Vad är bitter och varför finns de i cocktails?

0
77
Alexander Prokopenko/Shutterstock.com

Har någonsin undrat varför dryckerna du köper ut smakar så läckra och komplexa, men när du gör dem hemma är något… saknas? Det kan vara en cocktails innehåll av bitter. Men vad är bitter? Vad tillför de till en cocktail?

Bitter i cocktails skapas av växter som frukt, bark, rötter och aromatiska örter. De ger smak, djup och känsla till dina favoritcocktails.

Det finns många unika typer av bitter som passar bäst med olika typer av drycker. Oavsett vilken dryck du väljer, finns det troligen en typ av bitter för att förstärka den.

Esmula Bartender Kit med snyggt bambuställ

12 25 oz cocktailshakerset för blandade drycker, professionellt verktygsset i rostfritt stål och häfte med cocktailrecept

Amazon

35,99 $
$39,99 Spara 10 %

RELATERADE12 törstsläckande cocktails för varje månad på året

Det finns flera olika typer av bitter, inklusive aromatiska, örtbaserade, nötter och matsmältningsämnen. Aromater är några av de vanligaste och apelsin är en populär smak för dem. Örtbitter är precis vad de låter som och har smaker som mynta och citronmeliss. Några av de mer sällsynta alternativen är kaffe- och chokladbaserade nötbitter. I grund och botten, om du vill förstärka en smak, finns det troligtvis en bitterhet för det.

Bitter var en gång populära cocktailingredienser, men under förbudet—när alkohol var förbjudet— 8212;de minskade i popularitet. Nu är det dock lite av ett uppsving tack vare ett förnyat intresse för cocktailtillverkning, och naturligtvis har klassiska recept som Old Fashioneds alltid krävt bitter.

Om du vill prova att mixa ta några drinkar hemma, kanske du vill plocka upp lite bitter (och dessa bartillbehör för att piffa upp din varukorg).