Så här tittar du på UFC 286 Edwards vs. Usman live online

0
32
UFC

Du kan streama UFC 286:s huvudkort mot en extra avgift endast på ESPN+, som ingår i Disney-paketet. Preliminära matcher kommer att streamas på UFC Fight Pass såväl som på ESPN2, som är tillgängligt med många live-TV-prenumerationer.

Leon Edwards och Kamaru Usman möts för tredje gången på UFC 286, som sänds från London’s O2 Arena den 18 mars 2023, klockan 17.00. ET/14.00 PT. Så här och var du streamar det live.

Hur man streamar UFC 286 Live i USA

Spela upp video

UFC 286’s huvudkort strömmar exklusivt på ESPN+ i USA. Sändningen är tillgänglig för ytterligare 79,99 USD för nuvarande prenumeranter på ESPN+ (9,99 USD per månad eller 99,99 USD per år) eller Disney-paketet (med ESPN+, Disney+ och Hulu för 12,99 USD+ per månad). Nya prenumeranter kan få ESPN+ ett år tillsammans med UFC 286 för 124,98 USD.

Se på ESPN+

Usman kommer att utmana nuvarande mästaren Edwards om welterviktstiteln, i parets tredje match-up. Varje fighter har vunnit en av sina två tidigare matcher, vilket gör detta till en tie-breaker såväl som ett mästerskap. UFC 286-huvudkortet innehåller också en lättviktsmatch mellan Justin Gaethje och Rafael Fiziev, en welterviktsmatch mellan Gunnar Nelson och Bryan Barberena, en flugviktsmatch för damer mellan Jennifer Maia och Casey O’Neill, och en mellanviktsmatch mellan Marvin Vettori och Roman Dolidze.

Alla prenumeranter på ESPN+ och Disney-paketet kan streama UFC 286’s preliminära matcher med start kl. 15.00. ET /  12.00 PT. De preliminära matcherna kommer också att sändas på ESPN2, som är tillgänglig via live-TV-streamingtjänster inklusive DirecTV Stream (+74,99 USD per månad efter en fem dagars gratis provperiod), Fubo TV (+74,99 USD per månad efter en tre dagars gratis provperiod) , Hulu + Live TV ($69,99+ per månad efter en sju dagars gratis provperiod), Sling TV ($40+ per månad), Vidgo ($64,95+ per månad) och YouTube TV ($64,99 per månad efter en sju dagars gratis provperiod ).

De tidiga preliminära matcherna strömmar på UFC Fight Pass ($9,99 per månad eller $95,99 per år) klockan 13.00. ET/10:00 PT.

Kringgå geografiska begränsningar med ett VPN

Om du bor utanför USA eller reser utomlands, och du fortfarande vill strömma UFC 286 på ESPN+, UFC Fight Pass eller en live-TV-streamingtjänst är ditt bästa alternativ att använda en VPN. Med ett VPN kan du kringgå geografiska begränsningar och strömma UFC 286 på dess utsedda plattformar.

ExpressVPN är vårt val för bästa totala VPN och bästa VPN för streaming. Det är ett snabbt och enkelt sätt att titta på UFC 286 var du än befinner dig. Så här kommer du igång:

  1. Ladda ner ExpressVPN.
  2. Anslut till en server i USA.
  3. Gå till ESPN+ för att köpa huvudkortsändningen, eller logga in på ditt ESPN+, UFC Fight Pass eller live-TV-streamingkonto för att se de preliminära matcherna. Du måste ange ett giltigt postnummer i USA.

ExpressVPN erbjuder också en gratis provperiod, så om du inte är nöjd med tjänsten kan du avbryta direkt efter att ha sett UFC 286.

The Best VPN Services of 2023 Bästa övergripande VPN ExpressVPN ExpressVPN Bästa budget VPN-butik för privat internetåtkomst Bästa VPN för Windows NordVPN Shop Bästa gratis VPN Windscribe Windscribe Bästa VPN för iPhone Proton VPN Shop Bästa VPN för Android Hide.me Shop Bästa VPN för streaming av ExpressVPN ExpressVPN Bästa VPN för spel TorGuard TorGuard Bästa VPN för Torrenting IVPN IVPN Bästa VPN för Kina VyprVPN VyprVPN Bästa VPN för integritet Mullvad VPN Mullvad LÄS NÄSTA

  • › Google Fi låter dig testa sitt nätverk gratis
  • › Microsoft Edge kan få en kryptoplånbok av någon anledning
  • › Så här hittar du din Apple Music Replay
  • › När startar BeReal?
  • › Så här åtgärdar du Windows 0xc00000e5-felet
  • › Windows 11 ger dig mer kontroll över standardappar