20 bästa dubbade anime att titta på på Hulu

0
102

Är du ett fan av anime och letar efter nya spännande program att titta på? Kolla inte vidare! Hulu är hem för några av de bästa animerna för att underhålla dig. Från klassiker som Cowboy Bebop till senaste hits som My Hero Academia och Attack on Titan, här finns något för alla.

I den här artikeln kommer vi att utforska våra toppval av den bäst dubbade anime som finns på Hulu så att du kan börja klinga dig in i den japanska animationens värld.

Innehållsförteckning

  Om du någon gång får slut på animeshower på Hulu, kolla in våra toppval av Netflix originalanimer och de bästa appar för att titta på anime gratis.

  1. Attack on Titan

  Genre: Action, Äventyr

  IMDb-poäng: 9,0

  Attack on Titan är en äventyrsanime som utspelar sig i en värld där människor lever inom försvarsbarriärer och fruktar människoätande monster som kallas Titans. Eren Yeager förlorade sin mamma i en av Titan-attackerna och är fast besluten att hämnas henne.

  Även om Eren gick med i Survey Corps, en militär organisation som kämpar mot titaner, insåg han att monstren har mer, och för att slå dem måste han först förstå dem.

  2. My Hero Academia

  Genre: Action, Äventyr

  IMDb-poäng: 8,4

  Denna anime utspelar sig i en värld fylld av superkrafter (kallade egenheter) och där vem som helst kan bli en hjälte. Men berättelsen följer Izuku Midoriya, en mellanstadiellev född utan egenheter. Kommer det att hindra honom från att bli en superhjälte?

  Izuku valdes av superhjälten nummer ett, All Might, att ärva sin egenhet och bli hans efterträdare. Den unge pojkens liv förändras, och han antas till en specialskola där superhjältar tränas.

  3. Death Note

  Genre: Brott, Drama

  IMDb Poäng: 9

  < /figure>

  Death Note är en välkänd anime, och nu kan du se den dubbad på Hulu. Om du inte är bekant med det är det här det perfekta tillfället att se vad all vurm handlade om redan 2006 när serien kom ut.

  Fördjupa dig i en värld där en gymnasieelev, Light Yagami, upptäcker en magisk anteckningsbok som ger honom makt över liv och död. Light använder Death Note för att skapa en värld utan brottslingar. Allt han behöver göra för att eliminera någon är att skriva namnet i denna magiska anteckningsbok. Ljuset blir en gud, men denna enorma kraft kommer att sätta honom på prov. Kommer han att vara god eller ond?

  4. Hunter X Hunter

  Genre: Action, Äventyr

  IMDb-poäng: 9

  Om du letar efter en unik Shounen-show, prova Hunter X Hunter. Gon Freecs är en pojke fast besluten att bli jägare, precis som hans far var. Andra jägare söker efter skatter eller fångar brottslingar, men Gon är annorlunda. Han vill bli jägare så att han kan hitta sin pappa.

  För att lyckas med sitt uppdrag, går Gon ihop med Leorio, Kurapika och Killua, vänner som hjälper honom att övervinna alla svårigheter och strider på hans äventyr som officiell jägare.

  5. Naruto

  Genre: Action, Äventyr

  IMDb-poäng: 8,4

  Naruto är en historia om en unga ninja vars enda dröm är att bli en Hokage, byns ledare, precis som hans far var. Men han undviks av samhället sedan dagen han föddes eftersom han är ett kärl för en demon som kallas Nine-Tail Fox.

  Naruto övergav aldrig sitt mål att bli en byledare, men vägen dit var fylld av träning och svårigheter genom vilka han får nya vänner.

  6. Bleach

  Genre: Action, Äventyr

  IMDb-poäng: 8,2

  Ichigo Kurosaki är en vanlig tonåring men kan se spöken. Hans hem attackeras av en ond ande känd som Hollow, och hans föräldrar dödas. En skadad själsskördare Rukia Kuchiki gjorde Ichigo till en odödlig själ och gav honom i uppdrag att skydda de oskyldiga själarna på väg till livet efter detta.

  Ichigo måste hitta håligheterna och hela Rukia, men han lär sig snabbt att Soul Society och hans värld är mycket mer komplex än han först trodde.

  7. Cowboy Bebop

  Genre: SciFi, Äventyr

  IMDb Poäng: 8,9

  I framtiden lever människor i kolonier i hela rymden. Friden och ordningen i kolonierna bevaras av polisen i det inre solsystemet och anlitade prisjägare som kallas Cowboys. Spike Spiegel är en sådan prisjägare.

  Han jagar över det kända utrymmet, försöker överleva och fly det förflutna som förföljer honom. Men han är inte ensam i sina ansträngningar. Tillsammans med en grupp skickliga vänner och en superintelligent hund ger sig Spike ut på sitt livs äventyr.

  8. One-Punch Man

  Genre: Action, Komedi

  IMDb Poäng: 8,7

  Saitama är en superhjälte känd som One-Punch Man eftersom han kan besegra alla fiender med bara ett slag. Tyvärr betyder det att ingen hotar Saitama, och han är uttråkad eftersom ingen kan utmana honom.

  Snart nog går han med i Hero Association men misslyckas med att bli erkänd för sina gärningar. Det är tills hela världen är i fara, och bara One-Punch Man kan rädda den.

  9. Food Wars

  Genre: Komedi, Drama

  IMDb Poäng: 8,1

  < /figure>

  Souma Yukihira har drömmar om att ta över sin fars familjerestaurang. Redan som barn underhöll han gästerna med sina kulinariska färdigheter. Men när hans pappa får ett nytt jobb tvingas han stänga restaurangen.

  Young Souma togs till en kulinarisk elitskola, Tōtsuki Culinary Academy, där bara en handfull elever tar examen. Han måste tävla mot andra studenter och aluner för att bevisa sitt värde och ta examen.

  10. Full Metal Alchemist: Brotherhood

  Genre: Fantasy, Action

  IMDb-poäng: 9,1

  Bröderna Edward och Alphonse Elric, begåvade alkemister, försökte använda den tabubelagda mänskliga förvandlingen för att återuppliva sin avlidna mor. Sedan går experimentet fel, och Ed tappar sin hand. Men hans bror, Al, förlorade hela sin kropp, och hans själ var tvungen att fångas i en rustning för att stanna på jorden.

  På sin strävan efter att bli erkända alkemister upptäcker bröderna en regeringskonspiration angående en filosofsten, angränsande nationer och deras fars förflutna.

  11. Dragon Ball Super

  Genre: Action, Äventyr

  IMDb-poäng: 8,3

  Goku och hans vänner lever fridfullt på en gård när en förstörelsegud, Beerus, vaknar upp och börjar hota världen. Goku förvandlas till en Super Sayan-gud och accepterar att slåss mot Beerus.

  Han förlorar men lyckas blidka Beerus. Det här avsnittet var dock bara början på den nya serien av äventyr i Dragon Ball-universumet.

  12. Jojo's Bizarre Adventure

  Genre: Fantasy, Action

  IMDb Poäng: 8,5

  Berättelsen om Jojos bisarra äventyr följer familjen Joestar genom tiderna. Varje generation skapar en familjemedlem vars initialer utgör titelns egen JoJo, och som har en intensiv psykisk styrka.

  Varje del av denna anime-serie följer en annan medlem av Joestar-familjen på deras mycket unika äventyr. De tre sista delarna utspelar sig dock i ett alternativt universum där du får träffa familjen Joestar igen men kraftigt förändrad.

  13. Parasyte: The Maxim

  Genre: SciFi, Skräck, Drama

  IMDb Poäng: 8,3

  Aliens attackerade jorden, och de kom i form av parasiter. De gräver sig in i den mänskliga hjärnan och tar fullständig kontroll över sina kroppar. Shinichi Izumi undvek att en parasit tog över hans sinne, men en grävde sig ner i hans högra hand.

  Främlingen och människan har inget annat val än att samarbeta för att överleva. Så fort andra utomjordingar lär sig om deras samexistens vill de döda dem. Migi, parasiten, går med på att hjälpa Shinichi att befria mänskligheten från sin egen sort.

  14. Samurai Champloo

  Genre: Historisk, Action, Äventyr

  IMDb Poäng: 8,6

  Mugen och Jin, en fredlös och en ronin, räddar Fuu Kasumi, men i processen dödar de den lokala domarens son i processen. De döms till döden, men Fuu räddar dem genom att anställa dem som hennes livvakter.

  Trioen ger sig ut på ett äventyr för att hitta en samuraj som luktar solrosor. Fuu har letat efter just den här individen i flera år, och hon ser äntligen hopp om att hitta honom. Men oftare än inte måste hon stoppa Mugen och Jin från att döda varandra.

  15. Assassination Classroom

  Genre: Komedi, Action

  IMDb Poäng: 8

  < /figure>

  En konstig gul tentakler varelse bryter månen och lovar att han kommer att förstöra jorden om ett år. Men han bestämmer sig för att ge människor en chans att slåss. Han blir anställd som gymnasielärare, där han utbildar elever i hur man blir skickliga lönnmördare.

  Studenterna får så småningom reda på sanningen bakom sin konstiga nya professor och beslutar att han måste stoppas. De har till slutet av läsåret på sig att döda varelsen, men det är ingen lätt uppgift. De lär känna honom som Koro-sensei, en lärare med många superkrafter, omöjlig att döda.

  16. Sword Art Online

  Genre: Fantasy, Action

  IMDb Poäng: 8

  Tusentals människor blir instängda i ett virtuell verklighetsrollspel för flera spelare online. Om de försöker bryta sig ut med våld dör de. Om de dör i den virtuella världen, dör de också i den verkliga världen. De måste spela igenom 100-tals spelnivåer och överleva till slutet för att befria sig själva.

  Kazuto “Kirito” Kirigaya spelar igenom olika virtuella verkligheter och upptäcker att det döljer sig en mycket större hemlighet bakom spelen, en som involverar till och med regeringen.

  17. Code Geass: Lelouch of the Rebellion

  Genre: Action, Drama

  IMDb Poäng: 8,7

  < /figure>

  Utspelad i en alternativ värld följer Code Geass historien om en rebell känd som Zero. Det heliga riket Britannia erövrade hela världen, och den kejserliga familjen styr den hänsynslöst. Zero har kraften i Geass, vilket gör att han kan befalla människor med bara ett ord.

  Men Zero ger inte bara hopp till det vanliga folket i Japan, nu känt som Area 11, under Britannias styre. Han försöker också hämnas på sin egen familj, eftersom han är ingen mindre än kejsarens landsförvisade son.

  18. Kill la Kill

  Genre: Action, Komedi

  IMDb-poäng: 7,9

  En gymnasietjej, Ryuko Matoi, utreder sin fars död. Ledtrådarna leder henne till Honnouji Academy, där hon registrerar sig som student, men skolan är helt under kontroll av elevrådets president Satsuki Kiryuin och hennes fyra underbarn. De bär speciella Goku-uniformer som ger dem superkrafter.

  Ryuko måste utmana elit fyran och Satsuki. Hon använder ett saxformat svärd som kan skära igenom Gokus rustning, men allt eftersom historien fortskrider får Ryuko reda på sanningen om sin far och de främmande parasiter som kallas Life Fibre, som Goku-kläderna är gjorda av.

  19. Psycho-Pass

  Genre: Crime, Action, Drama

  IMDb-poäng: 8,2

  Om du gillar cyberpunkpsykologiska thrillers är Psycho-Pass den perfekta animen för dig. Akane Tsunemori är en nybörjarinspektör som precis tilldelades division ett av Public Safety Bureau. Hon måste lösa brott som involverar potentiella brottslingar.

  Tsunemori och hennes enhet behöver hitta en kriminell hjärna Makishima, som kan dölja sin kriminella potential även från Sibyl-systemet, en kraftfull dator som kan förutsäga mänskligt beteende.

  20. Afro Samurai

  Genre: Action, Äventyr

  IMDb: 7.6

  Afro är en samuraj, och han är en nummer 2 krigare i det futuristiska, men feodala Japan. För att bli nummer 1-krigaren måste han döda samurajen som för närvarande bär den titeln. Men Afros anledning till att besegra Justice, den nuvarande nr 1-krigaren, är mycket mer personlig. Han måste hämnas sin fars död.

  Dubbad anime är det perfekta sättet att fly och utforska en rik värld av fantastiska berättelser, fängslande bilder och inspirerade karaktärer. Oavsett om du är ny inom genren eller en erfaren anime-fan, finns det något för alla tillgängligt på Hulu. Vilken är din favoritdubbade anime? Låt oss veta i kommentarerna nedan!