Delhi Confidensial: Jernbaneminister Ashwini Vaishnaws tilfeldige møte med en gammel doktorvenn på Shatabdi-toget redder dagen

0
103

Jernbaneminister Ashwini Vaishnaws tilstedeværelse i Delhi-Ajmer Shatabdi på søndag lovte godt for en passasjer hvis helse plutselig ble dårligere. Etter å ha gått ombord på toget, hadde Vaishnaw truffet en gammel legevenn. På veien kom det en melding om at en passasjer var blitt syk og om det var noen lege i toget. Vaishnaw tok umiddelbart kontakt med sin legevenn, som undersøkte passasjeren og skrev ut noen medisiner, som jernbanetjenestemenn ordnet på neste stasjon.

Lettstart

Selv om Rajya Sabha har vært preget av forstyrrelser denne sesongen, så mandag morgens korte forhandlinger at styreleder og opposisjonsparlamentsmedlemmer delte noen lyse øyeblikk. Styreleder Jagdeep Dhankhar leste opp meldingene om stans av virksomheten som ble sendt inn av opposisjonen, og de fleste av dem ba om en diskusjon om anklagene mot Adani-gruppen. Da TMC-medlem Sukhendu Sekhar Ray sa “vi er glade for at din ære har nevnt det hellige navnet gjentatte ganger”, fikk det Dhankhar til å le. Derek O’ Brien fra TMC sa da: «La oss avklare. A D A N I… Adani…det er navnet, sir.”

© The Indian Express (P) Ltd