Delhi Confidensial: Midt i kaoset i parlamentet husker RS-formann Dhankhar vennskap med Cong-ledere

0
77

I en kort pause fra forstyrrelser i huset på tirsdag, bemerket Rajya Sabha-formann Jagdeep Dhankhar at han og NCP-medlem Praful Patel er gamle venner, etter å ha vært medlemmer av NCPs parlamentariske styre sammen. Dette førte til at opposisjonsleder Mallikarjun Kharge spurte Dhankhar hvilke partier han hadde vært medlem av tidligere. Da han satte pris på spørsmålet, sa Dhankhar at han hadde dratt nytte av erfaringen med høye giganter i forskjellige partier, og startet med Chaudhary Devi Lal. Han sa at han hadde vært i kongressen og “de fleste av vennene mine er på venstre side”, og pekte på kongressbenkene. Med henvisning til BJP sa han at han har vært medlem av verdens største parti. “Mitt engasjement med disse partiene har vært svært virkningsfullt, og det at jeg ikke er assosiert med noen partier kan også ha innvirkning,” sa han.

Les også |Opposisjonen krever Adani JPC og tar sin protest fra hus til første etasje

No Cap On Protest

Anbefalt for deg

  • 1Delhi Confidential: Mystery mann fra Dhanbad hevder han kan ‘revolusjonere’ tilstedeværelse i sosiale medier av paramilitære styrker
  • 2Delhi Confidential: Jernbaneminister Ashwini Vaishnaws tilfeldige møte med en gammel doktorvenn på Shatabdi-toget redder dagen
  • 3Delhi Confidential: Hvorfor forsinkelser i utgivelsen av Ramamohan Raos memoarer var en &#8216 ;velsignelse i forkledning’

Opposisjonspartier ønsker å holde sine protester annerledes, og kreativt. Trinamool-kongressen har derfor besluttet å lage capser med bilder av statsminister Narendra Modi og forretningsmannen Gautam Adani for å protestere mot det partiet ser på som regjeringens manglende vilje til å beordre en etterforskning av anklager om svindel mot Adani-gruppen. Men da de henvendte seg til noen butikker i Delhi for å lage capsene, med bildene og slagordet «Arrest Adani», nektet mer enn et halvt dusin butikkeiere. Partiet dro deretter til Noida for å få dem laget, er det lært. TMC klarte å få hundre slike caps, som lederne ville prøve og distribuere på kontorer til SEBI, LIC og SBI, er det lært. Partiets ledere bar caps på tirsdag.

© The Indian Express (P) Ltd