Ingen planer om å selge Bisleri nå, sier Ramesh Chauhan

0
77

Veteranindustrimannen Ramesh Chauhan sa mandag at han ikke har noen planer om å selge pakkevannsvirksomheten Bisleri International og er ikke i samtaler med noen parter om det samme, tre dager etter at Tata Consumer Products Ltd avbrøt forhandlingene deres.

Chauhan hadde vært i forhandlinger med Tata-gruppens FMCG-arm Tata Consumer Products Ltd (TCPL) i nesten fire måneder, men avtalen gikk ikke gjennom.

Anbefalt for deg

 • 1 World Forest Day: Chhattisgarh har som mål å plante 15 crore kommersielle trær om 5 år
 • 2Centre forlenger fristen for å koble Aadhaar-nummer med velger-ID til 31. mars 2024
 • 3Bill Gates: «Hvis markedet ikke driver tilgjengeligheten av gode løsninger, vil myndighetene gå inn»
 • < /ul>

  På spørsmål om han har noen planer om å selge Bisleri nå, sa Chauhan til PTI “Vi har ingen planer.” Men på spørsmål om medieoppslag som tyder på at datteren hans Jayanti Chauhan er klar til å lede selskapet, nektet den 82 år gamle pioneren i den indiske pakkevannsbransjen å kommentere.

  Tidligere i november i fjor hadde Chauhan sagt at han var i diskusjoner med flere aktører, inkludert TCPL, for å selge ut Bisleri-virksomheten sin.

  Da han ble spurt om årsakene til salget av Bisleri’s virksomhet. , hadde den åtteårige bedriftslederen sagt at noen måtte håndtere det og se nærmere på det.

  Datteren hans Jayanti er ikke interessert i å håndtere virksomheten, hadde Chauhan lagt til.

  Senere i en medieuttalelse hadde Bisleri internasjonale talsperson også sagt: “Vi er for øyeblikket i diskusjon og kan ikke avsløre ytterligere.” I forrige uke sa imidlertid TCPL i en regulatorisk oppdatering at de ikke har inngått noen avtaler om oppkjøpet av Bisleri.

  Annonse

  “I denne forbindelse ønsker selskapet å oppdatere at det nå har avbrutt forhandlingene med Bisleri angående en potensiell transaksjon og bekrefte at selskapet ikke har inngått noen endelig avtale eller bindende forpliktelse i denne saken,&#8221 ; TCPL hadde sagt.

  Bisleri International opererer i flaskevannsegmentet med flaggskipsmerket Bisleri og kildevann Vedica. Det finnes også i brus med merkevarer – Spyci, Limonata, Fonzo og PinaColada.

  For tre tiår siden solgte Chauhans brusvirksomheten sin til den amerikanske drikkevaremajoren The Coca-Cola Company. Han overførte merker som Thums Up, Gold Spot, Citra, Maaza og Limca i 1993 til firmaet med hovedkontor i Atlanta.

  Annonse

  TCPL ble dannet etter å ha slått sammen forbrukerproduktvirksomheten til Tata Chemicals med Tata Global Beverages. Det har gjort noen oppkjøp og utvider sin rekkevidde i det adresserbare markedet ettersom det ønsker å være en formidabel aktør i FMCG-kategorien ved å utvide sitt spill til den eksisterende kategorien og begi seg inn i nye områder.

  TCPL er allerede tilstede i flaskevannsegmentet med sitt merke Himalayan. Dessuten er den også til stede i hydreringssegmentet med Tata Copper Plus Water og Tata Gluco.