De bästa bärbara skrivarna 2023

0
42
Elizabeth Henges/How-To Geek

Innehållsförteckning

< blockquote class="moka_autotoc">

Vad man ska leta efter i en bärbar skrivare 2023
Bästa bärbara skrivaren totalt sett: Canon Pixma TR150
Bästa budgetbärbara skrivaren: HPRT MT810 Bluetooth-skrivare
Bästa Bärbar fotoskrivare: Canon SELPHY CP1500
Bästa bärbara etikettskrivare: Phomemo M110 bärbar Bluetooth-skrivare
Bästa bärbara skrivare för iPhone: KODAK Step Wireless Printer
Bästa bärbara skrivaren och skannern: HP OfficeJet 250 All-in-One
Vanliga frågor

Vad du ska leta efter i en Bärbar skrivare 2023

Hemmakontor, småföretag och hushållsdatorrum har i åratal tvingats ge upp viktiga fastigheter till skrymmande skrivare. Så det första du vill tänka på är storleken. Hur bärbar behöver du att din skrivare ska vara? Har du plats för något som bara är lite större, eller behöver du kondensera ner enheten avsevärt?

Det kan dock finnas begränsningar för hur liten du kan bli. Bärbara skrivare och skannrar kommer sannolikt att uppta mer utrymme än en vanlig bärbar skrivare. Självklart kommer skrivarens funktion att betyda mest. Om du behöver en standardskrivare vill du inte titta på etikett- eller fotoskrivare.

RELATERATLaserskrivare vs. bläckstråle: Vilket är bättre?

Tänk på vilka funktioner du behöver för att se till att du får ut det mesta av din nästa bärbara skrivare. Behöver du skriva ut i färg, eller fungerar ett monokromatiskt alternativ? Kräver din utskrift speciellt papper eller till och med en viss typ av bläck? Vad sägs om anslutning, specifikt till mobila enheter? Är Bluetooth tillräckligt, eller behöver du en Wi-Fi-aktiverad skrivare?

Medan de flesta bärbara skrivare enkelt kan ansluta till din stationära eller bärbara dator, kan du behöva den för att erbjuda lite mer när det gäller anslutning. Om du reser med skrivaren eller använder den på ett fotograferingsjobb, kanske du vill att den ska stödja ett SD-kort eller USB-minne. Vissa avancerade alternativ kan till och med ansluta direkt till din kamera via Bluetooth.

Om du någonsin har handlat efter en skrivare vet du att det inte är lika lätt som att köpa den första du ser. Processen är inte enklare för en bärbar skrivare, så vi har strävat efter att förenkla den med den här listan över de bästa bärbara skrivarna du kan köpa idag.

Bästa bärbara skrivaren totalt sett: Canon Pixma TR150

Elizabeth Henges/How-To Geek

Proffs

 • ✓ Hyfsat prissatt jämfört med andra modeller
 • ✓ Tillförlitligt Wi-Fi och Airprint
 • ✓ Uppladdningsbart batteri för verklig portabilitet
 • ✓ Skriver ut i livfulla färger

Nackdelar

 • ✗ Uppladdningsbart batteri säljs separat
 • ✗ Långsammare utskriftshastighet
 • ✗ Ingen Bluetooth-anslutning

Vad kan du förvänta dig av din bärbara skrivare? Vad sägs om tillförlitlighet, transporterbarhet och tydlig text, allt som Canon Pixma TR150 levererar? Canon passar de viktigaste funktionerna hos en skrivare i denna lilla enhet, som mäter 7,3 x 12,7 x 2,6 tum, väger endast 4,6 lbs och har en 1,44-tums OLED-skärm.

Det finns mindre på marknaden, som Epson Workforce WF-110, men Pixma TR150 kompenserar för att inte vara den minsta genom att vara väl avrundad till ett anständigt pris. Medan dess utskriftshastighet på nio sidor per minut är lite långsammare än HP OfficeJet 250 All-in-One är 20 per minut, men halva prislappen för den bärbara multifunktionsskrivaren kompenserar för det.

RELATERATTrådlös utskrift förklaras: AirPrint, Google Cloud Print, iPrint, ePrint och mer

Pixa TR150 ansluts till dina enheter via den medföljande USB-A till USB-C-kabeln, eller så kan du använda en direkt trådlös anslutning. Tyvärr stöder den inte en Bluetooth-anslutning, även om den fungerar med Apple AirPrint, Google Cloud Print och Mopria Print Service för bekväm utskrift från din smartphone eller surfplatta.

Trots sin mindre storlek kan TR150 rymma upp till 50 pappersark. Den bärbara skrivaren kan också ansluta till ett moln för att spara upp till fem skräddarsydda mallar. Bara lite mer lagringsutrymme på molnet eller möjligheten att spara mer för en liten månadsavgift hade varit bra, men bara att ha möjligheten är bra.

När den inte används fälls Pixma TR150 ihop och lagrar fint. Om du inte har en låda att förvara den i, är dess övergripande design estetiskt tilltalande och kommer inte att störa flödet på ditt skrivbord.

Canon Pixma TR150

Canon Pixma TR150 är en effektiv, kompakt skrivare som levererar kvalitet, prestanda och bekvämlighet för en allsidig positiv bärbar utskriftsupplevelse.

Amazon

241,21 USD
 

Bästa bärbara budgetskrivare: HPRT MT810 Bluetooth-skrivare

HPRT

Proffs

 • ✓ Använder Bluetooth 5.0
 • ✓ Inget bläck eller band krävs
 • ✓ Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri
 • ✓ Skriver ut dokument av alla längder

Nackdelar

 • ✗ Svart & endast vitt tryck
 • ✗ Dokument som är benägna att blekna
 • ✗ Endast enkelsidig utskrift
 • ✗ Ingen Wi-Fi-kompatibilitet

Bärbara skrivare är inte billiga, så att hitta ett budgetalternativ som fortfarande är funktionellt och effektivt kräver att du gör vissa eftergifter. För att komma i intervallet $100 använder HPRT’s MT810 Bluetooth trådlös skrivare bläckfri termisk teknologi. Det är en potentiell uppoffring av utskriftskvaliteten till förmån för en mycket kompakt skrivare och inga dyra bläckpatroner.

RELATERATSkriva ut utan bläck eller toner? Så här fungerar termiska skrivare

MT810 använder en rulle termopapper, så du måste riva eller klippa av sidan när du har skrivit ut den. Det är ett mindre besvär som är värt den reducerade kostnaden. Tänk på en kvittoskrivare, bara en konsumentmodell som kan skriva ut standardstorlekar och längre dokument. Eftersom pappersrullen förvaras inuti skrivaren behöver du inte heller gå runt med en pappersremsa som måste laddas och lossas varje gång.

Skrivaren ansluter till HerePrint-appen (tillgänglig på iOS och Android) via Bluetooth, men du kan även ansluta till din Windows- eller Mac-dator med en USB-C-kabel. Det finns ingen Wi-Fi-anslutning, men Bluetooth 5.0-signalen lovar en pålitlig anslutning.

Eftersom MT810 använder termisk utskriftsteknik, som i huvudsak bränner texten eller bilden på specialpapper, finns det inget alternativ att skriva ut i färg. Det finns lite mångsidighet i vad du kan skriva ut, till exempel 4-tums x 6-tums eller vanliga A4- och A5-rullar.

HPRTs bärbara MT810-utskrift kan användas praktiskt taget var som helst du går tack vare dess mycket kompakta storlek. Med endast 2,81 pund och 3,5 tum x 2 tum x 10 tum tar skrivaren upp väldigt lite utrymme.

HPRT MT810 Bluetooth-skrivare

MT810 är portabel utskrift på budgeten, med termisk teknik som inte kräver bläck eller färgband och kan skriva ut praktiskt taget vilken längd som helst.

Amazon

139,99 $
 

Bästa bärbara fotoskrivare: Canon SELPHY CP1500

Canon

figur>

Proffs

 • ✓ Bläck och papper är anständigt prissatt
 • ✓ Inbyggd redigering och formatering
 • ✓ SELPHY Layout-app
 • ✓ Lätt och lätt att transportera

Nackdelar

 • ✗ Levereras inte med uppladdningsbart batteri
 • ✗ Ingen Bluetooth-anslutning
 • ✗ Levereras endast med bläck och papper för 5 foton
 • ✗ På den större sidan av bärbara skrivare

Om du letar efter en fotoskrivare som kan göra allt, inklusive att följa med dig var du än fotograferar, är Canons SELPHY CP1500 ditt bästa alternativ. Det är dock inte bara en bärbar fotoskrivare, särskilt med din telefon och SELPHY Layout-appen (tillgänglig på iOS och Android).

Med 3,5-tumsskärmen kan du lägga till grundläggande redigeringar som t.ex. filter innan utskrift. Canons app är lite mer avancerad, så du kan kombinera foton i collage eller lägga till kanter till den slutliga utskriften. Det betyder att du aldrig behöver ansluta CP1500 till ditt skrivbord om du inte vill.

RELATERATDe bästa fotoskrivarna 2023

Dess kompatibilitet med Wi-Fi-anslutningar och USB-A- och SD-kortportar förbättrar enhetens portabilitet. Skrivaren fungerar även med Apple AirPrint, så du har många metoder för att skicka dina favoritfoton till skrivaren. Avsaknaden av ett Bluetooth-alternativ innebär att du inte kommer att kunna ansluta till dina mobila enheter utanför ditt nätverk, men det är en liten eftergift med tanke på de många andra alternativen.

Även om CP1500 levereras med en besvärlig nätsladd, kan du köpa ett laddningsbart batteri separat. Om du är ute och tar naturfoton kan du slå på batteriet, dra ut SD-kortet från kameran och börja skriva ut dina favoritbilder. Det är lika bekvämt som portabel fotoutskrift blir.

Utskriften går relativt snabbt för en fotoskrivare, med ungefär en bild per minut. Den hastigheten kommer dock med en dipp i kvalitet, men det märks bara i jämförelse med andra utskrivna foton.

Canon SELPHY CP1500

Redigera foton och skriv ut dem på plats med Canons lätta och kompakta bärbara fotoskrivare SELPHY CP1500,

Amazon

Bästa bärbara etikettskrivare: Phomemo M110 bärbar Bluetooth-skrivare

Phomemo

Proffs

 • ✓ Skriver ut etiketter snabbt
 • ✓ Stöder en rad olika etikettstorlekar
 • ✓ Bläckfri termisk utskrift minskar kostnaderna
 • ✓ Många sätt att skriva ut etiketter

Nackdelar

 • ✗ Inget Wi-Fi-stöd
 • ✗ Android-appen kräver platstjänster
 • ✗ Stöder inte fraktetiketter
 • ✗ Batteritiden kan vara bättre

Oavsett om du driver ett litet företag eller älskar att skriva ut anpassade etiketter för högtider och födelsedagar, är en bärbar etikettskrivare en nödvändighet. Phomemos M110 bärbara Bluetooth-skrivare erbjuder bekväm termisk, bläckfri utskrift på olika etikettstorlekar. Den inbyggda justerbara matningen kan hantera etiketter från 0,78 tum till två tum.

Tyvärr är M110 inte designad för fraktetiketter, men det lämnar fortfarande en mängd användningsområden som lagerorganisation, priser och streckkoder, returadressetiketter och kabelorganisation.

Eftersom M110 använder termiskt tryck, det finns inget alternativ för färgtryck, men det djärva svarta bläckfria trycket är tydligt och lätt att läsa. Att installera olika etikettstorlekar är också enkelt, även om rullar med termopapper kan vara lite kostsamma, beroende på storleken.

En av M110’s bästa egenskaper är dess anslutning. Även om det bara fungerar från Bluetooth och det inte finns någon Wi-Fi-kompatibilitet, har Print Master-appen (tillgänglig på iOS och Android) en hel del användbara funktioner. Tillsammans med etikettanpassning stöder appen utskrift av etiketter från utsedda QR-koder/streckkoder, optisk teckenigenkänning (OCR) och Excel-dokument. Vissa funktioner kan vara lite komplicerade för användarna, men om du kan räkna ut det kan de vara en stor tidsbesparing.

Med undantag för några mindre problem med batteritid, inget alternativ för större fraktetiketter och aggressiva krav på platsinställningar, är M110 ett redskap för dina etiketttillverkningsbehov.

Phomemo M110 bärbar Bluetooth-skrivare

Phomemos bläckfria M110 använder termisk utskrift för smutsfri, låg- kostnadsetikettutskrift för de flesta etikettstorlekar.

Amazon

59,99 USD < br/>74,99 USD Spara 20 %

Bästa bärbara skrivaren för iPhone: KODAK Step Wireless Printer

KODAK

Proffs

 • ✓ Bluetooth & NFC-anslutning
 • ✓ Anständigt pris
 • ✓ Bläck- och bandfri utskrift
 • ✓ Snabb utskriftshastighet

Nackdelar

 • ✗ Stöder endast en pappersstorlek
 • ✗ Inget Windows/MacOS-stöd
 • ✗ Zinkpapper är dyrare än fotopapper
 • ✗ Zinkfotoutskrifter lever inte riktigt upp till bläckutskrifter

Bluetooth och Wi-Fi har gjort det ganska användarvänligt att ansluta till en iPhone för att skriva ut trådlöst. Du måste dock fortfarande se till att du skriver ut på en bärbar skrivare som kan fånga detaljerna och kvaliteten på de senaste iPhone-kamerorna.

KODAK’s Step Wireless Printer gör just det med noll-bläckteknologi som minskar kostnaderna på lång sikt samtidigt som den levererar lysande färger. Du behöver inte ens ett band eller toner eftersom skrivaren använder zinkteknologi, som använder papper med klibbig baksida och färgkristaller. Detta minskar risken för kladd, även om det är en större träff för din plånbok om papper går till spillo.

RELATEDSå här skriver du ut från en iPhone eller iPad

Ett papperspaket kostar cirka 30 USD för 50 2-tums x 3-tums ark. Det uppgår till över $1,70 per ark, medan typiskt fotopapper kostar långt under en dollar per sida. För den extra kostnaden får du dock fördelarna med att skriva ut foton från din iPhone var och när det behövs.

KODAK-steget ansluts via Bluetooth och kan länka till Kodak-appen (tillgänglig på iOS och Android) till skapa anpassade bilder med kanter, klistermärken, text och mer. Att doppa i din kamerarulle, välja ett foto och förbereda det för utskrift är enkelt.

Stegets största brist är dess oförmåga att ansluta till en stationär eller bärbar dator med Windows eller MacOS. Varje foto du vill skriva ut måste finnas på din iPhone.

KODAK Step Wireless Printer< /h3>

Anslut enkelt till din iPhone med KODAKs bärbara Step-skrivare och skriv ut dina foton praktiskt taget var som helst med bläck- och bandfri utskrift.

Amazon

69,99 USD
99,99 USD Spara 30 %

Bästa bärbara skrivaren och skannern: HP OfficeJet 250 All-in-One

HP

Proffs

 • ✓ Ansluter via Wi-Fi och Bluetooth
 • ✓ Ekonomisk bläckanvändning
 • ✓ Automatisk skanner och kopiator
 • ✓ HP ePrint-appen är en fantastisk resurs

Nackdelar

 • ✗ Mycket dyrt
 • ✗ Lite stor för en bärbar skrivare
 • ✗ Liten automatisk matningskapacitet
 • ✗ Erbjuder inte USB-utskriftsstöd

Med en längd på strax under 15 tum är HP OfficeJet 250 All-in-One på den större sidan av bärbar, men den trådlösa utskriften och snabbladdningsbatteriet hjälper den att kvalificera sig. Naturligtvis är dess storlek direkt relaterad till allt den är kapabel till, som en fullserviceskrivare som kan leverera tydliga svarta och färgutskrifter.

Allt-i-ett-enheten är också utrustad med en matarskanner, så att du kan skanna helsidesdokument trots 7,8-tumsdjupet. Eftersom sidorna du skannar måste matas genom skrivaren kommer du inte att kunna skanna saker som ditt körkort eller boksidor.

RELATERATSkriv ut filer var som helst via valfri enhet med Dropbox

OfficeJet 250 ansluts till dina mobila enheter och stationära eller bärbara datorer via Bluetooth eller Wi-Fi Direct. Du kan skicka utskrifter via HP ePrint-appen (tillgänglig på iOS och Android) för att skriva ut från en Dropbox eller välja foton att skicka till den bärbara skrivaren. Med appen kan du övervaka dina patronnivåer så att du aldrig får slut på bläck.

HP var tvungen att göra vissa uppoffringar med OfficeJet 250, som dubbelsidig utskrift och en dokumentmatare för 10 ark. Som förväntat för en bärbar dator är skrivaren långsammare när den körs på batteri med tio sidor per minut i svart och sju sidor per minut i färg. Inkopplad fördubblas utskriftshastigheten.

HP OfficeJet 250 All-in-One

Detta kompletta paket låter dig skriva ut, kopiera och skanna dokument med en effektiv automatisk matare som hjälper till att minska utrymmet.

Amazon

489,99 $
 

Vanliga frågor

Kan jag ta med en bärbar skrivare på ett flygplan?

Enligt TSA kan du ta med en bärbar skrivare på ett flygplan i USA. När du går igenom säkerhetskontrollen måste du ta ut den ur väskan och placera den i en separat behållare. Följ alla regler och riktlinjer för elektroniska enheter när du är ombord på planet.

Hur ansluter jag min bärbara skrivare till en bärbar dator?

Beroende på den bärbara skrivaren kan du kanske ansluta till din bärbara dator med en USB-kabel eller via ett Wi-Fi-nätverk. Om du använder en USB-kabel ansluter du sladden till en ledig USB-port och sätter på skrivaren.

För både trådbundna och trådlösa anslutningar, skriv “Skrivare” i sökfältet i aktivitetsfältet och välj “Skrivare och skannrar.” På den här skärmen väljer du “Lägg till en skrivare eller skanner” och sedan “Lägg till enhet”. Din bärbara skrivare bör visas, då väljer du “Lägg till enhet”  igen.

Nu ska din bärbara skrivare vara ansluten till din bärbara dator och redo för utskrift.

Hur skriver jag ut från min iPhone?

den vanligaste metoden att skriva ut från din iPhone är att använda AirPrint. För att AirPrint ska fungera måste både din telefon och bärbara skrivare vara på samma Wi-Fi-nätverk. Du kan skriva ut från Mail, Foton eller Safari med funktionen “Dela”, som bör fylla i “Skriv ut” som ett alternativ.

Vissa bärbara skrivare stöder Bluetooth-anslutningar, som du kan ställa in genom att gå in i din iPhones “Inställningar” och “Bluetooth”. Tejpa Bluetooth-omkopplaren till “På” och gör skrivaren upptäckbar genom att följa de medföljande anvisningarna. När skrivarnamnet visas på din iPhone trycker du på det för att ansluta. Utskriften utförs på samma sätt som den gjordes via Wi-Fi.

Varför är min skrivare offline?

Din bärbara skrivare kan vara offline av flera anledningar. Den enklaste lösningen är att kontrollera om skrivaren är på. Om så är fallet kontrollerar du Wi-Fi- eller Bluetooth-anslutningen för att se till att din telefon och skrivare är anslutna till varandra.

Om du fortfarande har problem, kontrollera Print Spooler genom att söka efter “Tjänster” i din bärbara dators sökfält och välj sedan “Tjänster”. I fönstret som öppnas bläddrar du tills du hittar “Print Spooler”. Högerklicka på den och välj “Starta om”. Print Spooler ansvarar för att hantera utskriftsjobb till din dator.

Om allt annat misslyckas kan du installera om skrivaren och återansluta den till din enhet.

The Best Printers of 2023 Best Printer Overall HP ENVY 6455e Buy at Amazon Bästa budgetskrivare Epson Expression Home XP-4100 Shop Bästa hemmakontorsskrivare HP Color LaserJet Pro Multifunction M479fdn Köp på Amazon Bästa fotoskrivare Epson Expression Photo XP-970 Köp på Amazon Bästa bärbara skrivaren Canon Pixma TR150 Shop Bästa bläcktankskrivaren Canon Maxify GX6021 Köp på Amazon LÄS NÄSTA

 • › Chef ChatGPT: Cooking a Recipe Made by AI
 • › 6 saker du behöver för det perfekta Home Racing Sim-systemet
 • › PWM-fläkt vs. DC-fläkt: Vilket är bättre för PC-kylning?
 • › Någon kanske kan ta bort dina Windows-skärmbilder
 • › Windows 11 kommer att visa kontoaviseringar i startmenyn
 • › Recension av Dashlane Password Manager: Strömmande till toppen av vår lista