Ukentlig horoskop, 19. mars 2023 – 24. mars 2023: Væren, Vekten, Jomfruen og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
73

VÆREN (21. mars – 20. april)

Din regjerende planet, Mars, er litt ubesluttsom, hovedsakelig fordi du finner det veldig lett å bli revet med av små detaljer og miste synet av det store bildet. Du kan derfor gjøre best for å gjøre det klart at posisjonen din ikke kan endres.

TYREN (21. apr. – 21. mai)

Det er på tide at alle dere Tyre kan trene Vær forsiktig, så tenk lenge før du forplikter deg til noen økonomiske satsinger. Impulskjøp bør være utenfor agendaen med mindre du er villig til å skille deg av med en stor mengde kontanter for en minimal avkastning!

Anbefalt for deg

  • 1Numerologiske spådommer – 20. mars til 26. mars
  • 2Horoskop i dag, 18. mars 2023: Sjekk astrologiske spådommer for kreft, løve, vekt, tvillinger og andre tegn
  • 3Horoskop i dag, 17. mars 2023: Sjekk astrologisk spådom for Væren, Vekten, Steinbukken, Fiskene og andre tegn

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Den energiske planeten Mars oppmuntrer deg til å være utålmodig og hensynsløs, så hvis du begynner å gi ordre eller ultimatum nå, kan det hende du havner i veldig varmt vann. Mitt råd vil være å holde deg til våpenet ditt, men tråkk veldig forsiktig, spesielt i personlige saker.

LES OGSÅ |I IT Act-etterfølgeren vurderer regjeringen “trygg havn” for nettplattformer

CANCER (22. juni &#8211) ; 23. juli)

Det er på tide å sjekke ut din essensielle, indre natur. Kreft er et vanntegn, og som alle vannholdige individer er du dypt omsorgsfull og medfølende. Likevel kan hendelser på jobben få deg til å føle deg litt forvirret. Kolleger og kollegaer ser bare ikke ting gjennom øynene dine!

LEO (24. juli – 23. august)

Lys opp og kos deg. Venus, kjærlighetens dame, skal snart stille opp i en spesiell formasjon som lover kjærlighet til alle unntatt totale eremitter. Dine assosiasjoner til barn bør komme til nytte, og sønner, døtre, nevøer og nieser kan bli hengitt til deres hjerter’ glede.

JOMFRU (24. august – 23. september)

Det er en blandet uke, men positiv. Endringer hjemme bør være midlertidige og overfladiske. Men selv om du mistenker at alt det gode arbeidet ditt til slutt kan bli angret, er det ingen unnskyldning for ikke å gå videre. Alle verdifulle aktiviteter er lik en nyttig opplevelse selv om resultatene ikke er som du forventer!

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Snakk, men vær forberedt på å vente litt lenger før du ser at planene og ideene dine blir satt ut i livet. Ved slutten av uken vil du være klar over hva som må gjøres hjemme og vil kunne sammenligne notater med familiemedlemmer. Hvis du virkelig ønsker å få dem til å se ting på din måte, må du gå foran med et godt eksempel.

Annonse

SCORPIO (24. okt. – 22. nov.)

Selv om du føler at du har savnet båten er det fortsatt tid til å ta igjen. Venner og slektninger vil ta hensyn til deg, spesielt hvis du har gjort noen sjenerøse bevegelser i det siste. Du må være rettferdig mot venner og familie, og store deler må være likt fordelt blant alle.

SAGITTARIUS (23. nov. – 22. desember)

Du liker å fortelle det som det er, noe som for noen mennesker betyr å være ganske taktløs. Men akkurat nå er du mest sjarmerende og overbevisende, og rett å snakke er kanskje ikke den beste tilnærmingen. Innen syv dager vil du også høre nyheter om en økonomisk plan.

LES OGSÅ |Syed Ata Hasnain skriver: Med livstidsdom i krigsretten i Amshipora, forsterkes Hærens forpliktelse til rettssikkerhet

STEINBOKK (23. desember – 20. jan.)

Livet kan være full av alle slags halvskjulte understrømmer. Imidlertid vil et uforklarlig mysterium bli oppklart snart, muligens i løpet av uken. Inntil da vil du bli fascinert av all slags sladder, rykter og skjult kunnskap. Midtuke favoriserer innenlandske arrangementer.

Annonse

AQUARIUS (21. januar – 19. februar)

Ingen av oss kan eksistere helt uten menneskelig selskap, og du trenger fortsatt partnere’ eller nære ledsagere’ støtte og samarbeid dersom du skal binde opp løse tråder. Men folk du møter neste uke kan være mer positive og hjelpsomme enn de du har kjent lenge.

Les også

Numerologiske spådommer – 20. mars til 26. mars

Horoskop i dag, 18. mars , 2023: Sjekk astrologisk spådom for kreft…

Horoskop i dag, 17. mars 2023: Sjekk astrologisk spådom for Væren,…

Horoskop i dag, 16. mars 2023: Sjekk astrologisk prediksjon for Aquari…

 FISKENE (20. februar – 20. mars)< /h2>

Du blir lett flau, men det som skjer i løpet av de neste syv dagene bør øke din profesjonelle status og sosiale selvtillit, slik at du kan overvinne tidligere minner. Ordne alle økonomiske forhold før heller enn senere, ellers kan du oppleve at omstendighetene har gått videre, og du må gå tilbake til utgangspunktet.