Den bästa kringutrustningen för Steam Deck

0
45
Marcus Mears III/Review Geek

Valve’s Steam Deck förändrar hur vi använder handhållna system. Och även om du kanske tänker på Steam Deck som en enkel spelkonsol, kan några kringutrustning ta den här bärbara datorn till nästa nivå, omdefiniera dess kapacitet och öppna dörren till nya möjligheter.

Innehållsförteckning

Skydda dina pekplattor: TouchProtect Adhesive Covers
Bästa bärbara monitor: KYY 15,6-tums bärbar bildskärm
Bästa trådlösa speltangentbord: Keychron K2 version 2 
Bästa trådlösa handkontroll: 8Bitdo Pro 2 Bluetooth-kontroller
Bästa trådlösa mus: SteelSeries Aerox 3
Bästa spelheadset: Razer Barracuda X Headset
Bästa extra tillbehör: SCUF Exo Ergonomic Posture Cushion

Skydda dina pekplattor: TouchProtect självhäftande skydd

TouchProtect

Att inkludera ett skyddande pekplatta i en artikel om kringutrustning från Steam Deck kan verka som en sträcka. Men det här är en nödvändighet som många spelare förbiser—TouchProtect-pekplattans lock ger ett taktilt och greppvänligt svar till din Steam Deck’s pekplattor, plus lite skydd mot fall och repor.

TouchProtect erbjuder 12 olika färg- och texturalternativ för pekplattans skal. Så dessa enkla vinylklistermärken kan ge en estetisk nyans till ditt Steam Deck, speciellt om du matchar dem med ett Steam Deck-fodral eller andra tillbehör.

Oavsett om du vill skräddarsy ditt Steam Deck, skapa ett mer taktilt grepp eller skydda pekplattorna från mindre repor, är detta pekplatteskydd en absolut nödvändighet.

TouchProtect Steam Deck

En taktil pekplatta som lägger till en lyhördhet och en nivå av anpassning till Steam Deck .

Amazon

12,95 USD
 

Bästa bärbara monitor: KYY 15,6-tums bärbar bildskärm

KYY

En extern bildskärm kan ge dig en bättre spelupplevelse på Steam-däcket. Men framför allt kan det hjälpa dig att använda din Deck som en fullfjädrad PC. När du bestämmer dig för att använda Steam Deck som mer än en bärbar spelenhet, bör en KYY Portable Monitor vara det första objektet på din önskelista.

KYY Portable Monitor har en 15,6-tums 1080p-skärm. Dess robusta hölje fungerar som ett stöd och har flera portar för USB-C eller Mini HDMI-videoingång. Dessutom kan denna bärbara extra skärm också fungera med många av de andra enheter du äger (eller fungera som en andra skärm för din Steam Deck).

RELATERADEDe bästa fallen för Steam-däcket

Den här bildskärmen har inget inbyggt batteri, så du kanske vill använda ett bärbart batteri för att förhindra att det dränerar ditt Steam Deck. Helst bör du också para ihop bildskärmen med en Steam Deck Dock eller USB-C-hubb för extra anslutningsmöjligheter. UPTOHIGH Steam Deck Dock är ett bra val, eftersom den har ett inbyggt M.2-hölje för ytterligare lagring.

KYY Portable Monitor 15,6''

Spela ditt Steam-däck på den stora skärmen med denna bärbara bildskärm.

Amazon

159,99 $
169,99 $ Spara 6%

Bästa trådlösa speltangentbord: Keychron K2 version 2 

Keychron

För att verkligen använda spel- eller datorkraften i ditt Steam-däck kanske du också vill lägga till ett trådlöst tangentbord till din bärbara installation. Keychron Wireless Mechanical Keyboard erbjuder en taktil respons som spelare älskar, plus trådlös anslutning.

Detta kompakta tangentbord har en batteritid på 10 timmar och anpassningsbara RGB-bakgrundsbelysta tangenter. Men dess mest utmärkta erbjudande är en gammaldags taktil känsla. Kunder kan välja mellan flera Gateron mekaniska brytare när de beställer detta tangentbord; Gateron G Pro Red är speciellt designad för spel, medan Gateron G Pro Blue-omkopplarna ger en högre “klickig” svar som är älskad av maskinskrivare. Om du vill ha något emellan båda, överväg Gateron G Pro Brown-omkopplarna.

< strong class='relatedtext'>RELATEDValve Steam Deck Review: Klassad E för alla

Precis som den bärbara KYY-monitorn kan detta tangentbord ansluta till flera enheter, växla mellan din telefon eller bärbara dator och Steam Deck med en knapptryckning. Och om du gillar anpassning finns det mer än 15 RGB-färglägen som passar din stil (och möjligen hela ditt Steam Deck-färgschema.)

Keychron K2 Version 2

Njut av spel i skrivbordsklass på Steam-däcket med Keychrons K2 mekaniska tangentbord.

Amazon

99,99 USD
 

Bästa trådlösa handkontrollen: 8Bitdo Pro 2 Bluetooth-kontroller

8bitdo

Trots dess mångsidighet är Steam Deck i första hand ett mobilt spelsystem. Men du behöver inte koppla bort din bärbara bildskärm och annan kringutrustning för att gå in i spelläge, eftersom du helt enkelt kan använda en trådlös gamepad som 8Bitdo Pro 2.

8Bitdo-kontrollen är perfekt för moderna spel, även om dess design är inspirerad av Super Nintendo-spelplattan. Den har ett “läge” växla för att hjälpa dig att snabbt växla mellan olika spelkonsoler, och det låter dig mappa knappar för specifika ändamål (eller ställa in makron för automatiserade åtgärder). Den har en laddningsbar batteritid på 20 timmar, men den fungerar även med AA-batterier.

8Bitdo Pro 2 Bluetooth Controller

Denna trådlösa spelkontroller fungerar med din Steam Deck och alla andra konsoler du äger.

Amazon

51,99 USD
 

Bästa trådlösa musen: SteelSeries Aerox 3

SteelSeries

Om du använder ett tangentbord med ditt Steam-däck bör du förmodligen äga en mus för att slutföra din installation. Och vad är bättre än en lätt mus med vatten- och dammbeständighetsnivå IP54, RGB-belysning och en batteritid på 200 timmar? Den musen är SteelSeries Aerox 3.

För många är den här musen en daglig drivrutin för skrivbordet, men dess bärbarhet gör den till den perfekta musen i full storlek för spel varhelst och när du behöver den. SteelSeries Aerox 3 är responsiv och funktionell och stöder en trådlös anslutning på 2,5 GHz med låg latens (eller Bluetooth 5.0-anslutning) och en pollingfrekvens på 1000 Hz.

Observera att batteritiden på 200 timmar endast är en realistisk funktion när använder en Bluetooth-anslutning med RGB inaktiverat. 2,4 GHz-anslutningen och RGB-belysningen kommer att minska batteritiden för denna mus avsevärt.

SteelSeries Aerox 3 Wireless

En unikt kraftfull spelmus som är perfekt för en stationär eller mobil spelinstallation.

Amazon

99,99 USD
 

Bästa köp

99,99 USD
 

Mål

99,99 USD
 

Bästa spelheadset: Razer Barracuda X Headset

Razer

Kommunikation är nyckeln när man spelar med andra. Så om du spelar från ditt Steam-däck kanske du behöver en bra uppsättning hörlurar med en brusreducerande mikrofon och trådlös anslutning med låg latens. Och Razer Barracuda X markerar alla rutorna.

Razer Barracuda X-headsetet kan ansluta till ditt Steam Deck och din smartphone samtidigt med 2,4 GHz och Bluetooth-anslutning. Detta ger dig möjligheten att spela spel utan att missa telefonsamtal. Det är en ovärderlig funktion, särskilt när du spelar på språng.

Dessutom har detta headset ett 50-timmars batteri. Dess brusreducerande mikrofon är avtagbar och allt kan fällas ner till en låg profil som kan stuvas undan i vilken väska som helst. För priset slår det långt över andra, dyrare headset.

Razer Barracuda X trådlöst spel & Mobilt headset (PC, Playstation, Switch, Android, iOS): 2022 modell – 2,4 GHz trådlöst + Bluetooth – Lättvikt 250 g – 40 mm drivrutiner – 50 timmars batteri – svart

Ett headset designad för spel på språng med en avtagbar mikrofon och en vikbar design.

Amazon

90,99 USD
99,99 USD Spara 9%

Bästa köp

90,99 USD
99,99 USD Spara 9%

Mål

90,99 USD
 

Bästa extratillbehör: SCUF Exo Ergonomic Posture Cushion

SCUF

En spelkudde kan verka oseriöst, men komfort bör inte bagatelliseras. SCUF Exo Ergonomic Posture Cushion erbjuder förbättrad ergonomi när du spelar, och liksom många av föremålen på den här listan är den förvånansvärt bärbar.

Denna kudde är uppblåsbar och kan snabbt tömmas för förvaring. Den kommer i en liten bärväska, och när den är uppblåst kan du använda den i vilken position du vill. Du kan till och med använda Exo Ergonomic-kudden i knät medan du spelar eller tittar på media på ditt tunga Steam Deck.

RELATERATAllt du behöver för ett ergonomiskt kontor

Om din vana är att spela i timmar, tveka inte att införliva lite spellyx till din stadiga vana av fritid. Den här kudden kan förstärka möjligheten att njuta av ditt Steam-däck hur du än väljer att unna dig.

SCUF Exo Ergonomic Posture Cushion for Gaming

Denna uppblåsbara hållningskudde är perfekt för spel hemma eller på språng.

Amazon

34,99 USD
39,99 USD Spara 13 %