MPBSE-bestuursexamens Paper Leak Row: actie ondernomen tegen hoofden van het centrum wegens 'nalatigheid bij het handhaven van de vertrouwelijkheid'

0
60

De Madhya Pradesh Board of Secondary Education (MPBSE) heeft besloten om strenge maatregelen te nemen tegen geselecteerde autoriteiten die naar verluidt de vertrouwelijkheid van de bestuursexamens niet hebben gehandhaafd.

Lees |BSEB Inter resultaat binnenkort, controleer resultaatanalyse afgelopen 5 jaar

“Actie tegen 9 centrumhoofden en assistent-centrumhoofden op beschuldiging van nalatigheid bij het handhaven van de vertrouwelijkheid en geloofwaardigheid van bestuursexamens,” de MPBSE tweette via zijn officiële account.

Aanbevolen voor jou

  • 1‘Aardrijkskundevraag papier gelekt nieuws is nep’: Assam regering
  • 2CUET Toppers’ Tips: Hoe Poorav Bajaj de perfecte score behaalde en toegang kreeg tot DU’s SRCC
  • 3IIT Madras begint met registraties voor Masters-programma via GATE-score

&#8220 ;Commissaris Openbaar Onderwijs Abhay Verma geschorst op voordracht van de Raad van het Voortgezet Onderwijs,” voegde de tweet eraan toe.

Het bestuur heeft hiervoor een officiële kennisgeving uitgegeven, met daarin de namen en afdelingen van de functionarissen die naar verluidt betrokken zijn geweest bij wanpraktijken bij de examens van het bestuur.

“De examens van de examencommissie zijn begonnen vanaf 1 maart 2023 en er lijkt sprake te zijn van grove nalatigheid bij het handhaven van de geloofwaardigheid van het examen door de volgende centrumhoofden en assistent-centrumhoofden die zijn aangesteld voor het afnemen van het examen,” de mededeling vermeld.

Madhya Pradesh is niet de enige staat die kampt met geruchten en beschuldigingen van papierlekken. Zelfs de minister van Onderwijs van Assam, Ranoj Pegu, heeft vandaag aangekondigd dat het bestuursexamen voor de vakken Moderne Indiase taal van klasse 10 nu op 1 april zal worden afgenomen, aangezien het MIL-examen iets voor de examendatum was uitgelekt. Hetzelfde was gebeurd bij het examen algemene natuurwetenschappen.

Lees ook

'Studenten kunnen overweldigd raken': CBSE waarschuwt scholen voor het starten van acade…

GATE 2023 Topper: Civiele Techniek AIR 1 Suban Kumar Mishra verliet corpora…

BSEB Bihar Board 12e resultaat 2023: voldoende punten, eerste divisiescore, r…

JEE Advanced 2023: laatste 5 jaar' cut-offs voor toelating tot CSE aan IIT-Kh…

Evenzo lekte een privéschool in Maharashtra naar verluidt de HSC Mathematics-paper en compromitteerde ook de Chemistry and Physics-vragen. Hoewel er tot nu toe vijf personen zijn gearresteerd in de zaak, is de eigenaar van het college op de vlucht.

© IE Online Media Services Pvt Ltd