Hur man bygger en snabb onlinebutik med Nexcess Managed WooCommerce

0
71
Nexcess

E-handel är en mångmiljonindustri som är redo att växa när fysiska återförsäljare kämpar för att hålla sina dörrar öppna , och konsumenternas förtroende för stora varumärken avtar. Om du vill att din onlinebutik ska vara en del av småföretagens renässans är Nexcess Managed WooCommerce ett snabbt, effektivt och pålitligt verktyg för att höja den digitala shoppingupplevelsen.

Nexcess Managed WooCommerce Hosting är en pionjär inom e-handelsutveckling som optimerar applikationer för att förenkla hanteringen av ett digitalt skyltfönster. Medan många värdföretag framhåller standardvärd som “WooCommerce-värd,” Nexcess utvecklade en plattform som är äkta WooCommerce-värd. När det implementeras kan Nexcess hjälpa ditt skyltfönster online att köra snabbare genom många av dess värdefulla funktioner.

Så bygger du din e-handelswebbplats…

För att en e-handelswebbplats ska blomstra måste den vara en plats som shoppare vill gå till. Ett fult skyltfönster kommer inte att hålla med dina konsumenter, och om det är dåligt utformat kommer de att lämna innan de ger din produkt en andra titt.

Nexcess erbjuder en intuitiv StoreBuilder som inte kräver någon kodningsförmåga och som är lätt att arbeta med, även för ägare med liten eller ingen designerfarenhet. Från produktlayouter till individuella sidor och färgscheman, alla aspekter är till hands och kan enkelt ändras efter dina önskemål.

Nexcess Managed WordPress förbättrar din tid i backend, vilket ger en oöverträffad webbplatsutvecklingsprocess som erbjuder allt du behöver för att bygga och driva ett snabbt och funktionellt skyltfönster.

Nexcess

…och Keep It Moving

Mycket går åt till att driva en webbplats, och ägare ska inte behöva spendera mycket tid på att hålla sin online. Nexcess övervakar viktiga funktioner och funktioner som Edge DNS för att säkerställa att dina kunder har ett sätt att hitta och komma åt din digitala butik. Liksom byggverktyget är Edge DNS användarvänlig och kan konfigureras utan krångel.

Hur du optimerar din butiks användarupplevelse

En av de värsta sakerna för användare att uppleva i alla onlineutrymmen är en långsam och webbplats som inte svarar. Med en e-handelsbutik bör användarna se växlarna röra sig hela tiden. Produkter ska laddas snabbt. Föremål bör omedelbart placeras i vagnar med ett klick. Varje aspekt av kassaprocessen bör vara flytande och utan ansträngning föra interaktionen framåt.

Nexcess hjälper till att hålla saker och ting flytande med fri tillgång till Object Cache Pro, ett premiumverktyg som utför frågor med liten fördröjning. Resultatet är ett snabbare skyltfönster utformat för att förbättra användarupplevelsen.

Ett inbyggt nätverk för innehållsleverans (CDN) fungerar som ett annat sätt att cachelagra för att göra filer som ofta används lätt tillgängliga. Användare kommer att uppleva mycket mindre driftstopp medan din webbplats laddas via Nexcess Managed WooCommerce-värd.

Nexcess

Dygnet runt Support

Att hålla dig uppdaterad om din butiks analyser och att ha ett försäljningsställe att vända sig till för support är avgörande för den långsiktiga livslängden för din WooCommerce-butik. Nexcess Managed WooCommerce kommer med övervakningsvarningar för att hålla dig à jour med försäljningstrender och eventuella webbplatsproblem, till exempel låga hastigheter eller fel vid kassan

Skulle du stöta på ett problem som du inte kan hantera är ett team av WooCommerce-experter tillgängligt 365 dagar, 24/7. De kommer att samarbeta med dig för att hålla din webbplats igång, oavsett om det är första gången på morgonen eller sent på kvällen.

Start Din e-handelsbutik idag

Nödvändig

Med din webbplats under överinseende av Nexcess Managed WooCommerce Hosting kan du fokusera mer på dina produkter och leverera en kundserviceupplevelse av hög kvalitet. För så lite som $19 per månad kan du dra nytta av Nexcess’ premiumvärdtjänster, inklusive 30 GB lagringsutrymme, 3 TB bandbredd, alla nödvändiga SSL-certifikat och så mycket mer.

Nexcess Managed WooCommerce Hosting

Ge dina kunder ett snabbt laddat, rent och lättnavigerat e-handelsskyltfönster med Nexcess Managed WooCommerce Hosting.< /p> Handla

 

LÄS NÄSTA

  • › Endast idag: Spara 57 % på en Samsung Galaxy S23 Ultra
  • › Skaffa M2 Apple Mac Mini med 512 GB lagringsutrymme för 100 USD rabatt
  • › Plex lämnar PlayStation 3
  • › De bästa vattenkylningssatserna för din dator 2023
  • › Bing Chat AI blir snabbare och har nya knappar
  • › Razer säljer nu en musmatta i härdat glas