Vijf manieren waarop slimme elektrische tandenborstels uw mondgezondheid kunnen verbeteren

0
78
Quip

De evolutie van moderne technologie biedt geweldige nieuwe manieren om het dagelijkse leven te vereenvoudigen en alledaagse taken spannender te maken. Zodra een dergelijke handeling betrekking heeft op uw tanden. Maak kennis met de slimme elektrische tandenborstel, een innovatie met het potentieel om de manier waarop u uw mondgezondheid en hygiëne benadert te transformeren.

Maar hoe verbeter je zoiets eenvoudigs als je tanden poetsen? Het lijkt erop dat de standaardtandenborstel het werk redelijk goed doet en dat is al zo sinds het begin in de 15e eeuw. Als je echter de efficiëntie van slimme elektrische tandenborstels opsplitst, zijn er op zijn minst een handvol manieren waarop het bezit van een tandenborstel je mondhygiëne volledig kan veranderen.

Een effectievere reiniging

Het grootste probleem met een standaard tandenborstel is dat de borstelharen alleen bewegen in de richting waarin je ze duwt en trekt. Ze zijn gedegradeerd tot een heen en weer vegende beweging, waardoor de hoeveelheid tandplak die kan worden verwijderd tot een minimum wordt beperkt. Elektrische tandenborstels verbeteren deze formule met een trillende of roterende kop die tandplak losmaakt en agressiever verwijdert.

Verwacht niet meteen van deze ervaring te genieten. Het is schokkend om iets in je mond te hebben trillen, en het kan een paar keer gebruiken voordat je in een goede tandreinigingsgroef komt. Maar als je eenmaal de sensaties en ritmes onder de knie hebt, zul je merken dat je tanden er smettelozer uitzien dan je oude handtandenborstel.

Bevordert gezonder tandvlees

Geloof het of niet, je kunt te ruw zijn voor je tandvlees. Te hard naar beneden duwen tijdens het poetsen kan je tandvlees irriteren of zelfs laten bloeden. Om dit tegen te gaan, hebben sommige slimme elektrische tandenborstels een visueel hulpmiddel dat aangeeft hoeveel druk je uitoefent. Als het te veel is, ontvangt u een vriendelijke herinnering om het wat rustiger aan te doen, zodat uw tandvlees een grondige maar comfortabele reiniging kan ondergaan.

Te hard poetsen kan ook de borstelharen je poetst veel sneller. Als u merkt dat u vaak door de borstels gaat, helpt een slimme tandenborstel u een comfortabele hoeveelheid druk te vinden waarmee u de klus kunt klaren zonder de opzetborstel (of uw mond) te beschadigen.

Bewerkt gewoonten voor mondhygiëne

Een goede mondhygiëne gaat niet alleen over tandenpoetsen. Het gaat om het hebben van een routine die elke keer dat u poetst dezelfde dekking, duur en intensiteit garandeert. In dit geval is herhaling de sleutel tot een schoon, gezonder gebit, en slimme elektrische tandenborstels bieden de tools om goede mondhygiënegewoonten aan te leren.

Quip slimme oplaadbare elektrische tandenborstels | $ 55 | Quip

Slimme penselen van bedrijven als Quip registreren je poetsroutine en registreren statistieken die je kunt bekijken in een app op je telefoon. Sommigen geven zelfs tips om de verzorging van je mond te verbeteren, of het nu gaat om langer poetsen of om je dekking te verbreden.

Maakt mondhygiëne toegankelijker

Als u een bewegingsstoornis heeft zoals Parkinson, lijdt aan artritis of in het algemeen geen goede mobiliteit in uw armen of handen heeft, kan het moeilijk zijn om uw tanden te poetsen. De sleutel is om de meeste handmatige bediening te verwijderen, zodat je niet vecht tegen de bewegingen van je lichaam, en een slimme borstel kan je helpen dit voor elkaar te krijgen. Omdat een slimme borstel uit zichzelf trilt en ronddraait, hoef je hem alleen maar goed in je mond tegen je tanden te plaatsen en hij doet de rest.

Verdien Beloningen

Wie had gedacht dat je op een dag je tanden zou kunnen gamificeren? Merken zoals Quip bieden beloningen op uw reis naar een schonere, gezondere mond. Het enige dat u hoeft te doen, is uw tandenborstel correct te gebruiken en ervoor te zorgen dat deze is verbonden met de officiële Quip-app, beschikbaar op iOS en Android. Hoe meer je poetst en hoe meer je verbetert, hoe meer punten je kunt verdienen om te besteden aan echte beloningen.

Het is tijd om Verbeter uw mondgezondheid

Om uw mondhygiëne een boost te geven en te profiteren van deze voordelen van slimme elektrische tandenborstels, kunt u kiezen voor een Quip Smart oplaadbare elektrische tandenborstel, verkrijgbaar in plastic voor $ 55 en metaal voor $ 65 met $ 12 vullingen van de opzetborstel elke 3 maanden. Je kunt zelfs een beetje stijl toevoegen aan je ochtendroutine met de Smart oplaadbare elektrische tandenborstel Remix, een limited edition verkrijgbaar in vier verschillende verwisselbare kleuren.

Quip-borstels zijn verkrijgbaar in de officiële Quip-winkel en kunnen worden gevonden op Amazon en Walmart.

Quip slimme tandenborstels

< p class="product-features">De slimme elektrische tandenborstels van Quip kunnen de mondhygiëne helpen verbeteren en tegelijkertijd het tandenpoetsen leuk maken.

Winkel

LEES VOLGENDE < ul id="nextuplist">

  • › PWM-ventilator versus DC-ventilator: wat is beter voor pc-koeling?
  • › Windows 11 toont accountmeldingen in het startmenu
  • › De beste draagbare printers van 2023
  • › 6 dingen die je nodig hebt voor het perfecte racesimulatiesysteem voor thuis
  • › Amazon heeft zojuist meer smart-tv's uitgebracht, waaronder een model van $ 200
  • › Google Docs helpt u bij het organiseren van lange documenten