De beste draagbare printers van 2023

0
42
Elizabeth Henges/How-To Geek

Inhoudsopgave

< blockquote class="moka_autotoc">

Waar moet je op letten bij een draagbare printer in 2023
Beste draagbare printer in het algemeen: Canon Pixma TR150
Beste budget draagbare printer: HPRT MT810 Bluetooth-printer
Beste Draagbare fotoprinter: Canon SELPHY CP1500
Beste draagbare labelprinter: Phomemo M110 draagbare Bluetooth-printer
Beste draagbare printer voor iPhone: KODAK Step draadloze printer
Beste draagbare printer en scanner: HP OfficeJet 250 All-in-One
Veelgestelde vragen

Waar u op moet letten in een Draagbare printer anno 2023

Thuiskantoren, kleine bedrijven en computerruimtes in het huishouden zijn jarenlang gedwongen om vitaal onroerend goed op te geven aan omvangrijke printers. Het eerste waar u dus rekening mee moet houden, is de maat. Hoe draagbaar moet uw printer zijn? Heb je ruimte voor iets groters, of moet je het apparaat aanzienlijk verkleinen?

Er kunnen echter beperkingen zijn aan hoe klein je kunt gaan. Draagbare printers en scanners zullen waarschijnlijk meer ruimte innemen dan een standaard draagbare printer. Natuurlijk zal de functie van de printer er het meest toe doen. Als u een standaardprinter nodig heeft, wilt u niet naar label- of fotoprinters kijken.

GERELATEERDLaserprinter versus inkjet: wat is beter?

Overweeg welke functies u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw volgende draagbare printer haalt. Moet u in kleur afdrukken of werkt een monochrome optie? Heeft uw drukwerk speciaal papier of zelfs een specifiek type inkt nodig? Hoe zit het met connectiviteit, met name met mobiele apparaten? Is Bluetooth genoeg, of heb je een Wi-Fi-compatibele printer nodig?

Hoewel de meeste draagbare printers gemakkelijk verbinding kunnen maken met uw desktop of laptop, heeft u deze misschien wat meer nodig op het gebied van connectiviteit. Als u met de printer reist of deze gebruikt voor een fototaak, wilt u misschien dat deze een SD-kaart of USB-flashstation ondersteunt. Sommige geavanceerde opties maken zelfs rechtstreeks verbinding met uw camera via Bluetooth.

Als u ooit een printer hebt gekocht, weet u dat het niet zo eenvoudig is als de eerste die u ziet kopen. Het proces is niet eenvoudiger voor een draagbare printer, dus we hebben geprobeerd het te vereenvoudigen met deze lijst met de beste draagbare printers die u vandaag kunt kopen.

Beste draagbare printer in het algemeen: Canon Pixma TR150

Elizabeth Henges/How-To Geek

Pro's

 • ✓ Redelijk geprijsd in vergelijking met andere modellen
 • ✓ Betrouwbare wifi en Airprint
 • ✓ Oplaadbare batterij voor echte draagbaarheid
 • ✓ Drukt af in levendige kleuren

Nadelen

 • ✗ Oplaadbare batterij wordt apart verkocht
 • ✗ Lagere afdruksnelheid
 • ✗ Geen Bluetooth-connectiviteit

Wat mag u verwachten van uw draagbare printer? Hoe zit het met betrouwbaarheid, transporteerbaarheid en duidelijke tekst, die de Canon Pixma TR150 allemaal levert? Canon past de belangrijkste kenmerken van een printer toe in dit kleine apparaat, dat 7,3 x 12,7 x 2,6 inch meet, slechts 4,6 lbs weegt en is voorzien van een 1,44-inch OLED-scherm.

Er zijn kleinere op de markt, zoals de Epson Workforce WF-110, maar de Pixma TR150 maakt het goed dat hij niet de kleinste is door goed afgerond te zijn voor een fatsoenlijke prijs. Hoewel de afdruksnelheid van negen pagina's per minuut iets langzamer is dan de 20 pagina's per minuut van de HP OfficeJet 250 All-in-One, maakt de helft van het prijskaartje van de multifunctionele draagbare printer dit goed.

GERELATEERDUitleg over draadloos afdrukken: AirPrint, Google Cloud Print, iPrint, ePrint en meer

De Pixa TR150 maakt verbinding met uw apparaten via de meegeleverde USB-A naar USB-C-kabel, of u kunt een directe draadloze verbinding gebruiken. Helaas ondersteunt het geen Bluetooth-verbinding, hoewel het wel werkt met Apple AirPrint, Google Cloud Print en Mopria Print Service voor handig printen vanaf uw smartphone of tablet.

Ondanks zijn kleinere formaat kan de TR150 tot 50 vellen papier bevatten. De draagbare printer kan ook verbinding maken met een cloud om maximaal vijf op maat gemaakte sjablonen op te slaan. Iets meer opslagruimte in de cloud of de optie om meer te sparen voor een klein maandelijks bedrag zou leuk zijn geweest, maar alleen al de optie hebben is al handig.

Als de Pixma TR150 niet in gebruik is, kan hij worden opgevouwen en slaat lekker op. Als u geen la heeft om het in op te bergen, is het algehele ontwerp esthetisch aantrekkelijk en zal het de stroom van uw bureaublad niet verstoren.

Canon Pixma TR150

De Canon Pixma TR150 is een efficiënte, compacte printer die kwaliteit, prestaties en gemak levert voor een allround positieve draagbare printervaring.

Amazon

$241.21
 

Beste budget draagbare printer: HPRT MT810 Bluetooth-printer

HPRT

Pro's

 • ✓ Maakt gebruik van Bluetooth 5.0
 • ✓ Geen inkt of lint nodig
 • ✓ Ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij
 • ✓ Drukt documenten van alle lengtes af

Nadelen

 • ✗ Zwart & alleen wit printen
 • ✗ Documenten die snel vervagen
 • ✗ Enkelzijdig printen
 • ✗ Geen wifi-compatibiliteit

Draagbare printers zijn niet goedkoop, dus als u een budgetoptie wilt vinden die nog steeds functioneel en efficiënt is, moet u enkele concessies doen. Om binnen het bereik van $ 100 te komen, gebruikt HPRT's MT810 Bluetooth draadloze printer inktloze thermische technologie. Het is een potentiële opoffering van de afdrukkwaliteit ten gunste van een zeer compacte printer en geen dure inktpatronen.

GERELATEERDPrinten zonder inkt of toner? Hoe thermische printers werken

De MT810 gebruikt een rol thermisch papier, dus u moet de pagina scheuren of afsnijden als u klaar bent met afdrukken. Het is een klein ongemak dat de lagere kosten waard is. Denk aan een bonnenprinter, gewoon een consumentenmodel dat standaard formaat en langere documenten kan printen. Aangezien de papierrol in de printer wordt opgeborgen, hoeft u ook niet rond te lopen met een stapel papier die elke keer moet worden geladen en verwijderd.

De printer maakt via Bluetooth verbinding met de HerePrint-app (beschikbaar op iOS en Android), maar u kunt ook verbinding maken met uw Windows- of Mac-computer met een USB-C-kabel. Er is geen Wi-Fi-verbinding, maar het Bluetooth 5.0-signaal belooft een betrouwbare verbinding.

Aangezien de MT810 thermische printtechnologie gebruikt, waarbij de tekst of afbeelding in wezen op speciaal papier wordt gebrand, is er geen optie om in kleur af te drukken. Er is een beetje veelzijdigheid in wat u kunt printen, zoals 4-inch x 6-inch of standaard rollen van A4- en A5-formaat.

HPRT’s MT810 draagbare printer kan vrijwel overal naartoe je gaat dankzij het zeer compacte formaat. Met slechts 2,81 lbs en 3,5 inch x 2 inch x 10 inch neemt de printer weinig ruimte in beslag.

HPRT MT810 Bluetooth-printer

De MT810 is draagbaar printen met een beperkt budget, met thermische technologie die geen inkt of linten vereist en document van vrijwel elke lengte kan printen.

Amazon

$ 139,99
 

Beste draagbare fotoprinter: Canon SELPHY CP1500

Canon

figuur>

Pro's

 • ✓ Inkt en papier zijn redelijk geprijsd
 • ✓ Ingebouwde bewerking en opmaak
 • ✓ SELPHY Layout-app
 • ✓ Lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren.

Nadelen

 • ✗ Wordt niet geleverd met oplaadbare batterij
 • ✗ Geen Bluetooth-connectiviteit
 • ✗ Wordt alleen geleverd met inkt en papier voor 5 foto's
 • ✗ Aan de grotere kant van draagbare printers

Als je op zoek bent naar een fotoprinter die alles kan, inclusief overal mee naartoe nemen waar je ook fotografeert, dan is Canon's SELPHY CP1500 de beste optie. Het is echter niet alleen een draagbare fotoprinter, vooral niet met je telefoon en de SELPHY Layout-app (beschikbaar voor iOS en Android).

Op het 3,5-inch scherm kun je basisbewerkingen toevoegen, zoals filters voor het afdrukken. De Canon-app is iets geavanceerder, zodat je foto's kunt combineren in collages of randen kunt toevoegen aan de uiteindelijke afdruk. Dit betekent dat u de CP1500 nooit op uw desktop hoeft aan te sluiten als u dat niet wilt.

GERELATEERDDe beste fotoprinters van 2023

De compatibiliteit met Wi-Fi-verbindingen en USB-A- en SD-kaartpoorten verbeteren de draagbaarheid van het apparaat. De printer werkt ook met Apple AirPrint, dus je hebt veel mogelijkheden om je favoriete foto's naar de printer te sturen. Het ontbreken van een Bluetooth-optie betekent dat u geen verbinding kunt maken met uw mobiele apparaten buiten uw netwerk, maar het is een kleine concessie gezien de talloze andere opties.

Hoewel de CP1500 wordt geleverd met een omslachtig netsnoer, u kunt apart een oplaadbare batterij kopen. Als u natuurfoto's gaat maken, kunt u de batterij gebruiken, de SD-kaart uit uw camera halen en beginnen met het afdrukken van uw favoriete foto's. Het is net zo handig als het printen van draagbare foto's.

Printen gaat relatief snel voor een fotoprinter, ongeveer één afbeelding per minuut. Die snelheid gaat echter gepaard met een kwaliteitsverlies, maar dat is alleen merkbaar in vergelijking met andere afgedrukte foto's.

Canon SELPHY CP1500

Bewerk foto's en print ze ter plekke met Canon's lichtgewicht en compacte SELPHY CP1500 draagbare fotoprinter,

Amazon

Beste draagbare labelprinter: Phomemo M110 draagbare Bluetooth-printer

Phomemo

Pro's

 • ✓ Drukt etiketten snel af
 • ✓ Ondersteunt een reeks labelformaten
 • ✓ Thermisch printen zonder inkt verlaagt de kosten
 • ✓ Veel manieren om etiketten af ​​te drukken

Nadelen

 • ✗ Geen wifi-ondersteuning
 • ✗ Android-app vereist locatieservices
 • ✗ Ondersteunt geen verzendlabels
 • ✗ Batterijduur kan beter

Of je nu een klein bedrijf hebt of graag aangepaste labels print voor feestdagen en verjaardagen, een draagbare labelprinter is een noodzaak. Phomemo's M110 draagbare Bluetooth-printer biedt handig thermisch, inktloos printen op verschillende labelformaten. De ingebouwde verstelbare invoer kan etiketten verwerken van 0,78 inch tot twee inch.

Helaas is de M110 niet ontworpen voor verzendlabels, maar dat laat nog steeds een groot aantal toepassingen over, zoals magazijnorganisatie, prijzen en streepjescodes, retouradreslabels en kabelorganisatie.

Omdat de M110 thermisch printen gebruikt, er is geen optie voor een kleurenafdruk, maar de gedurfde zwarte inktloze afdruk is duidelijk en gemakkelijk te lezen. Het installeren van verschillende labelformaten is ook een fluitje van een cent, hoewel rollen thermisch papier een beetje duur kunnen zijn, afhankelijk van het formaat.

Een van de beste eigenschappen van de M110 is de connectiviteit. Hoewel het alleen via Bluetooth werkt en er geen Wi-Fi-compatibiliteit is, heeft de Print Master-app (beschikbaar op iOS en Android) nogal wat handige functies. Naast het aanpassen van labels, ondersteunt de app het afdrukken van labels van toegewezen QR-codes/barcodes, optische tekenherkenning (OCR) en Excel-documenten. tijdsbesparing.

Afgezien van enkele kleine problemen met de levensduur van de batterij, geen optie voor grotere verzendlabels en agressieve vereisten voor locatie-instellingen, is de M110 een shoo-in voor uw behoeften op het gebied van het maken van labels.

Phomemo M110 draagbare Bluetooth-printer

Phomemo's inktloze M110 maakt gebruik van thermisch printen voor rommelvrij, laag kosten label printen voor de meeste labelformaten.

Amazon

$ 59,99 < br/>$ 74,99 Bespaar 20%

Beste draagbare printer voor iPhone: KODAK Step draadloze printer

KODAK

Pro's

 • ✓ Bluetooth & NFC-connectiviteit
 • ✓ Fatsoenlijke prijs
 • ✓ Inkt- en lintvrij printen
 • ✓ Hoge afdruksnelheid

Nadelen

 • ✗ Ondersteunt slechts één papierformaat
 • ✗ Geen ondersteuning voor Windows/MacOS
 • ✗ Zinkpapier is duurder dan fotopapier
 • ✗ Zink-fotoafdrukken voldoen niet helemaal aan inktafdrukken

Bluetooth en Wi-Fi hebben het verbinden met een iPhone om draadloos af te drukken nogal gebruiksvriendelijk gemaakt. U moet er echter nog steeds voor zorgen dat u afdrukt op een draagbare printer die de details en kwaliteit van de nieuwste iPhone-camera's kan vastleggen.

De Step Wireless Printer van KODAK doet precies dat met zero-inkttechnologie die de kosten op de lange termijn verlaagt en briljante kleuren levert. Je hebt niet eens een lint of toner nodig, omdat de printer gebruik maakt van zinktechnologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van klevend papier en kleurstofkristallen. Dit vermindert de kans op vlekken, hoewel het een grotere aanslag op uw portemonnee is als er papier wordt verspild.

GERELATEERDAfdrukken vanaf een iPhone of iPad

Een papieren pakket kost ongeveer $ 30 voor 50 vellen van 2 inch x 3 inch. Dat komt neer op meer dan $ 1,70 per vel, terwijl typisch fotopapier ruim onder een dollar per pagina kost. Voor de meerprijs krijgt u echter de voordelen van het afdrukken van foto's vanaf uw iPhone, waar en wanneer u maar wilt.

De KODAK Step maakt verbinding via Bluetooth en kan worden gekoppeld aan de Kodak-app (beschikbaar op iOS en Android) om maak aangepaste afbeeldingen met randen, stickers, tekst en meer. Duiken in je filmrol, een foto kiezen en voorbereiden voor afdrukken is een fluitje van een cent.

De grootste tekortkoming van de Step is het onvermogen om verbinding te maken met een Windows- of MacOS-desktop of -laptop. Elke foto die u wilt afdrukken, moet op uw iPhone staan.

KODAK Step Wireless Printer< /h3>

Maak eenvoudig verbinding met uw iPhone met de draagbare Step-printer van KODAK en druk uw foto's vrijwel overal af met afdrukken zonder inkt en lint.

Amazon

$69.99
$99.99 Bespaar 30%

Beste draagbare printer en scanner: HP OfficeJet 250 All-in-One

HP

Pro's

 • ✓ Maakt verbinding via Wi-Fi en Bluetooth
 • ✓ Zuinig inktverbruik
 • ✓ Auto-feed scanner en kopieerapparaat
 • ✓ De app HP ePrint is een geweldige hulpbron.

Nadelen

 • ✗ Erg duur
 • ✗ Een beetje groot voor een draagbare printer
 • ✗ Kleine automatische invoercapaciteit
 • ✗ Biedt geen ondersteuning voor afdrukken via USB

Met een lengte van iets minder dan 15 inch is de HP OfficeJet 250 All-in-One aan de grotere kant van draagbaar, maar dankzij het draadloos printen en de snelladende batterij komt hij in aanmerking. Het formaat is natuurlijk direct gerelateerd aan alles waartoe hij in staat is, als een full-service printer die heldere zwart-wit- en kleurenafdrukken kan leveren.

De all-in-one is ook uitgerust met een invoerscanner, zodat u ondanks de diepte van 7,8 inch paginagrote documenten kunt scannen. Aangezien de pagina's die u scant, door de printer moeten worden gevoerd, kunt u zaken als uw rijbewijs of boekpagina's niet scannen.

GERELATEERDPrint bestanden vanaf elke locatie via elk apparaat met Dropbox

De OfficeJet 250 maakt verbinding met uw mobiele apparaten en desktop of laptop via Bluetooth of Wi-Fi Direct. U kunt afdrukken verzenden via de HP ePrint-app (beschikbaar op iOS en Android) om af te drukken vanuit een Dropbox of foto's kiezen om naar de draagbare printer te sturen. Met de app kunt u uw cartridgeniveaus controleren, zodat u nooit zonder inkt komt te zitten.

HP heeft met de OfficeJet 250 wat moeten opofferen, zoals dubbelzijdig printen en een documentinvoercapaciteit van 10 vel. Zoals verwacht voor een draagbare printer, is de printer langzamer als hij op de batterij werkt met tien pagina's per minuut in zwart-wit en zeven pagina's per minuut in kleur. Aangesloten verdubbelt de printsnelheid.

HP OfficeJet 250 All-in-One

Met dit complete pakket kunt u documenten afdrukken, kopiëren en scannen met een efficiënte automatische invoer die u helpt ruimte te besparen.

Amazon

$ 489,99
 

Veelgestelde vragen

Mag ik een draagbare printer meenemen in een vliegtuig?

Volgens TSA mag je een draagbare printer meenemen in een vliegtuig in de Verenigde Staten. Als u door de beveiliging gaat, moet u deze uit uw tas halen en in een aparte bak plaatsen. Volg alle voorschriften en richtlijnen voor elektronische apparaten aan boord van het vliegtuig.

Hoe sluit ik mijn draagbare printer aan op een laptop?

Afhankelijk van de draagbare printer kunt u mogelijk verbinding maken met uw laptop via een USB-kabel of via een Wi-Fi-netwerk. Als u een USB-kabel gebruikt, sluit u de kabel aan op een beschikbare USB-poort en zet u de printer aan.

Voor zowel bekabelde als draadloze verbindingen typt u “Printers” in de zoekbalk in uw taakbalk en selecteert u “Printers en scanners”. Selecteer in dit scherm “Een printer of scanner toevoegen” en vervolgens “Apparaat toevoegen”. Uw draagbare printer zou moeten verschijnen, waarna u “Apparaat toevoegen” selecteert. nogmaals.

Nu zou uw draagbare printer aangesloten moeten zijn op uw laptop en klaar om af te drukken.

Hoe kan ik afdrukken vanaf mijn iPhone?

De De meest gebruikelijke methode om vanaf uw iPhone af te drukken, is door AirPrint te gebruiken. Om AirPrint te laten werken, moeten zowel uw telefoon als uw draagbare printer op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten. U kunt afdrukken vanuit Mail, Foto's of Safari met behulp van de functie “Delen”, die “Afdrukken” als een optie zou moeten invullen.

Sommige draagbare printers ondersteunen Bluetooth-verbindingen, die u kunt instellen door naar de “Instellingen” en “Bluetooth” van uw iPhone te gaan. Plak de Bluetooth-schakelaar op “Aan” en maak de printer vindbaar door de meegeleverde aanwijzingen te volgen. Wanneer de printernaam op uw iPhone verschijnt, tikt u erop om verbinding te maken. Afdrukken gaat op dezelfde manier als via Wi-Fi.

Waarom is mijn printer offline?

Uw draagbare printer kan om verschillende redenen offline zijn. De eenvoudigste oplossing is om te controleren of de printer aan staat. Als dit het geval is, controleert u de Wi-Fi- of Bluetooth-verbinding om er zeker van te zijn dat uw telefoon en printer met elkaar zijn verbonden.

Als u nog steeds problemen ondervindt, controleert u de Print Spooler door te zoeken naar “Services” in de zoekbalk van uw laptop en selecteer vervolgens 'Services'. Blader in het geopende venster totdat u “Print Spooler” vindt. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer “Opnieuw opstarten”. De Print Spooler is verantwoordelijk voor het beheer van afdruktaken naar uw computer.

Als al het andere niet lukt, kunt u de printer opnieuw installeren en opnieuw aansluiten op uw apparaat.

The Best Printers of 2023 Best Printer Overall HP ENVY 6455e Buy at Amazon Beste budgetprinter Epson Expression Home XP-4100 Shop Beste thuiskantoorprinter HP Color LaserJet Pro Multifunction M479fdn Koop bij Amazon Beste fotoprinter Epson Expression Photo XP-970 Koop bij Amazon Beste draagbare printer Canon Pixma TR150 Shop Beste inkttankprinter Canon Maxify GX6021 Kopen bij Amazon LEES VOLGENDE

 • › Chef ChatGPT: een recept koken gemaakt door AI
 • › 6 Dingen die je nodig hebt voor het perfecte Home Racing Sim-systeem
 • › PWM-ventilator versus DC-ventilator: wat is beter voor pc-koeling?
 • › Mogelijk kan iemand uw Windows-screenshots ongedaan maken
 • › Windows 11 toont accountmeldingen in het startmenu
 • › Review Dashlane Password Manager: snel naar de top van onze lijst