De beste manieren om Nintendo Switch eShop-verkopen bij te houden

0
73

De Nintendo eShop op de Nintendo Switch is een geweldige manier om nieuwe videogames te vinden om te spelen. Naast alle grote Nintendo-games vind je er ook veel kleinere indie-games. Een ander belangrijk aspect van de eShop is dat er bijna altijd uitverkoop is, en je kunt verwachten dat bijna elk spel in de eShop ooit in de uitverkoop zal gaan.

Het kan echter vermoeiend worden om de eShop-verkopen zelf bij te houden. Zelfs als je games aan je verlanglijst toevoegt, moet je je best doen om altijd door te gaan en te controleren of de games die je wilt in de uitverkoop zijn. In plaats van dit te doen, zijn er efficiëntere manieren om de eShop-verkopen bij te houden en de beste deals te krijgen voor de games die je wilt.

Inhoudsopgave

  Er zijn zowel smartphone-apps als websites beschikbaar die de eShop-verkopen voor u bijhouden, u op de hoogte stellen wanneer de gewenste games in de uitverkoop zijn en andere functies bieden. We hebben enkele van de beste apps en websites verzameld die u kunt gebruiken.

  NT-deals

  NT Deals is de beste manier om Nintendo eShop-deals op je telefoon bij te houden. Het geeft een overzicht van alle games en Nintendo-applicaties in de eShop en hun huidige prijs in zowel de eShop als Amazon. Je kunt een spel aan je verlanglijst toevoegen en een melding krijgen wanneer de prijs daalt. De prijsstatistieken zijn handig voor eerdere prijswijzigingen van dit spel. Dit kan je helpen voorspellen wanneer een game in de uitverkoop gaat en voor welke prijs deze doorgaans in de uitverkoop gaat.

  Naast deze functies kun je videorecensies, beoordelingen en informatie over verschillende edities en DLC voor elke game vinden. Deze app is geweldig omdat je meldingen kunt ontvangen wanneer een game in de uitverkoop gaat.

  U kunt upgraden naar premium voor functies zoals het verwijderen van advertenties, diepgaande prijsregistratie en meer. Premium is een eenmalige aankoop van $ 9,99.

  Deku-deals

  Deku Deals is een van de beste websites voor het volgen van Nintendo eShop-verkopen. Je kunt prijzen vinden in de eShop en bij de meeste grote retailers voor elke game, prijsgeschiedenis, gamebeoordelingen, screenshots en meer. Zodra je een account op de site hebt aangemaakt, kun je games aan een verlanglijst toevoegen en via e-mail op de hoogte worden gesteld wanneer een game die je wilt in de uitverkoop gaat. Je kunt het zelfs instellen om je alleen te laten weten wanneer het spel een gewenste prijs bereikt of in een gewenst formaat in de uitverkoop gaat. Je kunt games die je bezit toevoegen aan je verzamelingslijst of aangepaste lijsten maken.

  Deze website is geweldig voor het volgen van verkopen in de eShop en bij grote retailers als je de voorkeur geeft aan fysieke exemplaren van je games. Deku Deals heeft veel geweldige functies waarmee je je Switch-gamebibliotheek met een beperkt budget kunt bouwen.

  NintyPricer

  Deze website heeft een duidelijk formaat, waarin alle Nintendo Switch-games voor je worden vermeld en waarmee je ze snel aan je verlanglijst kunt toevoegen. Je kunt zowel Nintendo eShop-prijzen, Amazon-prijzen voor digitale games als prijzen voor fysieke Amazon-games zien. Na het aanmaken van een account en het toevoegen van games aan je verlanglijst, zal NintyPricer je via e-mail op de hoogte stellen zodra een game die je wilt in de uitverkoop gaat.

  Deze site heeft minder functies dan andere vermelde sites, maar het is een geweldige optie als je iets eenvoudigs en gemakkelijks wilt gebruiken.

  PS Prijzen

  PS-prijzen zijn perfect voor Nintendo Switch. Het is ideaal voor het volgen van gameprijzen voor Playstation- en Xbox-winkelprijzen. Bij elk spel krijg je actuele prijsinformatie en prijsgeschiedenis. Wanneer u zich aanmeldt voor een account, kunt u games kiezen om e-mailmeldingen te ontvangen. Je kunt ook een prijsdrempel instellen, zodat je alleen e-mails ontvangt als een game een bepaalde prijs overschrijdt.

  Je kunt ook kiezen voor de premium-versie van de site voor $ 2,99 per maand, $ 29,99 per jaar of $ 89,99 voor het leven. De premium-laag geeft je extra functies zoals geen advertenties, donkere modus, game-releasemeldingen, geavanceerde game-aanbevelingen en meer. De gratis versie is echter net zo nuttig, dus deze site is over het algemeen een goede keuze.

  Subreddit voor Nintendo Switch-deals

  De subreddit r/NintendoSwitchDeals biedt dagelijkse links naar talloze games die in de Nintendo eShop te koop zijn. Als je geen specifieke games hebt waarvan je op de hoogte wilt worden gehouden, kan dit een geweldige manier zijn om prijsverlagingen voor games te vinden.

  Je kunt deze subreddit ook samen met de andere genoemde platforms gebruiken om deals te ontdekken voor games waarvan je misschien nog nooit hebt gehoord . Een handig aspect van deze subreddit is dat je berichten kunt sorteren op online deals en deals bij grote retailers zoals Walmart of Best Buy.

  Krijg je favoriete Switch-games goedkoop met deze uitverkooptrackers

  Gameprijzen kunnen tegenwoordig behoorlijk hoog oplopen, dus het is verstandig om waar mogelijk Nintendo-games in de uitverkoop te pakken te krijgen. In plaats van te proberen het volgen helemaal zelf te doen, maken deze bronnen het ongelooflijk gemakkelijk en efficiënt om de beste prijzen te krijgen voor games die je altijd al wilde hebben.

  Welke games hoop je in de uitverkoop te zien in de Nintendo eShop? Laat het ons weten in de reacties.