IIT Madras begint met inschrijvingen voor het masterprogramma; geldige GATE-score vereist

0
49

Het Indian Institute of Technology (IIT) Madras nodigt aspiranten met een geldige GATE-score in vakcode-XH (Humanities & Social Sciences) uit om zich aan te melden voor de tweejarige masteropleiding in ontwikkelingsstudies, Engels en economie vanaf juli 2023.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich aanmelden voor dit masterprogramma door de officiële IIT madras-website te bezoeken – mtechadm.iitm.ac.in.

Aanbevolen voor jou

  • 1CUET UG 2023 niet vereist voor toelating tot NEHU, noordoostelijke universiteiten
  • 2Nieuwe cursus door IIT's: BTech in wiskunde en informatica door IIT-Indore
  • 3NEET MDS 2023: Scorekaarten verschijnen vandaag, kijk hoe u kunt downloaden

GATE 2023 Topper |Civil Engineering AIR 1 Suban Kumar Mishra verliet de baan om zich voor te bereiden op het toelatingsexamen

Kandidaten hebben tot 7 april de tijd om zich aan te melden voor deze tweejarige masteropleidingen. Volgens het officiële schema begint de tijdlijn voor toelatingsaanbiedingen vanaf 20 mei en de datum van aanmelding voor toelating is 24 juli.

Daarna is de oriëntatie voorlopig gepland op 26 juli en beginnen de lessen op 31 juli. Aspiranten moeten echter onthouden dat de bovengenoemde data voorlopig zijn en door het instituut kunnen worden gewijzigd.

Lees ook

'Studenten kunnen overweldigd raken': CBSE waarschuwt scholen tegen het starten van sessi…

IIT Roorkee biedt 25 UG, PG-stages aan onder het SPARK-programma 2023

Leven in een IIT: &# 039;Leerd om studie en buitenschoolse activiteiten te combineren…

JEE Advanced 2023: Laatste 5 jaar' categoriegewijs cut-offs voor toelating tot…

Geïnteresseerde studenten moeten minimaal 200 studiepunten behalen om in aanmerking te komen voor de MA-graad. Elke stream heeft 25 zitplaatsen voor Indiase studenten; zetels voor buitenlandse studenten worden boventallig. De studenten van elke stream hebben de mogelijkheid om te upgraden naar een PhD-programma volgens de richtlijnen van het instituut.

© IE Online Media Services Pvt Ltd