SEBA HSLC Board-eksamener: Assamisk papir kansellert på grunn av papirlekkasje

0
79

Dager etter lekkasjen av den generelle vitenskapelige spørsmålsoppgaven fra klasse 10-eksamenen, har den assamiske oppgaven også blitt lekket, sa sjefsminister Himanta Biswa Sarma torsdag kveld. Sarma har rådet Board of Secondary Education, Assam (SEBA) til å avbryte eksamenen og sette den på nytt.

“Det har blitt gjort meg oppmerksom på at det arresterte anklagede senteret som er ansvarlig for Luhit Khabalu HS-skolen har under avhør tilstått å ha lekket assamisk papir også. I lys av dette har jeg rådet SEBA til å omplanlegge assamesisk eksamen også,” Sarma twitret.

Anbefalt for deg

  • 1‘Geografi-spørsmålslekkasjenyheter er falske’: Assam-regjeringen
  • 2CUET Toppers’ Tips: Hvordan Poorav Bajaj fikk den perfekte poengsummen og sikret opptak ved DU’s SRCC
  • 3IIT Madras begynner registreringer for masterprogrammet gjennom GATE-score

Eksamenen for Modern Indian Language (MIL), som er assamisk, var planlagt til i morgen, 18. mars.

I mellomtiden sa utdanningsminister Ranoj Pegu at eksamenene for den assamesiske oppgaven så vel som andre MIL-fag er avlyst.< /p>Les |Assam SEBA HSLC-papirlekkasjerad: General Science-spørsmålet solgt for 3000 Rs på WhatsApp, sier politiet

“SEBA har informert meg om at som anbefalt av HCM @CMOfficeAssam, eksamen for alle MIL-fag, inkludert engelsk (IL) av HSLC planlagt til 18. mars, vil bli omlagt. Den nye datoen vil bli annonsert i morgen,” tvitret han.

I distriktene Karbi Anglong, West Karbi Anglong og Dima Hasao studerer studentene engelsk (i stedet for) i stedet for MIL Assamese. I tillegg til assamesisk er de andre MIL-fagene Bengali, Bodo, Hindi, Manipuri, Hmar, Nepali, Mizo, Khasi, Garo, Karbi og Urdu.

Spørgeoppgaven for allmennvitenskap for klasse 10-materikulasjonseksamenen ble lekket søndag kveld, og eksamen som var planlagt mandag ble deretter avlyst.

Les også

'Studenter kan bli overveldet': CBSE advarer skoler mot å begynne på skolen…

JEE Advanced 2023: Siste 5 år' sperre for opptak til CSE ved IIT-Kh…

BSEB Bihar Board 12. resultat 2023: Beståttkarakter, førstedivisjonspoeng, r…

GATE 2023 Topper: Civil Engineering AIR 1 Suban Kumar Mishra forlot corpora…Annonse

Ifølge en SEBA varsel, vil eksamen for emnet nå holdes 30. mars.

(Med PTI-innganger)

© IE Online Media Services Pvt Ltd