Google Bard: Hur man använder Googles AI Chatbot

0
44
Justin Duino/How-To Geek

För att använda Google Bard, gå till bard.google.com och gå med i väntelistan. Du kan inte använda ett Google Workspace-konto för att gå med på väntelistan. Efter att ha fått ett e-postmeddelande om att du är med kan du använda Google Bard på Googles webbplats.

Google Bard är äntligen här för att konkurrera med ChatGPT och Bing’s AI-chattfunktion. Vem som helst kan registrera sig för Google Bards väntelista idag och använda Google Bards experimentella förhandsversion gratis. Så här registrerar du dig för Google Bard och använder Googles AI-chatbot.

Innehållsförteckning

Hur man registrerar sig för Google Bard
Hur man använder Google Bard
Har Google Bard en app?

Så här registrerar du dig för Google Bard

Om du vill registrera dig för den experimentella versionen av Google Bard besöker du den officiella Google Bard-webbplatsen på https://bard.google.com/. Klicka på den blå “Gå med i väntelistan” knappen för att gå med på väntelistan. Du måste logga in med ett Google-konto.

När du har anslutit dig till väntelistan får du en “Du’har lagts till på väntelistan” meddelande från bard-noreply@google.com. När det är din tur att prova Bard får du ett nytt e-postmeddelande med titeln “It’s your tur att prova Bard.”

På Google Bard’s releasedag, den 21 mars 2023, tog det bara några timmar innan Google bjöd in våra konton att gå med i Bard. Väntelistan kan bli långsammare—eller snabbare—i framtiden.

< /p>

Google tillåter inte att Google Workspace-konton registrerar sig för Bard. Om du försöker ser du “Detta Google-konto stöds inte” meddelande. Google Bard stöder inte heller användarkonton som tillhör personer som är under 18 år.

Du måste logga in med ett personligt Google-konto för att gå med i experimentversionen. Om du inte har en kan du skapa en gratis. För att ändra Google-konton, använd profilknappen i det övre högra hörnet på Google Bard-sidan.

Hur man använder Google Bard

< p>När du har tillgång till Google Bard kan du besöka Google Bard-webbplatsen på bard.google.com för att använda den. Du måste logga in med Google-kontot som har fått åtkomst till Google Bard.

Google Bard tillhandahåller ett enkelt gränssnitt med ett chattfönster och en plats där du kan skriva dina meddelanden, precis som ChatGPT eller Bing’s AI Chat. Du kan ställa frågor till den eller ge den instruktioner. Du kan också trycka på mikrofonknappen för att säga din fråga eller instruktion istället för att skriva den. Allt du skriver eller säger till det kallas en “uppmaning.”

Bard kommer också att föreslå uppmaningar för att demonstrera hur det fungerar, som “Utkast en packlista för min helg fiske och campingtur.”

I menyn till vänster på Google Bard-sidan kommer du’ hitta alternativ för “Återställ chatten” för att återställa Bard-chattkonverteringen, “Bard-aktivitet” för att kontrollera den sparade Bard-chatbotaktiviteten som är kopplad till ditt Google-konto, och en “FAQ” knappen som tar dig till Google Bard FAQ.

Med Google Bard kan du klicka på en “Visa andra utkast” alternativet för att se andra möjliga svar på din uppmaning.

Andra knappar låter dig ge tummen upp eller tummen ner till ett svar som är viktig feedback för Google. Du kan också få ett nytt svar (det är uppdateringsknappen) eller klicka på “Googla det” och få traditionella sökresultat för ett ämne.

Liksom alla stora språkmodeller (LLM) är Google Bard inte perfekt och kan ha problem. Google visar ett meddelande som säger, “Bard kan visa felaktig eller stötande information som inte representerar Googles åsikter.” Till skillnad från Bing’s AI Chat, citerar Bard inte tydligt vilka webbsidor den hämtar data från.

RELATERAT: ChatGPT: Hur man använder AI Chatbot för Gratis

Har Google Bard en app?

Google Bard har ingen officiell app när den släpptes den 21 mars 2023. Du kan dock komma åt den officiella webbplatsen bard.google.com i en webbläsare på din telefon.

Vi’ Jag kommer att fortsätta att uppdatera den här delen med mer information när Google förbättrar Google Bard, lägger till nya funktioner och integrerar det med nya tjänster. Till exempel har Google meddelat planer på att lägga till AI-skrivfunktioner i Google Dokument och Gmail.

Microsoft tillkännagav den nya Bing Image Creator samma dag som Google släppte Bard för allmänheten.

< strong>RELATERAT: Hur man genererar obegränsade DALL-E AI-bilder gratis (med Bing)

LÄS NÄSTA

  • › Hur man genererar obegränsade DALL-E AI-bilder gratis (med Bing)
  • › Du kan nu gå med i väntelistan för Googles “Bard” AI Chatbot
  • › DALL-E bildgenerering kommer till Bing Chat
  • › Vad är Google Bard? Hands-on med AI Chatbot
  • › Adobe testar “Firefly” AI-bildgenerering
  • › Någon kanske kan ta bort dina Windows-skärmdumpar