niet erkend voor zijn daden. Dat is totdat de hele wereld in gevaar is en alleen One-Punch Man het kan redden.

  9. Food Wars

  Genre: Komedie, Drama

  IMDb-score: 8,1

  Souma Yukihira droomt ervan het familierestaurant van zijn vader over te nemen. Al als kind vermaakte hij de gasten met zijn kookkunsten. Maar als zijn vader een nieuwe baan krijgt, ziet hij zich genoodzaakt het restaurant te sluiten.

  De jonge Souma werd naar een culinaire eliteschool gebracht, de Tōtsuki Culinary Academy, waar slechts een handvol studenten afstuderen. Hij moet het opnemen tegen andere studenten en alumni om zijn waarde te bewijzen en af ​​te studeren.

  10. Full Metal Alchemist: Brotherhood

  Genre: Fantasie, Actie

  IMDb-score: 9,1

  De broers Edward en Alphonse Elric, begaafde alchemisten, probeerden de taboe menselijke transmutatie te gebruiken om hun overleden moeder weer tot leven te wekken. Dan gaat het experiment mis en verliest Ed zijn hand. Maar zijn broer, Al, verloor zijn hele lichaam en zijn ziel moest gevangen worden in een harnas om op aarde te blijven.

  Op hun zoektocht om erkende alchemisten te worden, ontdekken de broers een samenzwering van de regering met betrekking tot een steen der wijzen, naburige naties en het verleden van hun vader.

  11. Dragon Ball Super

  Genre: Actie, Avontuur

  IMDb-score: 8,3

  Goku en zijn vrienden leven vreedzaam op een boerderij wanneer een God of Destruction, Beerus, wakker wordt en de wereld begint te bedreigen. Goku verandert in een Super Sayan-god en accepteert om Beerus te bevechten.

  Hij verliest maar weet Beerus te sussen. Deze aflevering was echter slechts het begin van de nieuwe reeks avonturen in het Dragon Ball-universum.

  12. Jojo's Bizarre Adventure

  Genre: Fantasie, Actie

  IMDb-score: 8,5

  Het verhaal van Jojo's Bizarre Adventure volgt de familie Joestar door de eeuwen heen. Elke generatie brengt een familielid voort wiens initialen de eigen JoJo van de titel vormen en die een intense paranormale kracht heeft.

  Elk deel van deze anime-serie volgt een ander lid van de Joestar-familie op hun zeer unieke avonturen. De laatste drie delen spelen zich echter af in een alternatief universum waar je de Joestar-familie helemaal opnieuw ontmoet, maar dan sterk veranderd.

  13. Parasyte: The Maxim

  Genre: SciFi, Horror, Drama

  IMDb-score: 8,3

  Buitenaardse wezens vielen de aarde aan en ze kwamen in de vorm van parasieten. Ze nestelen zich in het menselijk brein en nemen de volledige controle over hun lichaam over. Shinichi Izumi vermeed dat een parasiet zijn geest overnam, maar er nestelde zich een in zijn rechterhand.

  De alien en de mens hebben geen andere keuze dan samen te werken om te overleven. Zodra andere buitenaardse wezens horen over hun coëxistentie, willen ze ze doden. Migi, de parasiet, stemt ermee in om Shinichi te helpen de mensheid te bevrijden van zijn eigen soort.

  14. Samurai Champloo

  Genre: Historisch, Actie, Avontuur

  IMDb-score: 8,6

  Mugen en Jin, een bandiet en een ronin, redden Fuu Kasumi, maar daarbij doden ze de zoon van de plaatselijke magistraat. Ze worden ter dood veroordeeld, maar Fuu redt ze door ze in te huren als haar lijfwachten.

  Het trio gaat op avontuur om een ​​samoerai te vinden die naar zonnebloemen ruikt. Fuu is al jaren op zoek naar deze specifieke persoon en ze ziet eindelijk hoop hem te vinden. Maar vaker wel dan niet, moet ze voorkomen dat Mugen en Jin elkaar vermoorden.

  15. Assassination Classroom

  Genre: Komedie, Actie

  IMDb-score: 8

  Een vreemd geel wezen met tentakels breekt de maan en belooft dat hij de aarde binnen een jaar zal vernietigen. Maar hij besluit mensen een kans te geven om te vechten. Hij krijgt een baan als leraar op een middelbare school, waar hij studenten leert hoe ze bekwame huurmoordenaars kunnen worden.

  De studenten ontdekken uiteindelijk de waarheid achter hun vreemde nieuwe professor en besluiten dat hij gestopt moet worden. Ze hebben tot het einde van het schooljaar om het wezen te doden, maar het is geen gemakkelijke taak. Ze leren hem kennen als Koro-sensei, een leraar met veel superkrachten, onmogelijk te doden.

  16. Sword Art Online

  Genre: Fantasie, Actie

  IMDb-score: 8

  Duizenden mensen komen vast te zitten in een Virtual Reality Mass Multiplayer Online Role Playing Game. Als ze met geweld proberen uit te breken, sterven ze. Als ze sterven in de virtuele wereld, sterven ze ook in de echte wereld. Ze moeten honderden spelniveaus spelen en tot het einde overleven om zichzelf te bevrijden.

  Kazuto “Kirito” Kirigaya speelt door verschillende virtuele realiteiten en ontdekt dat er een veel groter geheim achter de spellen schuilgaat, een geheim waarbij zelfs de overheid betrokken is.

  17. Code Geass: Lelouch of the Rebellion

  Genre: Actie, Drama

  IMDb-score: 8,7

  Code Geass speelt zich af in een alternatieve wereld en volgt het verhaal van een rebel die bekend staat als Zero. Het Heilige Rijk van Britannia veroverde de hele wereld, en de keizerlijke familie heerst meedogenloos. Zero heeft de kracht van Geass, waardoor hij mensen met slechts één woord kan bevelen.

  Maar Zero geeft niet alleen hoop aan de gewone bevolking van Japan, nu bekend als Area 11, onder de heerschappij van Britannia. Hij probeert ook wraak te nemen op zijn eigen familie, aangezien hij niemand minder is dan de verbannen zoon van de keizer.

  18. Kill la Kill

  Genre: Actie, Komedie

  IMDb-score: 7,9

  Een middelbare scholiere, Ryuko Matoi, onderzoekt de dood van haar vader. De aanwijzingen leiden haar naar de Honnouji Academie, waar ze zich inschrijft als student, maar de school staat volledig onder controle van de voorzitter van de studentenraad, Satsuki Kiryuin en haar vier ondergeschikten. Ze dragen speciale Goku-uniformen die hen superkrachten geven.

  Ryuko moet de elite vier en Satsuki uitdagen. Ze hanteert een schaarvormig zwaard dat door Goku's pantser kan snijden, maar naarmate het verhaal vordert, ontdekt Ryuko de waarheid over haar vader en de buitenaardse parasieten die bekend staan ​​als de Life Fibre, waarvan de Goku-kleding is gemaakt.

  19. Psycho-Pass

  Genre: Misdaad, Actie, Drama

  IMDb-score: 8,2

  Als je van cyberpunk psychologische thrillers houdt, is Psycho-Pass de perfecte anime voor jou. Akane Tsunemori is een beginnend inspecteur die zojuist is toegewezen aan de Division One van het Public Safety Bureau. Ze moet misdaden oplossen waarbij potentiële criminelen betrokken zijn.

  Tsunemori en haar eenheid moeten een crimineel meesterbrein Makishima vinden, dat in staat is zijn criminele potentieel zelfs voor het Sibyl-systeem te verbergen, een krachtige computer die menselijk gedrag kan voorspellen.

  20. Afro Samurai

  Genre: Actie, Avontuur

  IMDb: 7.6

  Afro is een samoerai en hij is een nr. 2 krijger in het futuristische, maar feodale Japan. Om de nummer 1 krijger te worden, moet hij de samoerai doden die momenteel die titel draagt. Maar Afro's reden om Justice, de huidige nummer 1-krijger, te verslaan, is veel persoonlijker. Hij moet de dood van zijn vader wreken.

  Nagesynchroniseerde anime is de perfecte manier om te ontsnappen en een rijke wereld van fantastische verhalen, boeiende beelden en geïnspireerde personages te verkennen. Of je nu nieuw bent in het genre of een ervaren anime-fan bent, er is voor elk wat wils beschikbaar op Hulu. Wat is je favoriete nagesynchroniseerde anime? Laat het ons weten in de reacties hieronder!