Fem sätt smarta elektriska tandborstar kan förvandla din munhälsa

0
85
Quip

Utvecklingen av modern teknik har varit bra på att erbjuda nya sätt att förenkla vardagen och göra vardagliga uppgifter mer spännande. När en sådan handling involverar dina tänder. Gå in i den smarta eltandborsten, en innovation med potential att förändra hur du närmar dig din munhälsa och hygien.

Men hur förbättrar du något så enkelt som att borsta tänderna? Det verkar som om standardtandborsten gör jobbet ganska bra och har varit det sedan starten på 1400-talet. Men när du bryter ner effektiviteten som smarta elektriska tandborstar ger till bordet, finns det åtminstone en handfull sätt som att äga en helt kan förändra din munhygien.

En effektivare rengöring

Det största problemet med en vanlig tandborste är att borsten bara rör sig i den riktning du trycker och drar i dem. De är hänvisade till en svepande fram- och tillbakarörelse, vilket minimerar mängden plack som kan tas bort. Elektriska tandborstar förbättrar denna formel med ett vibrerande eller roterande huvud som avlägsnar plack och är mer aggressiv i sin borttagning.

Förvänta dig inte att njuta av den här upplevelsen direkt. Det är jobbigt att ha något som vibrerar i munnen, och det kan ta ett par användningar innan du kommer in i ett bra tandrengöringsspår. Men när du väl har fått förnimmelserna och rytmerna nere, kommer du sannolikt att upptäcka att det gör dina pärlvita mer fläckfria än din gamla manuella tandborste.

Främjar friskare tandkött

Tro det eller ej, men du kan vara för grov mot ditt tandkött. Att trycka ner för hårt medan du borstar kan irritera tandköttet eller till och med låta det blöda. För att motverka detta kommer några smarta eltandborstar med ett visuellt hjälpmedel som indikerar hur mycket tryck du lägger på. Om det är för mycket kommer du att få en försiktig påminnelse om att lugna ner dig så att ditt tandkött kan njuta av en grundlig men bekväm rengöring.

Om du borstar för hårt kan det också slita på borsten på din borste mycket snabbare. Om du upptäcker att du går igenom borstar ofta, hjälper en smart tandborste dig att hitta ett bekvämt tryck som fortfarande gör jobbet utan att skada borsthuvudet (eller din mun).

Etablerar munhygienvanor

God munhygien handlar inte bara om att borsta tänderna. Det handlar om att ha en rutin som säkerställer samma täckning, varaktighet och intensitet varje gång du borstar. I det här fallet är upprepning nyckeln till en ren, hälsosammare uppsättning tänder, och smarta eltandborstar erbjuder verktygen för att skapa fördelaktiga munhygienvanor.

Quip Smarta uppladdningsbara elektriska tandborstar | 55 $ | Quip

Smarta borstar från företag som Quip registrerar din borstningsrutin och registrerar statistik som du kan granska i en app på din telefon. Vissa kommer till och med att ge tips för att förbättra hur du tar hand om din mun, oavsett om det gäller att borsta längre eller bredda din täckning.

Gör munhygien mer tillgänglig

Om du har en rörelsestörning som Parkinsons, lider av artrit eller generellt inte har bra rörlighet i armar eller händer, kan det vara svårt att borsta tänderna. Nyckeln är att ta bort det mesta av manuell kontroll så att du inte kämpar mot din kropps rörelser, och en smart borste kan hjälpa dig att klara av detta. Eftersom en smart borste vibrerar och roterar av sig själv behöver du bara placera den ordentligt i munnen mot dina tänder, så gör den resten.

Tjäna belöningar

Vem kunde ha trott att du en dag kunde gamify borsta tänderna? Varumärken som Quip erbjuder belöningar på din resa till en renare, friskare mun. Allt du behöver göra är att använda din tandborste korrekt och se till att den är ansluten till den officiella Quip-appen, tillgänglig på iOS och Android. Ju mer du borstar och ju mer du förbättrar, desto fler poäng kan du tjäna för belöningar i verkligheten.

Det är dags att Förbättra din munhälsa

För att öka din munhygien och dra nytta av dessa smarta elektriska tandborstefördelar kan du få en Quip Smart uppladdningsbar elektrisk tandborste, tillgänglig i plast för $55 och metall för $65 med $12 påfyllning av borsthuvudet var tredje månad. Du kan till och med lägga till lite stil till din morgonrutin med Smart Rechargeable Electric Toothbrush Remix, en begränsad upplaga som finns i fyra olika utbytbara färger.

Quip-borstar finns tillgängliga i den officiella Quip-butiken och kan finns på Amazon och Walmart.

Quip smarta tandborstar

< p class="product-features">Quip smarta elektriska tandborstar kan hjälpa till att förbättra munhygienen samtidigt som det gör det roligt att borsta tänderna.

Handla

LÄS NÄSTA < ul id="nextuplist">

  • › PWM-fläkt vs. DC-fläkt: Vilket är bättre för PC-kylning?
  • › Windows 11 kommer att visa kontoaviseringar i startmenyn
  • › De bästa bärbara skrivarna 2023
  • › 6 saker du behöver för det perfekta Home Racing Sim-systemet
  • › Amazon har precis släppt fler smarta TV-apparater, inklusive en modell på 200 $
  • › Google Dokument hjälper dig att organisera långa dokument