Kritiek te midden van het succes van de Indiase democratie, zoals 'kaala teeka': Modi

0
41

Premier Narendra Modi op zaterdag zei dat het [opmerkingen] als “kaala teeka” was, aangezien alles zo gaat. goed in het land.

Zonder iemand te noemen, zei de premier ook dat het succes van de Indiase democratie en haar instellingen sommige mensen schaadt en dat ze het daarom aanvallen. “Maar India zal zijn doelen blijven bereiken”, zei Modi in zijn keynote-toespraak — 'The India Moment' — op het India Today-conclaaf in New Delhi op zaterdagavond.

Aanbevolen voor u

  • 1Chhattisgarh-tiener schrijft bordexamens met linkerbeen, wil leraar worden
  • 2Jammu & Kasjmir krijgt eerste BDI-project na intrekking van artikel 370
  • 3Niemand zal worden gespaard: J-K-politie in geval van oplichter die zich voordeed als PMO-functionaris

Tijdens zijn recente tournee naar het VK had Rahul Gandhi opgemerkt dat democratische instellingen in India worden aangevallen, met de BJP beschuldigt hem van het belasteren van India op buitenlandse bodem en het zoeken naar buitenlandse interventie.

De premier somde ook de prestaties van India in de eerste 75 dagen van dit jaar op. “In 75 dagen van 2023 werd het groene budget van India aangekondigd, werd de luchthaven ingehuldigd in Shivamogga, werd de IIT Dharwad-campus ingehuldigd, begon de volgende fase van Metro Rail in Mumbai en werd 's werelds langste riviercruise gelanceerd,” zei hij.

De premier merkte op: Als er iets gunstigs gebeurt, is er een traditie om een ​​zwarte stip te plaatsen om een ​​kwaad oog af te weren. Sommige mensen hebben het op zich genomen om dat te doen….”

Hij sprak ook over enkele van de vlaggenschipplannen van de regering, economische groei, ontwikkeling van grensdorpen, ontwikkeling in het noordoosten en empowerment van vrouwen.

“India gaat nu vooruit, ondanks enorme uitdagingen”, merkte hij op. “India heeft de wereld laten zien dat democratie iets kan opleveren”, zei Modi. “Ik denk dat sommige mensen dit succes niet kunnen verteren… Ik ben ervan overtuigd dat India ondanks dergelijke aanvallen zijn doelen zal blijven bereiken”, zei de premier.

Lees ook

Hardhandig optreden tegen Waris Punjab De: Veiligheidsdeken over Punjab terwijl de politie sluit… ” />

Bilaspur-jongere valt dood tijdens het filmen van een Instagram-reel met vrienden

Enkele gepensioneerde rechters maken deel uit van 'anti-India gang' proberen om van de rechterlijke macht een…

76 voorbeelden van nieuwe Covid-variant XBB1.16 gevonden in India: INSACOG-gegevensAdvertentie

Modi haalde ook uit naar verschillende oppositiepartijen omdat ze zich schaarden achter de acties van verschillende onderzoeksbureaus tegen hun leiders in gevallen van vermeende corruptie. Terwijl zwendelpraktijken in miljoenen roepies vroeger de krantenkoppen haalden, haalt nu de samenkomst van de corrupten, bang voor de actie in corruptiezaken, nieuws, voegde hij eraan toe.

© The Indian Express (P) Ltd