Jabras nya Elite 4-hörlurar får äntligen ANC

0
71
Jabra

Jabra är mest känt för sina avancerade öronsnäckor och Active-serien, men företaget har också några utmärkta hörsnäckor till ett mer överkomligt pris som är värt att överväga. Nya Jabra Elite 4 kommer fortfarande in under 100 $, bara nu har de aktiv brusreducering och mer intelligenta funktioner.

Jabra Elite 4, som är tillgänglig idag, för 99 $ packar en rad snygga funktioner i en relativt prisvärd uppsättning öronsnäckor. Den övergripande stilen och designen liknar Elite 3, som inte hade ANC, vilket gör dem mindre än idealiska för dem i bullriga miljöer.

Med nya Jabra Elite 4 kan du’ Kommer fortfarande att njuta av fysiska knappar, en sällsynthet på hörlurar nu för tiden. Som ett resultat kommer ett snabbt tryck omedelbart att aktivera en röstassistent, Spotify, snabbt svara på samtal eller aktivera Jabra’s HearThrough-transparensläge.

Växla visning i full storlek1 av 3Föregående bild
JabraNext Slide Föregående bild
JabraNext Slide Föregående bild
JabraNext Slide

Men alla andra snygga funktioner ombord gör Elite 4 till en utmärkt uppsättning knoppar för $100. Dessa kommer med Bluetooth multipoint, så att du kan växla sömlöst mellan enheter, samtal och appar, för att inte tala om både Fast Pair (på Android) och Swift Pair.

Jabra använder samma 4-mikrofonteknologi för att förbättra samtalstydligheten som Elite 4 Active, som också ger utmärkt aktiv brusreducering för priset. Tack och lov, även med ANC, har Elite 4 fortfarande en anständig batteritid, bra för 5,5 timmars uppspelning. Dessutom får du 22 timmar med batterihöljet eller totalt 28 timmar med ANC inaktiverat.

Det är värt att notera att dessa fortfarande bara är IP55-klassade, vilket är mycket för gymmet. Men om du tränar intensivt eller planerar att vara mer aktiv kan du överväga den IP57-klassade Jabra Elite 4 Active.

Dessa hörsnäckor har även Jabras sololäge, så att användarna kan njuta av en åt gången. dags att förlänga batteritiden eller ta ett snabbt telefonsamtal medan den andra laddas. En annan aspekt som Elite 4 har jämfört med konkurrenterna är Qualcomm aptX-stöd och en helt anpassningsbar EQ med Jabra-appen.

Nya Jabra Elite 4 kommer i färgalternativen mörkgrå, marinblå, lila och ljusbeige och finns nu för 99 USD.

Jabra Elite 4-hörlurar

De helt nya Jabra Elite 4-öronsnäckorna kommer till ett budgetvänligt pris på 99 USD, med ANC, IP55 vattentäthet och mer. Ta ett par i en av fyra färger.

Handla