Bästa sätten att spåra Nintendo Switch eShop-försäljning

0
75

Nintendo eShop på Nintendo Switch är ett utmärkt sätt att hitta nya videospel att spela. Förutom alla stora Nintendo-spel kan du även hitta många mindre indiespel. En annan viktig aspekt av eShop är att det nästan alltid pågår försäljning, och du kan förvänta dig att nästan varje spel på eShop kommer att börja säljas någon gång.

Det kan dock bli tröttsamt att spåra eShop-försäljning själv. Även om du lägger till spel på din önskelista måste du anstränga dig för att alltid gå vidare och kolla om de spel du vill ha finns till rea. Istället för att göra detta finns det mer effektiva sätt att hålla reda på eShop-försäljningen och få de bästa erbjudandena på de spel du vill ha.

Innehållsförteckning

  Både smartphone-appar och webbplatser finns tillgängliga som kommer att hålla reda på eShop-försäljningen åt dig, meddela dig när de spel du vill ha finns till rea och erbjuda andra funktioner. Vi har samlat några av de bästa apparna och webbplatserna du kan använda.

  NT-erbjudanden

  NT-erbjudanden är det bästa sättet att spåra Nintendo eShop-erbjudanden på din telefon. Den listar alla spel och Nintendo-applikationer på eShop och deras nuvarande pris på både eShop och Amazon. Du kan lägga till ett spel på din önskelista och få ett meddelande när priset sjunker. Prisstatistiken är praktisk för tidigare prisförändringar i detta spel. Detta kan hjälpa dig att förutsäga när ett spel kan börja säljas och vilket pris det vanligtvis säljs.

  Förutom dessa funktioner kan du hitta videorecensioner, betyg och information om olika utgåvor och DLC för varje spel. Den här appen är bra eftersom du kan få aviseringar när ett spel börjar säljas.

  Du kan uppgradera till premium för funktioner som annonsborttagning, djupgående prisspårning och mer. Premium är ett engångsköp för $9,99.

  Deku-erbjudanden

  Deku Deals är en av de bästa webbplatserna för att spåra Nintendo eShop-försäljning. Du kan hitta priser i eShop och hos de flesta större återförsäljare för varje spel, prishistorik, spelbetyg, skärmdumpar och mer. När du väl har skapat ett konto på sajten kan du lägga till spel på en önskelista och få ett meddelande via e-post när ett spel du vill ha kommer till försäljning. Du kan till och med ställa in det för att bara berätta när spelet når ett önskat pris eller börjar säljas i önskat format. Du kan lägga till spel du äger till din samlingslista eller skapa anpassade listor.

  Denna webbplats är utmärkt för att spåra försäljning i eShop och hos större återförsäljare om du föredrar fysiska kopior av dina spel. Deku Deals har många fantastiska funktioner som hjälper dig att bygga ditt Switch-spelbibliotek på en budget.

  NintyPricer

  Den här webbplatsen har ett enkelt format, listar alla Nintendo Switch-spel åt dig och låter dig snabbt lägga till dem på din önskelista. Du kan se både Nintendo eShop-priser, Amazons digitala spelpriser och Amazons fysiska spelpriser. När du har skapat ett konto och lagt till spel på din önskelista kommer NintyPricer att meddela dig via e-post när ett spel du vill ha börjar säljas.

  Den här webbplatsen har färre funktioner än andra webbplatser som anges, men det är ett bra alternativ om du vill ha något enkelt och lätt att använda.

  PS-priser

  PS-priser är perfekta för Nintendo Switch. Det är idealiskt för att spåra spelpriser för Playstation- och Xbox-butikspriser. Med varje spel får du aktuell prisinformation och prishistorik. När du registrerar dig för ett konto kan du välja spel för att få e-postaviseringar. Du kan också ställa in en priströskel, så att du bara får mejl när ett spel faller förbi ett specifikt pris.

  Du kan också välja premiumversionen av webbplatsen för 2,99 USD per månad, 29,99 USD per år eller 89 USD för livet. Premiumnivån ger dig extra funktioner som inga annonser, mörkt läge, meddelanden om spelsläpp, avancerade spelrekommendationer och mer. Den kostnadsfria versionen är dock lika användbar, så den här sidan är ett bra val överlag.

  Nintendo Switch Deals Subreddit

  r/NintendoSwitchDeals subreddit ger dagliga länkar till massor av spel som säljs i Nintendo eShop. Om du inte har specifika spel du vill bli meddelad om kan detta vara ett bra sätt att hitta prissänkningar på spel.

  Du kan också använda denna subreddit tillsammans med den andra nämnda plattformar, för att upptäcka erbjudanden på spel du kanske aldrig har hört talas om förut. En användbar aspekt av denna subreddit är att du kan sortera inlägg efter onlineerbjudanden och erbjudanden hos stora återförsäljare som Walmart eller Best Buy.

  Få dina favoritswitchspel billigt med dessa reaspårare

  Spelpriserna i dag kan bli ganska höga, så det är klokt att köpa Nintendo-spel till rea när det är möjligt. Istället för att försöka göra spårningen helt själv, gör dessa resurser det otroligt enkelt och effektivt att få de bästa priserna på spel du alltid har velat ha.

  Vilka spel hoppas du få se till försäljning i Nintendo eShop? Låt oss veta i kommentarerna.