OnePlus laat je een telefoon proberen voor “100 dagen geen spijt”

0
70
OnePlus

Als je op zoek bent naar een nieuwe Android-smartphone, kun je de indrukwekkende nieuwe OnePlus 11 5G overwegen. Hoewel het veel te bieden heeft, zoals een groot 6,7-inch scherm en krachtige camera's, heeft OnePlus zojuist een nieuwe “100 Days No Regrets” programma met een verlengde terugkeerperiode.

Het idee is simpel. De meeste mensen weten welk type (of merk) smartphone ze leuk vinden, en als je ooit hebt overwogen om over te stappen van Samsung of Apple naar OnePlus, dan is dit je kans om het zonder risico te doen.

Klanten die tussen 20 maart en 30 april 2023 de nieuwe OnePlus 11 5G kopen, kunnen de telefoon 100 dagen zonder risico uitproberen. Zolang u het apparaat binnen 15 dagen na levering in het programma registreert, heeft u 100 dagen de tijd om te beslissen of het geschikt voor u is.

GERELATEERDBestel vandaag de OnePlus 11 voor een gratis opslagupgrade

Als je op enig moment binnen de retourperiode van 100 dagen ervoor kiest om een ​​andere route te nemen, kun je een retourproces starten, de OnePlus 11 5G terugsturen naar het bedrijf en na een snelle inspectie ontvang je een volledige terugbetaling.

Voor degenen die het niet weten, de OnePlus 11 5G is een behoorlijk solide telefoon voor de vraagprijs van $ 699. U zult genieten van een groot 6,7-inch 120 Hz HD AMOLED-scherm, een krachtige Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-processor met 8 of 16 GB RAM, 128 of 256 GB opslagruimte en de nieuwste Android 13-software.

Andere specificaties zijn onder meer een duurzame batterij van 5000 mAh met snel opladen van 100 W en een drietal camera's van het merk Hasselblad aan de achterkant. Het is een goed afgeronde telefoon die vergelijkbaar is met de nieuwste Galaxy S23 en de rest van de concurrentie.

Eerlijk gezegd is de promotie een beetje dom, maar het zou een geweldige manier kunnen zijn om wat klanten te stelen Samsung of Google. Grijp de nieuwe OnePlus 11 5G via onze onderstaande link en probeer het eens.

OnePlus 11 5G | 16 GB RAM + 256 GB US Factory Unlocked

De nieuwe OnePlus 11 5G heeft het allemaal: een enorm scherm, tonnen stroom, een hele reeks camera's en supersnel opladen. Koop er vandaag nog een.

Amazon

$ 799,00
 

OnePlus

Best Buy