Endast idag: Spara 63 % på en Samsung Galaxy S23 Ultra med inbyte

0
76
Samsung

Få den senaste, bästa smarttelefonen i Samsungs mobila ekosystem till en stor rabatt genom denna speciella snabbrea. Tillgänglig idag, 20 mars, kan du ta hem Galaxy S23 Ultra för så lite som $449,99 (63 % rabatt) med inbyte, tillsammans med dess robusta mängd funktioner, och spara ytterligare 30 % på Samsung Care+-skydd.

Uppdatering: Vi har tidigare rapporterat att S23 Ultra var till försäljning för 449,99 USD utan inbyte, medan S23 Ultra faktiskt var tillgänglig för 689 USD utan inbytes- i. Strax efter uppdatering av artikeln med denna information upphörde priset på $689, och det enda tillgängliga erbjudandet nu är $449,99 med inbyte. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

S23 Ultra ingår i vår lista över bästa telefoner 2023 och är ett mobilt kraftpaket som får beröm för att vara en värdig efterträdare till förra årets flaggskepp. Även om du kan gå iväg med en S23 Ultra till ett mycket lågt pris, får du fortfarande briljanta funktioner som Snapdragon 8 Gen 2-processor, upp till 12 GB RAM, 45 W trådbunden laddningshastighet och den livfulla 6,8-tums AMOLED X2 lätt böjda skärmen med 120Hz uppdateringsfrekvens. Om du drar nytta av 30 % rabatt på Samsung Care+ får du även stöld- och förlustskydd, obegränsade reparationer även för oavsiktliga fall och spill, och förbättrad säkerhet med Knox Guard.

Samsung Galaxy S23 Ultra | 449,99 $ (63 % rabatt med inbyte) | Samsung

En av Galaxy S23 Ultras lysande prestationer är dess kameror, som arbetar tillsammans för att fånga dina viktigaste ögonblick i högsta kvalitet. Njut av upp till 10 MP vid 10X optisk zoom och 200 MP breda bilder med den bakre kameran och upp till 12 MP med den främre kameran. Du kan göra allt detta samtidigt som du drar nytta av kraften och livslängden som det massiva 5 000mAh-batteriet ger, som kan vara hela dagen och laddas tillbaka till 100 % på nolltid.

S23 Ultra är mogen med funktioner att mixtra med, från den intelligenta scenoptimeraren till ultraljudsfingeravtrycksläsaren. Om du behöver mer prestanda finns telefonen även med 12GB RAM och kan köpas med 256, 512 och 1TB lagringsalternativ. Din nya S23 Ultra kommer också med S Pen, som gör telefonen mer kapabel och bekväm, särskilt för mer tråkiga uppgifter.

Bara idag, ta din nya Samsung Galaxy S23 Ultra från 449 $ (63 % rabatt) med inbyte, spara 30 % extra på Samsung Care+ och dra nytta av ett av de bästa erbjudandena på den här enheten sedan den lanserades i februari .

Galaxy S23 Ultra Flash-rea

Samsungs kraftfulla Galaxy S23 Ultra är en efterlikning av S22 på alla de bästa sätten, med en Snapdragon-processor och upp till 1 TB lagringsutrymme.

Handla

449,00 USD
 

LÄS NÄSTA

  • › Hur man installerar eller tar bort valfria funktioner i Windows 11
  • › Hur man bygger en snabb onlinebutik med Nexcess Managed WooCommerce
  • › Skaffa M2 Apple Mac Mini med 512 GB lagringsutrymme för 100 USD rabatt
  • › 8BitDo-kontroller fungerar nu bättre med iPhone och Mac
  • › Razer säljer nu en musmatta i härdat glas
  • › Plex lämnar PlayStation 3