KEAM 2023: CEE start registraties; kijk hoe je moet solliciteren

0
70

KEAM 2023: De Commissioner of Entrance Examinations (CEE) Kerala is vrijdag begonnen met het registratieproces voor de Kerala Engineering Architecture Medical (KEAM) 2023. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich nu registreren voor het examen door de officiële CEE-website te bezoeken — cee.kerala. gov.in.

Lees |Geen voorstel om NEET UG twee keer per jaar te houden: Govt vertelt Lok Sabha

Kandidaten hebben tot 10 april 17.00 uur de tijd om zich aan te melden voor het examen. Kandidaten hebben tot 17.00 uur op 10 april de tijd om Klasse 10-certificaat, geboortedatum en kerststalbewijs te uploaden. Andere vereiste certificaten/documenten kunnen worden geüpload vóór 17.00 uur op 20 april.

Aanbevolen voor jou

  • 1MAH MBA, MMS CET 2023 toegangskaart uit; stappen om te downloaden
  • 2Queens University Belfast kondigt RUG-beurzen voor Indiase studenten aan
  • 3Assam-regering verwerpt geruchten over aardrijkskundepapierlek

KEAM 2023: How to registreren

Stap 1: Bezoek de officiële CEE-website — cee.kerala.gov.in.

Stap 2: Klik op de startpagina op de link met de tekst ‘ KEAM 2023 – Online applicatie’

Stap 3: Nieuwe kandidaten moeten zich registreren, anderen kunnen inloggen.

Stap 4: Vul de vereiste persoonlijke en opleidingsgegevens in op het sollicitatieformulier.

Stap 5: Betaal de aanvraagkosten en upload de vereiste afbeeldingen en documenten/certificaten.

Stap 6: Dien het aanvraagformulier in en bewaar de bevestiging.

Toelating tot Engineering Courses in Kerala is op basis van het Kerala Engineering Entrance Examination, zal de BPharm Rank-lijst worden opgesteld, volgens clausule 9.7.4 (f), op basis van het indexcijfer berekend op basis van de score behaald in Paper-1 (Physics & Chemistry) van de Engineering Entrance Onderzoek.

Advertentie

Toelating tot MBBS, BDS, BAMS, BSMS, BHMS, BUMS, landbouw, bosbouw, visserij, diergeneeskunde, samenwerking en bankieren, klimaatverandering en milieuwetenschappen, BTech-biotechnologiecursussen zijn gebaseerd op de NEET UG 2023-score.

De ranglijst voor architectuur wordt opgesteld door de commissaris voor toelatingsexamens door evenveel gewicht toe te kennen aan de cijfers die zijn behaald in de National Aptitude Test in Architecture (NATA).

Lees ook

< img src="https://images.indianexpress.com/2023/03/ch1731020-1.jpg?resize=450,250" />'Studenten kunnen overweldigd raken': CBSE waarschuwt scholen voor het starten van acade… Kharagpur.jpg?resize=450,250″ />

JEE Advanced 2023: afgelopen 5 jaar' cut-offs voor toelating tot CSE bij IIT Kh…

CUET Toppers' Tips: Poorav Bajaj's reis van perfecte score en het veiligstellen van …

NEET UG 2023: MBBS uit Kirgizië – controleer geschiktheid, vergoedingen, colleges, s…

De KEAM-score wordt gebruikt om toegang te krijgen tot engineering, architectuur, MBBS, BDS, homoeo, ayurveda, siddha, unani, landbouw, bosbouw, diergeneeskunde, visserij, samenwerking en bankieren, klimaatverandering en milieuwetenschappen, BTech biotechnologie en farmaciecursussen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd